HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
26 Kasım 2020 Perşembe - 09:12

Avcılar İnşaat'tan ‘Yeni Nesil Yatırım’

Avcılar İnşaat, "Yeni Nesil Yatırım" modeliyle yine rekor kırdı. Bornova'daki yeni proje Avcılar Next'in temelleri henüz atılmasına karşın yüzde 85'i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı "Bu, Avcılar'a duyulan güvenin kanıtıdır" dedi.

Avcılar İnşaat tan ‘Yeni Nesil Yatırım’

Avcılar Exclusive Bayraklı'yı planlanan tarihten  8 ay önce teslim edecek olan ve bu açıdan sektöründe rekora imza atan Avcılar İnşaat, Bornova'daki yeni projesinde ise ‘Yeni Nesil Yatırım’ı hayata geçirdi. Bornova'da alışveriş merkezleri, üniversiteler, kolejler ve hastanelerle çevrelenen alanda, 240 bağımsız bölümden oluşan Avcılar Next projesinin temeli kısa süre önce atıldı, Yeni Nesil Yatırım modeliyle satışa sunuldu. Henüz temeli yeni atılmasına karşın projenin yüzde 85'i satıldı.

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Şener Avcı, Yeni Nesil Yatırım modelinin tamamıyla kendilerine özgün olduğuna dikkat çekerek "Yatırımcıya bir evden daha fazlasını sunmak için yola çıktık. Büyük ilgi gördük. Düşük metrekarelerle bile yüksek yatırım getirisi sağlayan, önce alana daha fazla kazandıran bir sistem geliştirdik. Yatırımcıyı maddi-manevi koruyan, aylık gelirini garanti altına alan bir model bu. Yeni Nesil Yatırım ile garantili kira desteği, aidat garantisi, teknik servis desteği, dekorasyon ve kiralama desteği sunuyoruz. Böylece artık gayrimenkul yatırımı bir uğraş olmaktan çıkıyor. İlk günden yatırımcı kazanmaya başlıyor" dedi.

Güvenin kanıtı

Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, bu projenin de erken teslim edileceğini açıkladı. Avcı “Bu projenin net teslim tarihi Haziran 2022 olmasına rağmen, biz 2021’de teslim etmeyi planlıyoruz. Şartlar ne kadar zor olursa olsun hız kesmeyeceğiz” dedi. Avcılar Next'in henüz temelinin atılmadan büyük bir ilgi gördüğünü, proje lansmanını dahi yapmadan satışın yüzde 85'e ulaştığını söyleyen Avcı, bu durumun kendilerine duyulan güvenin kanıtı olduğunu ifade etti. İdris Avcı "En başından beri bizi var eden bu şehir için tek bir hedefimiz var. İzmirlilere, yatırımcılarımıza modern ve rahat yaşam alanlarını sağlayabilmek. İzmirlilerin bize duydukları güven sayesinde büyük işler başardık. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde bile yatırım için Avcılar İnşaat tercih ediliyor. Bunun altında yatan tek şey ise yaptığımız işe duyulan güven" diye konuştu.

Depremzedelere destek

Avcılar İnşaat, İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından ellerindeki tüm stok gayrimenkulleri dei depremzedelerin hizmetine açtı. 100'ün üzerinde aile, yeni dairelere yerleşti. Aidat, elektrik, su, doğalgaz gibi giderleri de dahil olmak üzere 4 milyon lira tutarındaki tüm ödenekleri Avcılar İnşaat üstlendi. İdris Avcı "Yaşadığımız bu acı doğa olayı, bize sağlıklı ve güvenli konutlar üretmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi” dedi.

Tamamı eşyalı

Forum Bornova'nın hemen yanında, çevre yoluna bir dakikalık mesafede hayata geçecek Avcılar Next projesinde tüm detaylar düşünüldü. 10 bin metrekare arsa üzerine kurulacak proje üç bloktan oluşacak. Bunlardan ikisi konut ve ticari ünitelerden, diğeri ise sosyal alanlar ve ticari üniteler olacak. Stüdyo tipi dairelerinin yanı sıra 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alacak. Tamamı eşyalı dairelerin hepsinde birer balkon bulunacak.

Kazandıran yatırım

Avcılar Next Projesinde daireler 5 bin TL peşinat ve 5 bin TL’ye kadar kira garantisi ve ticari alanlar ise ayda 10 bin liraya varan kira garantisiyle satışa sunuldu. Teknik servis hizmeti garantisi, full eşyalı, aidatın olmadığı projede tapu harcı da bulunmuyor.

 

 

 
İç organları ters doğdu! 20 binde bir görülüyor
 
Sürücülere kötü haber: Motorine zam yolda!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Düzenli maaşı olmayan kiraya çıkamayacak!
Koronavirüs salgını kiracılıkta da yeni bir dönemi başlattı. Evini kiraya ...
Deprem sonrası İzmir'de 190 bin binada tarama!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan Can, ...
Bakan Kurum'dan depremzedelere 'yeni konut' sunumu: Tek tek anlattı
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum depremden etkilenenlerin barınacağı ...
 
Çeşme’de konut talebi patladı!
İzmir’i vuran ve 116 kişinin ölümü ile sonuçlanan 6,9’luk deprem sonrası ...
Bakanlık riskli alan ilan etmişti: Ayrıntılı planlar askıya çıktı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi ilan ...
Deprem sonrası 'hayati' uyarı!
Seferihisar açıklarındaki depremin ardından hasar gören binalar için güçlendirme ...
 
Deprem sonrası İzmirliler üç ilçeye yöneldi!
Bir gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu, İzmir'de meydana gelen depremin ...
İşgören Vakfı’na ait arazide işlem tamam: Geliri cami inşaatına harcanacak
İzmirli hayırsever işadamı merhum Salih İşgören’in adını taşıyan vakfa ...
Bakan Kurum'dan İzmir raporu: 2000 sonrası yapılarda ne hasar var ne yıkım!
Çevre ve Şehiricilik Bakanı Murat Kurum, "İzmir'de 2000 yılından sonra ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva