HABERLER>POLİTİKA
8 Eylül 2017 Cuma - 11:19

Başbakan Yıldırım'ın İzmir programı başlıyor

Başbakan Binali Yıldırım, bugün İzmir'e geliyor. Sabuncubeli Tüneli'ni açıp, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statlarının temellerini atacak ve İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü kutlamalarına katılacak. 

Başbakan Yıldırım ın İzmir programı başlıyor

Başbakan Binali Yıldırım, bugün saat 17.00'da Selçuk'un düşman işgalinden kurtuluşu törenine katılacak, ardından Selçuk'tan İZBAN'a binecek ve Torbalı'ya gidecek. Böylece İZBAN'ın Torbalı- Selçuk hattını da sefere açmış olacak. Başbakan, Torbalı Devlet Hastanesi'nin açılışını yapacak, Torbalı Ticaret Odası'nın onuruna vereceği akşam emeğinde işadamlarıyla biraraya gelecek.

Başbakan Binali Yıldırım, 00.00'da Sabuhcubeli Tüneli'nin açılışını yapacak. Günde ortalama 30 bin aracın kullandığı İzmir-Manisa yolunun 580 rakımından geçen ve yüzde 9 eğimli, 14 virajlı Sabuncubeli bölümünde çalışmalar son aşamaya geldi. Çift tüp tüneli 4 bin 70 metre, bağlantı yolları 2 bin 530 metre olan, toplam uzunluğu 6 bin 600 metreyi bulan projeyle yolun eğimi de düşürülecek. Projenin tamamlanması ile tünel içinde yüzde 1,5 yol eğimi olacak ve bu kesimde yüksek 9'luk yüksek eğim ve 14 viraj ortadan kaldırılacak. Başbakan Yıldırım, 9 Eylül'ün ilk dakikalarında ışık gördü töreni ile tüneli hizmete alacak.

Geceyi İzmir'de geçirecek olan Başbakan Binali Yıldırım, yarın seçim bölgesi olan İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü kutlamalarına katılacak. Başbakan saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk koyacak ardından İzmir Valiliği önünde 1922’de Türk askerinin İzmir’e girişini temsil eden atlı süvari birliklerini izleyecek, Afyon'dan getirilen toprağı teslim alacak. Başbakan Binali Yıldırım, kurtuluş törenlerinin ardından Buca'da açılışını yapacağı gençlik merkezinden üç noktaya canlı bağlantı gerçekleştirerek, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statlarının temellerini atacak ve kentten ayrılacak. (DHA)

 
Bakanlık 'Çitos Efe' için harekete geçti!
 
ABD alarmda! Herkes kasırgaya kilitlendi!
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş dediğin 8 Eylül 2017 Cuma 16:31

Vatandaş dediğin yapılan herşeyi alkışlar, hakkını aramak, istekte bulunmak eleştirmek bunlar hep dış mihrakların ve onun içerideki işbirlikçilerinin kışkırtması, dünya bizi kıskandığı için bunu yapıyor.Ben ihracaat arttı baram yapın diyorsam gerçek vatandaş bayram edecek ithalatı sormayacak.Köprü- tünel yapıldığı zaman bayram edecek yapan firmalara ne kadar ve ne süre hazineden para ödeneceğini gerçek vatandaş sormaz.Vatandaşıma %3 zam verince bayram eder bindiğim milyon euroluk mercedesi-uçağı sorgulamaz.Ben yok biz varız bir araya gelip ülke için en iyisini yaparız ne demek asıl işimiz ötekileştirmek.Bu masala hala inananlar yolunuz açık olsun.

Yorumu oyla      11      5  
Gercekler 8 Eylül 2017 Cuma 15:06

Bir şey yapilmiyor zaten,yapolmaz demene gerek yok Alpay kardeşim.Koyunlara masalları dinlemek istiyorsan,devam..Gerçekleri istiyorsan, sana sorarım; nerede Bakanliga devredilen Halkapinar-Otogar metro hatti?, nerede Menemen-Aliaga otobani? Nerede IZKARAY vb..

Yorumu oyla      11      5  
emre 8 Eylül 2017 Cuma 14:16

daha cevre yolu menemene ulasmadi ? otogar metro projesi daha ortalikta yok? Bornova''da ki opera binası 15 senedir yapılmıyor. devlet tiyatrosu ksk sahnesi 5 senedir yapılmıyor Narlıdere metrosu haftalardir ankaradan izin bekliyor ve siz İzmir''den oy bekliyosunuz ha !!!!

Yorumu oyla      11      5  
8 Eylül 2017 Cuma 14:13

Altınyol ile statların alakası nedir ? Ya da Sabunceli Tünelinin ? Sabunceli Tüneli mi Altınyol' daki trafiği bitirecek ?

Yorumu oyla      11      5  
Alpay 8 Eylül 2017 Cuma 13:21

Bu izmire hiç bir şey yapılmaz yorumlara bakıyorumda yapılan işler bile dalga geçiliyor.soruyorum size Altınyol Yeşildere ve ankara caddesi bir fikriniz var mı sabah ve akşam felç durumda ve bakıyorum tek bir fikir tek bir çivi çakılmıyor.suan izmir en geri şehir farkındaymısınız çöpünden yoluna çarpık kentleşmeye kadar lütfen artık yalan söylemeyip iş yapın iş

Yorumu oyla      11      6  
misafir 8 Eylül 2017 Cuma 13:06

Rakamlar ortada ama hala iş yapılmış gibi sevinenler var! İzban'ı neden tek başına açıyor? Önemli olan bu! Neden Kocaoğlu açılış töreninde yok? Gerisi masal, koyunlara yıllardır anlattıkları masallar! Yanarım yanarım taraftar gruplarını da alet ettiler rant pazarlıklı stad projelerine! Se4n belediyenin önerdiği yere 40,000 kişilik stadı yapma, yaptırma, git kent içine 15,000 kişilik stad yap, trafiğin içine et! :(

Yorumu oyla      12      5  
8 Eylül 2017 Cuma 12:48

Karşıyakalı arkadaşım, İzmir daha iyilerine layık deyip Karşıyaka'ya yapılacak 15 binlik stat için teşekkür ediyorsun. Bak aşağıda hangi şehre kaç kişilik statlar yapılıyor yazdım. Statlar benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Sabunceli tuneli de bir zahmet artık açılsın diyeceğim ama yine sadece ışık gördü töreni olacak , açılışa daha var. 7 yılda bir tünel yapılıyor. Evet, bence de İzmir daha iyilerine layık :)

Yorumu oyla      13      5  
emre 8 Eylül 2017 Cuma 12:22

neyi açıyor yaw tüneli acmiyor ? 12 binlik stad ne yaw dalgami geciliyor

Yorumu oyla      14      5  
Karşıyakalı 8 Eylül 2017 Cuma 12:01

Yine İzmir''e dolu dolu projelerin açılışı ile geliyor Sayın Başbakan kendisine teşekkür ederiz.İzmir daha iyilerine layik ancak iyi yönetilmiyor

Yorumu oyla      11      10  
bostanlı halkı 7 Eylül 2017 Perşembe 11:18

İzmir milletvekili olan sayın Başbakan,izmire geldiğinde karşıyaka sokaklarını umarız gezer..ve bu sokaklarda ki,içkili yerlerin apartman bahçelerini ve kaldırımları nasıl işgal ettiğini görür. ayrıca bu sokaklarda ki gürültü,patırtı içinde vatandaşların yaşamakta nasıl zorlandığını da görür..bostanlı da vatandaş ciddi sıkıntılar yaşıyor bu dükkanlar yüzünden..umarız başbakan bu konuya el atıp,eski huzurumuz için gerekeni yapar..

Yorumu oyla      11      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'den yeni müfredata tepki geldi
MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, yeni eğitim öğretim döneminde bazı ...
CHP İzmir'de kongre mesaisi başlıyor... İlk seçim Güzelbahçe'de
CHP Güzelbahce İlçe örgütünde Pazar günü sandık kuruluyor. Pazar günü ...
MHP'den flaş karar: O teşkilat kapatıldı!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Aydın Nazilli İlçe Teşkilatı'nın kapatıldığını açıkladı
 
Başkan Yıldırım, Şanlı'ya sahip çıktı... 'Bizde çatlak da çizik de olmaz'
Konak Belediyesi Meclis Toplantısı’nda Konak’ta yeni içkili mekan alanlarının ...
Erdoğan uyardı: Fatura bize kesilir!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu.
CHP İzmir’de flaş karar! O isimlere 'tedbirli' ihraç!
2015 seçimlerinde milletvekili adayı olan Atilla Sertel’i şikayet eden, ...
 
CHP'li Çam'dan bayram mesasisi: Köy köy dolaştı...
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Kurban Bayramı’nda İzmir’i ilçe ilçe, ...
Akşener'in partisinin ismi kurulmadan degişti!
Meral Akşener liderliğindeki yeni parti hazırlıkları devam ederken, Akşener'in ...
CHP'li Balbay: Yaz saati uygulaması devam edecek mi?
CHP'li Balbay 2016 – 2017 eğitim öğretim döneminde hükümetin “gün ışığından ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onun adı artık: İklim Cehennemi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Damlaya damlaya yok oluyor Damlacık!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva