HABERLER>GÜNCEL
20 Nisan 2023 Perşembe - 16:53

Bakan Akar'dan teröristlerle iş birliği çıkışı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bir otobüsün önünde teröristler, ortasında bir parti, onun da arkasında ittifaktaki diğer partiler oturuyor. Yani Millet İttifakı oturuyor. Millet İttifakı’nın içindekiler vatan, millet, terörle mücadele konularında daha önce bizler gibi düşünen insanlardı. Bir koltuk için buna değer mi" dedi.

Bakan Akar dan teröristlerle iş birliği çıkışı!

Akar, Kartal Şehitliği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nin Kayseri şubelerini ziyaret etti.

Şehit mezarlarına karanfil bırakan, dua okuyan Akar, kabir ziyaretinde bulunan şehit aileleri ile görüştü. Buradan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin Kayseri şubelerine geçen Akar, bayram tebriğinde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin sağladığı başarılarda en büyük payın şehitlerde ve gazilerde olduğunu ifade eden Akar, onların kahramanlık ve fedakarlıklarının daima hatırlanacağını, bunun unutulmasına asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Şehit ve gazilerin kanlarını yerde bırakmadıklarını, ailelerinin gözyaşlarının hesabını sorduklarını, sormaya devam ettiklerini vurgulayan Akar, terörle mücadeledeki kararlı duruş sayesinde önemli kazanımların elde edildiğini kaydetti.

"Teröristleri cesaretlendiriyorlar"
Bu kazanımların korunmasının önemine dikkati çeken Akar, şöyle konuştu:

"Son zamanda bir zihniyet ortaya çıktı. Teröristlerle görüşüyor, konuşuyor, anlaşıyor, birtakım sözler veriyor, taahhütlerde bulunuyorlar. Teröristleri cesaretlendiriyorlar. Çökme noktasında olduğu görülmesine rağmen bu zihniyetin yaptıkları, teröristlere karşı destek sağlayıcı söylem ve eylemleri milletimiz tarafından yakından izleniyor.

Bu söylemlere asil milletimizin itibar etmeyeceğine tüm kalbimizle inanıyoruz. Bugüne kadar terörle mücadelede sağlanan bu kazanımların kaybedilmesine bu millet asla tahammül göstermez. Bu, bekamızı tehlikeye sokmak, mücadeleyi sıfırlamak demektir. Bunun ülkemize, milletimize açacağı bela büyüktür. ‘Teröristlerin, terörist elebaşının serbest bırakılması’, ‘terörle mücadelenin durdurulması’ gibi söylemlerin kabul edilmesi mümkün değil."

"Teminat milletimizin feraseti"
Bu tür söylemleri kabul edilemez olarak nitelendiren Akar, "Teröristlerle işbirliği yapanlara, teröristlerle arasına mesafe koymayanlara, onlarla görüşenlere milletimiz itibar etmeyecektir" dedi.

Teröristlerle birlikte yürüyenlerin, bir ittifakla işbirliği yaptığını ifade eden Akar, şunları kaydetti:

"Sonuçta terörle birlikte yürüyorlar, aynı otobüse biniyorlar. Bir otobüsün önünde teröristler, ortasında bir parti, onun da arkasında ittifaktaki diğer partiler oturuyor. Yani Millet İttifakı oturuyor. Millet İttifakı’nın içindekiler vatan, millet, terörle mücadele konularında daha önce bizler gibi düşünen insanlardı. Şimdi ne oldu? Bir koltuk için buna değer mi, anlamakta güçlük çekiyoruz. Bu bizim için büyük bir endişe kaynağı. Fakat bizim için teminat milletimizin feraseti. Allah’ın izniyle milletimizin bunlara izin vermeyeceğine, terörle mücadele konusunda tekrar başa dönülmesine göz yummayacağına inanıyoruz.”

Dernek başkanları ziyaretten dolayı Bakan Akar’a teşekkür ederek terörü bitirmek için gösterdikleri gayretlerden dolayı kendisini ve Türk Silahlı Kuvvetlerini sonuna kadar desteklediklerini aktardı.

Öte yandan Bakan Akar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi.

Huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan, onlara karanfil veren Akar, "Herkesin büyüğüne saygı göstermesi esastır. Ahlakımız, kültürümüz, inancımız bunu gerektirir. Size ne kadar saygı göstersek azdır. Sizlerin sağlık huzur içinde hayatını sürdürmeleri çok önemli." diye konuştu.

Bir huzur evi sakininin depremzede olduğunu, Kahramanmaraş’tan geldiğini belirtmesi üzerine Akar, geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Millet, devlet olarak yaraları biz saracağız." dedi. Akar, çalışmaların süratle devam ettiğini aktardı.

 
Binanın çatısından kopan parçalar çadır kente düştü!
 
Zanlıdan mahkemede şok eden savunma: Benim değil onun eli tetikteydi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Binanın çatısından kopan parçalar çadır kente düştü!
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, depremde ağır hasar gören binanın ...
Sudan için telefon diplomasisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral ...
İzmirli mühendisler Sudan'da mahsur... Yardım çığlığı!
İzmir'den çalışmak için Sudan'a giden makine mühendisleri Tolga Çelik, ...
 
İşçi servisi bariyerlere çarptı: 2 ölü, 8 yaralı
Sakarya'nın Geyve ilçesinde işçi servisinin beton bariyerlere çarpması ...
7 milyon liralık kaçak eşya ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda ...
'Meslek liselerimiz gelirini yüzde 175 oranında artırdı'
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Meslek liselerimiz 2023 yılında 3,5 ...
 
Sağlık Bakanlığı'ndan bayram genelgesi
Sağlık Bakanlığı, sağlık hizmetlerinin çalışma günlerinde olduğu gibi ...
Korkunç son... Yanan otomobilde 4 kişi öldü!
Bolu'da, Anadolu Otoyolu'nda TIR ile çarpıştıktan sonra alev alan otomobildeki ...
Bayramda trafik mesaisi... 164 binden fazla personel görev yapacak
İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Ömer Seymenoğlu, bayram tatilinde ülke ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva