HABERLER>POLİTİKA
23 Haziran 2021 Çarşamba - 19:28

Babacan'dan İzmir'de kritik mesajlar: Emaneti almaya geliyoruz!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Kiraz ve Ödemiş ilçe binalarının açılışı için geldiği İzmir’de, “DEVA iktidarında, bu verimli topraklarda, fakirlik değil işsizlik, yoksulluk değil bereket akacak. Bolluk akacak. Refah akacak. Biz hazırız. Türkiye'nin devası hazır. Emaneti teslim almaya geliyoruz” dedi.

Babacan dan İzmir de kritik mesajlar: Emaneti almaya geliyoruz!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin çeşitli programlarına katılmak üzere İzmir'e geldi. Babacan, iki günlük ziyaretinin ilk gününde partisinin Kiraz ve Ödemiş ilçe binalarının açılışının yanı sıra Deva Partisi 1'inci Olağan Ödemiş İlçe Kongresi'ne katıldı. Kongreye Babacan'ın yanı sıra genel başkan yardımcıları; Sanem Oktar, Aysun Hatipoğlu, Sema Aliye Kavaf, Sadullah Ergin, Mehmet Emin Ekmen, İdris Şahin ve İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Ödemiş İlçe Başkanı Halil Karakaş ve partililer katıldı.

Yeni bir siyaset anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, hükümete geldikleri takdirde çiftçinin sorunlarına çare bulabileceklerini söyledi. Babacan, "Biz mazottaki ÖTV'yi aynen iade edeceğiz. Gübrenin yüzde 50'sini devlet olarak biz karşılayacağız. Yemde de yüzde 50'ye varan desteklerle çiftçinin yanında olacağız. Tarımda kuraklık, susuzluk her yeri kavuruyor. Çiftçimin acil sulama tesislerine ihtiyacı var” dedi.


‘GÜVENİ TESİS EDİP, TOPYEKÜN ZENGİNLEŞECEĞİZ’
Babacan, konuşmasında ayrıca, "Biz, toplumun tüm kesimleriyle el ele veren, karşılıklı saygının esas olduğu bir anlayışla yola çıktık. DEVA partisi olarak, umudunu asla yitirmeyenlerin partisi olarak diyoruz ki; yasaklara daha fazla müsaade etmeyeceğiz. Türkiye'nin hak ettiği hukuk düzenini; adil, şeffaf ve demokratik bir yönetim düzenini kuracağız. Önce güveni tesis edeceğiz, ardından topyekun zenginleşeceğiz” diye konuştu.

‘ÇÖZÜM HARİTAMIZ BELLİ’
Önce hukukun üstünlüğünü tesis edip, ardından ekonominin çarklarını döndüreceklerini belirten Babacan, “DEVA iktidarında, bu verimli topraklarda, fakirlik değil işsizlik, yoksulluk değil bereket akacak. Bolluk akacak. Refah akacak. Biz hazırız. Türkiye'nin devası hazır. Emaneti teslim almaya geliyoruz. Bizler il il, ilçe ilçe gezip, hakikatin sesi olacağız. Bu milletin aklıyla, onuruyla, gururuyla alay eden zihniyeti gittiğimiz her yerde milletimize anlatacağız. Aziz milletimize kulak vereceğiz, toplumun gerçek gündeminden asla sapmayacağız. DEVA Partisi olarak, bu ülkenin tek umudu olduğumuz bilinciyle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü Deva Partisi; kadınlarla, gençlerle, çiftçilerle, emeklilerle, öğretmenlerle, işçilerle, esnafla; eşitlik için, adalet için, özgürlük için yola çıktı. Çözüm haritamız belli. Çözümün sözcüsü bizler olacağız. Ayrışmayacağız, ayrıştırmayacağız. Toplumu kutuplara ayırmayacağız. Hep beraber Türkiye'nin yaralarını saracağız. Biz, Türkiye'nin haysiyetli insanları için buradayız. Artık Türkiye'nin DEVA'sı var. Ödemiş'in DEVA'sı var. Vakit, demokrasi ve atılım vaktidir" ifadelerini kullandı.

BABACAN'DAN ÖDEMİŞ'TE SENAF ZİYARETİ
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Ödemiş İlçe Başkanlığı Kongresi'nin ardından esnaf ziyaretleri yaptı. Esnafla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Yolda gençlerle de konuşan Babacan, gençlerin sorunlarına çözüm üreteceklerini söyledi. Esnaf ziyareti sonrası Babacan, DEVA Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Halil Karakaş, DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ile partisinin Ödemiş İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Babacan, "Açılışını gerçekleştirdiğimiz Ödemiş ilçe teşkilatımızın binasının hem teşkilatımıza hem de halkımıza hayırlı olmasını, ilçemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum" dedi.

 
17 yaşındaki Elif'in ölümüne neden olmuştu, tahliye edildi
 
Bakan Koca açıkladı: Delta varyantı İzmir'de!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 24 Haziran 2021 Perşembe 09:25

Merkezi hükümette uzun süre etkili yerde bakanlık yapan Babacan izmir'e kaç defa gelmiş?Ege bölgesine liderler yağmur gibi geliyorlar ama gök gürültüsü var nedense yağmur yağmıyor yani hizmet yok ha bire vaatleri var,artık halk bu tür spor kulübünün atkısı ve bocusunu boyuna atmak ile halk karşısında kendileri inanmadığı vatandaş da inanmıyor...

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan talimat: İhaleler canlı yayınlansın
AK Partili belediye başkanlarıyla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal ...
İzmir'deki çeşme suyu tartışması meclis gündeminde!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır; Gaziemir, Karabağlar, Buca ve ...
Akşener'den Erdoğan'a aşı uyarısı: Altında kalırsın
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, ...
 
Serter’den iktidara MKEK tepkisi
İzmir Milletvekili Bedri Serter, iktidarın TBMM’ye getirdiği ve Makine ...
Üç bakanlıkta atama kararları
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Kültür ...
Arka arkaya ziyaretler… Siyasetçiler İzmir'i neden arşınlıyor?
Siyasi partilerin Genel Başkanları'nın İzmir ziyaretlerini değerlendiren ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Meral Hanım’ı durdurmak neden zorlaşıyor?
Mehmet KARABEL yazdı... Meral Hanım’ı durdurmak neden zorlaşıyor?
Cumhur İttifakı’ndan Ankara çıkarması
Cumhur İttifakı üyeleri AK Parti ve MHP il başkanları Ankara’da Ulaştırma ...
CHP İzmir'de il toplantısı sona erdi: Gündem 3 ilçe
Haftalık olağan il yönetimi toplantısını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva