HABERLER>EGE
17 Eylül 2022 Cumartesi - 13:54

Bakanı Karaismailoğlu, Muğla'da: Yollarımız akarsu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "20 yıl önce Türkiye'de 8 milyon araç vardı. Türkiye'de şu anda ise 26 milyon araca sorunsuz şekilde hizmet eden bir sistem var." dedi.

Bakanı Karaismailoğlu, Muğla da: Yollarımız akarsu

Milas-Ören yolunda incelemelerde bulunan Karaismailoğlu, projeyle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Beçin Mahallesi'nde muhtarlar ve vatandaşlarla buluşan Karaismailoğlu, vatandaşları ve taleplerini dinledi.

Karaismailoğlu, yaptığı konuşmada, son 20 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin gıptayla bakılan ülkelerden biri haline geldiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünyanın her tarafında büyük ve güçlü Türkiye için bıkmadan, usanmadan 7 gün 24 saat çalıştığını dile getiren Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

"Biz de ona layık olmak için vatandaşımızla, milletimizle beraber oluyoruz. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak ve onların hayatına konfor katmak, sanayisine, tarımına, turizmine önemli katkılar sağlamak için topyekun mücadele veriyoruz. Türkiye'nin her tarafında karıncalar gibi çalışan 700 bin kişilik kadroyuz. Bu yüzden 20 yıldır yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. İleride yaşanacak problemleri önceden görüyor, güzel planlar yapıp hayata geçiriyoruz. Böylece bugünkü gibi sorunsuz bir ulaşım sağlanmış oluyor. 20 yıl önce Türkiye'de 8 milyon araç vardı. Türkiye'de şu anda ise 26 milyon araca sorunsuz şekilde hizmet eden bir sistem var. Aynı şekilde hava ve deniz yollarında 20 yıllık yapılan, topyekun yapılan mücadelenin sonucunda vatandaşımızın hayatına konfor, güvenlik sağladık."

"Yollarımızı akarsuya benzetiyoruz"
Gittikçe büyüyen, ihtiyaçları artan, 20 yıl önce 30 milyar dolarlık ticaret hacmi olan Türkiye'nin ihracat hacminin 225 milyar dolara ulaştığını belirten Karaismailoğlu, bu yıl 250 milyar dolara çıkacak ihracat hacminin gelecek yıllarda 500 milyar dolara ulaşacak potansiyelinin bulunduğunu anlattı.

Muğla'nın Türkiye'nin en kıymetli yerlerinden, turizmin başkenti olduğuna dikkati çeken Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

"Nasıl bugüne kadar 6 bin kilometre olan bölünmüş yol 28 bin 700'e çıkmışsa biz bunu 38 bin kilometreye çıkarmanın planlarını yaptık. Bugünden çalışıyoruz. Bölgenin turizmde olduğu gibi tarımda da çok özellikleri var. Buraya ne yatırım yapsak azdır. Bir liralık yatırım yapığımızda 10 katını üretimde görüyoruz. Yollarımızı akarsuya benzetiyoruz. Akarsular nasıl gittikleri yeri yeşertip bereket getiriyorsa bizim yollarımız da aynı şekilde. Bir bölgeye ne kadar kolay, hızlı ve güvenli ulaşırsanız o bölgenin üretimini, istihdamını 10 kat arttırıyorsunuz. Bunun bilincindeyiz. Ne dedik? Durmak yok, yola devam. Millet-devlet el ele büyük, güçlü Türkiye'nin adımlarını attık, atmaya da devam edeceğiz. Türkiye Milas'la, Muğla'yla birlikte büyüyecek. Çok güzel şeyler oluyor, olmaya da devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde 2023 yılını da atlattıktan sonra dünyanın gelişmiş en büyük 10 ekonomisine sahip, ülkenin en önemli illerinden biri Muğla olacak."

Programa Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ile protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 
Çeşme'de Süperstarlı görkemli kutlama!
 
CHP'li Özel 'İzmir'e muhtar olamazsın' demişti... Yanıt geldi! 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TMO'dan çiftçileri sevindiren hamle!
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, 19 Eylül'den ...
Direksiyon hakimiyetini kaybetti... 4 kişi yaralandı!
Aydın'ın Germencik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Zehir operasyonunda 1 kişiye tutuklama!
Aydın'ın İncirliova ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına ...
 
Didim'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Aydın’ın Didim ilçesinde, kavşakta 2 otomobil kafa kafaya çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.
Aydın'da geri itilen 33 düzensiz göçmen kurtarıldı
Aydın'ın Kuşadası ve Didim ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca ...
Salihli'deki orman yangını kontrol altında
Salihli ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahale ...
 
Manisa'da FETÖ operasyonu: 4 gözaltı
Manisa ve Ankara'da FETÖ/PDY içinde faaliyette bulunduğu iddiasıyla 14 şüpheli gözaltına alındı.
Motoryat bir anda alev topuna döndü!
Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, 10 metrelik motoryatta yangın çıktı. ...
Manisa'da terör operasyonu: 2 şüpheli gözaltında!
Manisa merkez ve Turgutlu ilçesinde polis ekipleri tarafından PKK/KCK-PYD/YPG ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva