Aylin AKDOĞAN
Her türden film sizi bekliyor...
20 Mayıs 2022 Cuma

Bu hafta vizyona girecek filmler hakkındaki bilgi içeriklerden oluşan “Film Kuşağı” köşemizden hepinize merhaba!

“Melekler Şehri” filmini izlemeyeniniz yoktur herhalde. 1998 yapımı romantik- komedi türündeki filmin konusu ve başrol oyuncuları da “mıh” gibi aklımızda. Kardiyoloji cerrahı Maggie ve Los Angeles semalarında gezinen melek Seth. Yani Meg Ryan ve Nicolas Cage.

Maalesef Meg Ryan’ı beyaz perdede görmüyoruz ancak gün geçmiyor ki melek Seth pardon Nicolas Cage yeni filmiyle huzurlarımızda olmasın.

“Yetenekli Bay Cage”den sonra (geçtiğimiz 29 Nisan’da vizyona girmişti) yetenekli oyuncu bu hafta “Domuz” filmiyle vizyonda. 1 saat 32 dakikalık, gerilim- dram türündeki filmde başrollerde kendisine Alex Wolff ve Cassandra Violet eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Michael Sarnoski yer alıyor. Konusuna gelince, Oregon’un vahşi bölgesinde yaşayan ve domuz yardımıyla doğada nadir bulunan trüf mantarını toplayıp genç bir iş insanına satarak geçimini sağlayan Rob’un can dostu domuz kaçırılır ve bununla birlikte Rob’un hayatı da bambaşka bir hâl alır. Can dostu domuzu aramaya çıkan Rob, Portland’da bıraktığı geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalacaktır…

“After Ayrılık”…

Sırada vizyona girmesi merakla beklenen “After” serisinin üçüncü filmi olan dram- romantik türündeki “After Ayrılık” filmi var. Dünyada satış rekorları kıran kitaptan uyarlanan filmde Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin ve Louise Lombard başrollerde. Filmin yönetmen koltuğunda Castille Landon’u görüyoruz. Serinin üçüncü filminde bu kez Tessa, ailesi ve Hardin hakkında bazı sırları öğrenecektir. Hayatının en önemli kararını vererek yaşamını tamamen değiştiren Tessa, hayalindeki işi yapabilmek için Seattle’a taşınmaya karar verir ancak Hardin’in kıskançlığı durumu zorlaştırır. Hem ailesi hakkında öğrendiği sırlar hem de Hardin hakkında öğrendikleri ile hayatı alt üst olan Tessa, “Aşk için savaşmaya değer mi? yoksa ayrılıp herkesin kendi yoluna gitme zamanı geldi mi?” soruları arasında karar vermek zorundadır.

“Hayvan”…

Gerçek bir hayat hikâyesinden yola çıkılarak hazırlanan dram- biyografi türdeki film, Bülent Terzioğlu ve Atilla Barışer yönetmenliğinde beyaz perdeye aktarılmış... Başlıca rolleri Bedirhan Barışer, Mehmet Ulay, Anta Toros, Engin Kahya ve Selçuk Kılıç paylaşmış. Film, anne sevgisi görmemiş ve baba baskısı altında büyüyen Barış’ın yabancı bir kadının ona olan sevgisi ve bir spor adamının desteğiyle içinde bulunduğu zorluklardan çıkışını ve boks sporuna sıkıca sarılarak kendini yeniden var eden bir gencin hikâyesini anlatıyor…

“Sivaslıyıh Gardaş”

Gökhan Keskin yönetmenliğindeki filmde Metin Yıldırım, Ali Sürmeli, Halil Ergün, Murat Açıl ve Coşkun Göğen başrollerde. Komedi türündeki film, Sivas’ta yaşayan Durmuş ve ailesinin başından geçen komik olayları konu ediyor…

Korku türünde 2 film bu hafta vizyonda!

“Şeytani”…

Yönetmen Neill Blomkamp, oyuncular Carly Pope, Nathalie Boltt, Chris William Martin, Michael J. Rogers, Terry Chen. Kanada yapımı film, annesinin geçmişte ona yaşattığı ve kendisinde derin izler bırakan olayları simülasyon teknolojisiyle yeniden irdelemek isteyen Carly’nin ortaya çıkardığı dehşet verici gerçekleri konu ediyor.

“El Zebir”…

Yerli yapım film Sinan Uzun yönetmenliğinde ve başrollerde Mustafa Kara, Cemalettin Çekmece, Ada Mural, Elis Büşra Kılıç ve Cemal Aşkın Alpçetin yer alıyor. Film, kendi düğününün arifesindeyken çocukluğunda yaşadığı kötü olayların nüksetmesiyle birlikte Tuğba’nın yaşadığı zorlukları konu ediyor…

Animasyon türünde 2 yeni film…

“Cesur Balık Sihirli Dünyada”…

“Toy Story” ve “Garfield”ın yazarı tarafından hikâye edilmiş, 3 boyutlu olarak gösterime giren film okyanusun derinliklerindeki Balık Kasabası’nda yaşayan yunus Delfi’nin kasabalarında tehdit yaratan yılan balıklarına karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor.

“Süper Yetenek 2”…

Mark Baldo yönetmenliğindeki devam filminde bu kez Bodi ve arkadaşları yeni maceraların peşindedir. Bodi ve grubu Gerçek Mavi artık yerel olarak ünlü olmuştur hatta sadık hayranları bile vardır. Müzik patronu olan Lang, Bodi ve arkadaşlarına ünlü pop yıldızı Lil’Foxy ile birlikte turneye çıkma fırsatı verir. Bodi ve arkadaşları bu turnede ancak özlerine sadık kalarak Rock’n roll gücünü ortaya koyabileceklerini anlarlar.

İyi seyirler, iyi eğlenceler…

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva