HABERLER>POLİTİKA
9 Mart 2019 Cumartesi - 14:01

Bakan Çavuşoğlu: Belediye hizmetlerinde İzmir en geri kalmış şehir!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir'deki çöpleri toplamıyor. Kanalizasyon yapmadığı için 'sel bastı' diyorlar. Aslında esasen şehri kanalizasyon basıyor. Tüm suları kanalizasyona vermişler. Hafif yağmurda tüm şehri kanalizasyon basıyor. Büyükşehir belediye hizmetleri açısından Türkiye'nin en geri kalmış şehri. Aslında dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi." dedi.

Bakan Çavuşoğlu: Belediye hizmetlerinde İzmir en geri kalmış şehir!

Çavuşoğlu, Burdur'un Bucak ilçesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde yaptığı konuşmada, Bucak'ın her zaman olduğu gibi coşkulu ve heyecanlı olduğunu, kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de en önem verdiği ilçelerin başında Bucak'ın geldiğini ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerinde de Bucak'ta Emrullah Ünal'ın iş başına geleceğini ümit ettiğini ve Bucak'ın Burdur siyasetine yön verdiğini anlatan Çavuşoğlu, ilçenin Antalya siyasetinde de etkisi bulunduğunu, Antalya ve Bucak'ın etle tırnak gibi olduğunu kaydetti.

Antalya'dan dünyaya yapılan ihracatta Bucak'ın önemli rol oynadığını belirten Çavuşoğlu, "Bucaklılar vatanını, milletini seven insanlardır. Sizlere ne kadar hizmet etsek borcumuzu ödeyemeyiz. Bucak büyüyor. Eğitim ve sağlık bizim için olmazsa olmaz. İlçede de bunun etkilerini görüyoruz." dedi.

İlçede bu yıl 27 bin metre uzunluğunda doğal gaz hattı yapılacağına değinen Çavuşoğlu, spordan sağlığa, eğitimden TOKİ'ye kadar birçok yatırımı takip ettiklerini aktardı.

Bucaklıların bu seçimde de gerekeni yapacağına inandığını vurgulayan Bakan Çavuşoğlu, şunları söyledi:

"Burdur'da CHP zihniyeti var. Beş yıldır Burdur'a bir hizmet yapıldı mı? 40 proje taahhüdünde bulunmuş sadece, 4'ünü gerçekleştirmiş. Bu zihniyetlere Bucak'ı teslim eder misiniz? Bu zihniyetlere bir şehrimizi teslim ederseniz oraya karanlık gelir. CHP zihniyeti Antalya'yı bir dönem yönetti. O beş yılda Antalya'da bir proje gördünüz mü? Son beş yılda Menderes Türel'in yaptıklarını görüyorsunuz değil mi? Bucaklılar sürekli Antalya'ya gider, gelir. Her yerde görüyorsunuz. İki zihniyet arasındaki fark bu. CHP zihniyetinde ve onun ittifakı içinde olanlarda memlekete hizmet etme derdi diye bir şey yoktur. Burdur'da gördük. Bakın Denizli'ye. Denizli bugün Muğla ve Aydın'ın bile özendiği bir kenttir. Denizli'de güzel hizmetin olduğu kadar Burdur ve Aydın'da hiçbir şey yok belediyecilik namına."

"İZMİR DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHİRLERİNDEN BİRİSİ AMA..."
Bodrum'da, İzmir'de kanalizasyon suyunun denize aktığını anlatan Çavuşoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Geçen İzmir'de asansörün orada biz bir toplantı yaptık. Oradaki farklı dinlere mensup vakıfların, cemaatlerin temsilcileriyle bir aya geldik. Onlar da bizim vatandaşımız. Hafif yukarıda orası. Denizin o pis kokusu oradan hissediliyor. Bunu söyleyince İzmirliler diyor ki 'Efendim siz bize pis dediniz.' Biz İzmirli vatandaşlarımıza pis demiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir'deki çöpleri toplamıyor. Kanalizasyon yapmadığı için 'sel bastı' diyorlar. Aslında esasen şehri kanalizasyon basıyor. Tüm suları kanalizasyona vermişler. Hafif yağmurda tüm şehri kanalizasyon basıyor. Büyükşehir belediye hizmetleri açısından Türkiye'nin en geri kalmış şehri. Aslında dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi. Bodrum'a da gittim geçen. Her yerde çöp var. Bu utanılacak bir şey. Bodrum ve Muğla gibi bir şehirde aylarca su kesiliyor. Bu söylediklerim size neyi hatırlatıyor. 'İstanbul'un eski halini' dedi bir kardeşimiz. 1994 öncesi İstanbul'u hatırlatıyor. O yıl Erdoğan İstanbul Belediye Başkanı olduktan sonra bu sorunları bir yılda halletmişti. O zaman bu kadar teknoloji de imkan da yoktu."

"PKK ADAMLARINI YERLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR"
Bakan Çavuşoğlu, belediyecilik anlamında hiçbir iş yapmayanların kendileriyle aynı zihniyette olan HDP ve PKK ile ittifak kurduğunu belirterek, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü:

"Zillet ittifakının içindeki partilerin hepsi terörist' demiyorum. Ama bir gerçek var ki Türkiye'de ne kadar terörist varsa, terör örgütü varsa bu ittifakın içinde. Doğru mu? Türkiye'de ne kadar hain varsa ne kadar bölücü varsa bu ittifakın içinde. Dağdaki Kandil bunlara destek veriyor mu? Bunlar için kampanya yapıyor mu? Yapıyor. Bunu söyleyince niye alınıyorsunuz kardeşim. İzmir'de ya da başka yerlerde HDP kontenjanından giren kimse belediye başkan adayı. İzmir'de beraber belirlediler adayı. Çünkü o çukur eylemlerinde var ya o zaman onlara İzmir'den en büyük dayanışmayı gösteren adamdır şu anda İzmir'de o zillet ittifakının adayı. Diğer yerlerde de HDP kontenjanından kim nereye girdiyse istisnasız hepsini PKK belirlemiştir. Bunlar dağlarda başaramadı. Şehirlerde de çukur eylemleriyle başaramadılar. Şimdi CHP üzerinden kanallar açarak şehirlerimize yerleşmeye çalışıyorlar. PKK adamlarını yerleştirmeye çalışıyor. Bu millet buna müsaade etmeyecek. İzmir'de, Aydın'da, Muğla'da, Bursa'da CHP'liler de bunu görüyor. Ankara'da 20 sene önce en gözde yer Çankaya'ydı. Şimdi ise Ankara'nın en geri kalmış yeri Çankaya. Neden hep aynı zihniyet. Karanlık zihniyet. " (AA)

 
CHP Adayı İduğ: Bornova’da renkler solmayacak
 
Fatih Ürek'e büyük şok!
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmet 10 Mart 2019 Pazar 08:07

İzmir den sanane sen Suriye lilere bak.İzmirde kaç gün yaşadında alt yapıyı biliyosun.İstanbulda yağmur yağdı insanlar öldü.Ankarada dalgıçlar şehrin göbeğinde araba çıkardı.Yalan içinize işlemiş.Hergün Suriye topraklarında gençlerimiz öldürülüyor sen buna çare bul.İşine bak bizim senin aklına ihtiyacımız yok.

Yorumu oyla      6      6  
Plak takılmış 10 Mart 2019 Pazar 02:12

Eskiden 78 devir plaklar vardı. Bazen plak takılır hep aynı yerde dönüp dururdu. Sayın Çavuşunoğlununda plağı İzmir'e takılmış.

Yorumu oyla      5      6  
sezarın hakkı sezara 9 Mart 2019 Cumartesi 21:14

sayın bakan konuşunca aklıma gördes barajı geliyor. sonra bir gülme geliyor ,bir gülme geliyor.....

Yorumu oyla      6      6  
SÜHA ÖNDER 9 Mart 2019 Cumartesi 20:42

MAVİŞEHİRDE 32 KAT İNŞAATA NASIL İZİN VERDİNİZ AÇIKLAYIN LÜTFEN 1992 İMAR PLANINA NEDEN SADIK KALINMADI

Yorumu oyla      5      5  
dışbakan 9 Mart 2019 Cumartesi 19:24

Trumpa efelendin, rahip gitti! Merkele efelendin, gazeteci gitti! Osloda görüştün, şimdi terörist diyorsun! Dolmabahçede mutabık kaldın, beka sorunu diyorsun! Binlerce insan zehirlendi, sen bucak belediyemiz diyorsun! Kestirmeden sorayım, bizi ahmak, avanak yerine koyunca mutlu mu oluyorsun? İlla anladığın dilden mi konuşalım! Ver o kuşandığın dokunulmazlıktan, bak ben neler anlatıyorum sana bay talimatla bıyı bırakan!

Yorumu oyla      5      6  
volkan 9 Mart 2019 Cumartesi 17:58

sen git dis politika ile ilgilen Zeybekci yardim mi istedi senden ne bilirsin sen İzmir''i? kac defa geldin ?

Yorumu oyla      5      6  
ayiptir 9 Mart 2019 Cumartesi 17:39

Sayin Bakan senin ovmeye calistigin Burdur Bucakta iclerinde ben ve ailem dahil binlerce insan belediyenin icme suyundan zehirlendik subat 2019

Yorumu oyla      13      7  
tramvay 9 Mart 2019 Cumartesi 17:32

Suan insaati devam eden Antalyada ki tramvayin maliyetini bakanlik karsiliyor. Ak partili butun buyuksehir belediyelerine hafif rayli sistem ve metro yapimini hazine karsiliyor Izmir kendi yapiyor. Biraz insaf. Birakin Izmiri Muhittin Bocek Antalyada acikara onde

Yorumu oyla      17      7  
ufuk 9 Mart 2019 Cumartesi 17:29

heryere beton diktiniz yetmedi mi ?

Yorumu oyla      12      7  
Gürkan 9 Mart 2019 Cumartesi 15:47

İzmir'in alt yapısı hakkında bu beyefendi ne biliyormuş da ahkam kesiyormuş? Kanalizasyonu boşverin de siz papazı niye verdiniz? 4 milyon Suriyeli ne olacak ? Esad gidecek dediniz ancak adamın bir yere gittiği yok. Bir zamanlar dön artık bitsin bu hasret dediğiniz eski hocaefendiniz, şimdilerin FETÖ'nun başını niye alamadınız? İdam gelecekti, ne oldu? Filistine gidecektiniz; yıllar geçti, niye gitmediniz? ...

Yorumu oyla      17      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Adayı İduğ: Bornova’da renkler solmayacak
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, eşi Ufuk İduğ ve İzmir ...
DSP İzmir adayları vitrinde!
Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk ...
CHP Selçuk Adayı Sengel'den 8 Mart mesaisi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu ...
 
Soyer'den dikkat çeken 'farkındalık' mesaisi
Millet İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP'li Tunç Soyer, ...
AK Parti adayı Doğan: Karabağlar üniversite kenti olacak
Cumhur İttifakı'nın Karabağlar Belediye Başkan adayı AK Partili Bilal ...
CHP Çiğli Adayı Gümrükçü’den 8 Mart mesaisi
Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı CHP’li Utku Gümrükçü, 8 ...
 
AK Parti Bayraklı Adayı Aslan: Bize her gün kadınlar günü
Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan 8 Mart ...
SP’den 'geri dönüş' raporu: Cumhur İttifakı’ndan İzmir'de kaç kişi koptu?
Saadet Partisi Konak Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran, ‘Yuvaya dönüşler ...
CHP’li Polat, Karkamış’a ‘İzmir Modeli’ni önerdi
Karkamış Belediye Başkan adayı Ali Doğan ile ziyaretler gerçekleştiren ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva