HABERLER>POLİTİKA
6 Ekim 2015 Salı - 10:11

Atilla Kaya: AK Parti bu ülkenin çimentosudur

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı M. Atilla Kaya, Narlıdere ve Karabağlar ilçelerinde esnafla kucaklaştı, vatandaşlarla sohbet etti, dert dinledi. Kaya, "Milletimiz her şeyin farkında ve gün sayıyor. 1 Kasım'dan sonra hayat tabi mecrasına geri dönecek, AK Parti yeniden tek başına iktidara gelecektir" dedi.

Atilla Kaya: AK Parti bu ülkenin çimentosudur

İZMİR - AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı M. Atilla Kaya, seçim çalışmaları kapsamında esnaf gezilerine yoğunluk verdi. Narlıdere ve Karabağlar ilçelerinde esnafla buluşan Kaya, vatandaşlarla sohbet etti, sorun dinledi, destek istedi. AK Parti'nin ülkenin çimentosu olduğunu belirten Kaya, "Demokrasinin ilerlemesi, özgürlüklerin artması, ülkenin kalkınma ve büyüme hamlesinin devam etmesi için 7 Haziran seçimlerinden sonra yaşadığımız hadiseler, AK Parti'nin tek başına iktidarına ne kadar çok ihtiyaç olduğunu bir kez daha ortaya koydu. AK Parti bu ülkenin çimentosudur. Milletin taleplerinin ve maşeri vicdanının yankısı haline gelmiş olan AK Parti, bu ülkenin birliğinin, dirliğinin, beraberliğinin teminatıdır. AK Parti, parti çıkarlarını ülke çıkarlarının üstünde tutan bir 'negatif siyaset' değil, ülke çıkarlarını parti çıkarlarından önde tutan bir 'pozitif siyaset' yöntemini takip etmekte­dir. Gerilime yol açan söylem ve üslubun Türkiye siyasetine bir fayda sağlamadığı açıktır. Siyasetin çatışma, kamplaşma ve kutuplaşma yerine, uzlaşı, bütünleşme ve hoşgörü üzerine kurulması gerekmektedir. Maalesef siyasi rakiplerimiz sürekli gerilim üretmekte, toplumu germeye çalışmaktadırlar. Biz gerilim değil hizmet üretiriz. Biz milletimizin değerlerini istismar etmeyiz. Milletimiz her şeyin farkında ve gün sayıyor. 1 Kasım'da hayat tabi mecrasına geri dönecek, AK Parti yeniden tek başına iktidara gelecektir. Gayret, alın teri, ilkeli siyasi irade ve kararlılık bizden, teveccüh halkımızdandır" şeklinde konuştu. 

EFSANE GERİ DÖNDÜ 
M.Atilla Kaya, seçim programı öncesinde AK Parti Narlıdere İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Burada teşkilat mensuplarıyla görüşen Kaya, saha çalışmalarının değerlendirildiği bir toplantı yaptı. Teşkilatın dinamik yapısına güvendiğini her fırsatta dile getiren Kaya, Narlıdere'deki toplantıda da bu güce vurgu yaptı. Kaya, toplantının ardından teşkilata bir de 'baskül' hediye ederek, çok çalışma vurgusu yaptı.

AK Parti adayı Kaya, Narlıdere ziyaretlerinin ardından Karabağlar ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçede gece geç saatlere kadar kalan Kaya, Sivas Yiğidolar Yiğitler Köyü Sosyal Dayanışma Derneği ve Evrensel Yaşam Engelliler, Gaziler ve Yakınları Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti, Selvili Mahallesi'nde geniş katılımlı sokak toplantısı gerçekleştirdi. Selvili Mahallesi'ndeki toplantıda konuşan Kaya, İzmirlilerin artık ideolojik dayatmalara prim vermediğinin altını çizdi. Kentte yaşayanların, milletin ortak değerleri üzerinden istismar siyaseti yapanlara kanmadığını ifade eden Kaya, "İzmirli hemşehrilerimiz her şeyin farkında. Beceriksizliklerini istismar siyaseti ile örtmeye çalışanları iyi biliyor. Vatandaşlarımız mazeret değil hizmet üreten anlayışla tanışmak için gün sayıyor. İzmir'de artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Çünkü efsane geri döndü. Hizmetleriyle efsane olan, Cumhuriyet tarihinin en başarılı icracı bakanlarından birisi Sayın Binali Yıldırım'ın yeniden İzmir Milletvekili Adayı olmasının kentimize kazandıracakları ortadadır. Konak Tüneli'nin, Kuzey Çevre Yolu'nun, İzban'ın, Adnan Menderes Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın ve birçok hizmetin mimarı olan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım İzmir'i yeniden şaha kaldıracak, yatırımlarla donatacaktır" dedi. 
 

 
MHP adayı Kılıç'tan seçmene çağrı: Şimdi değilse ne zaman?
 
Hava Kuvvetleri Komutanı Ünal: Savaşıyoruz
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selçuk 6 Ekim 2015 Salı 17:36

Bazı insanlar farkında değil ama AK Parti çok güçlü bir şekilde tek başına tekrar iktidar olacak çünkü vatandaş yaşanan olayları unutmuyor nedir olaylar hükümet kurmaya yanasmayanlar ÜLKE çıkarlarını unutup kendi çıkarlarını düşünenlere asla prim vermeyecek seçmen akın akın AK partiye güvenip kayıt oluyor ve geçiş yapıyorlar hayırlısı olsun TEK BAŞINA iS BAŞINA. MESELE MEMLEKET MESELE si olmuştur.

Yorumu oyla      13      8  
seçmen 6 Ekim 2015 Salı 16:35

başarılar Atilla bey.bakmayın siz bunlara güneş balçıkla sıvanmaz

Yorumu oyla      13      9  
HALİS B. 6 Ekim 2015 Salı 16:22

aynen katılıyorum...

Yorumu oyla      15      8  
İZMİRLİ 6 Ekim 2015 Salı 14:41

ÇİMENTO BİRLEŞTİRİR.... SİZ PARAMPARÇA ETTİNİZ... HERKES AYRIŞTI... BU ÇİMENTO İŞİ UYMAMIŞ

Yorumu oyla      17      10  
Bornovalı 6 Ekim 2015 Salı 11:59

AKP yapının çimentosu olursa ilk depremde o yapı devrilir. Dolayısıyla CHP çatısı altına girersek yapı devrilmez biz de altında kalmayız.

Yorumu oyla      20      13  
banu keskin 6 Ekim 2015 Salı 11:34

her ne kadar ak partili olmasam da sizi dinledim ve hak verdim. bu seçim gerçekten mesele memleket meselesidir.yolunuz açık olsun. ülkemiz sizin gibi idealist genç siyasetçiler ile aydınlık günlere kavuşur inşallah!

Yorumu oyla      20      16  
Burhan 6 Ekim 2015 Salı 11:03

Vekilim kesinlikle doğru söylüyorsunuz AK Parti ÜLKEMiZiN hem çimentosu hemde SiGORTASIDIR vatandaşımız bunun için güveniyor zaten yine tek başına iktidar olacağız.

Yorumu oyla      21      18  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP adayı Kılıç'tan seçmene çağrı: Şimdi değilse ne zaman?
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1'inci Bölge 2'nci sıra Milletvekili ...
Listelere giremeyen vekillere 3 aylık peşin maaş!
Meclis, 1 Kasım listesine giremeyen milletvekillerine de 15 Ocak 2016’ya ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan isyan etti: Birisi insin ya!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AP Başkanı Martin Schulz ile görüşmesinin ...
 
Rus uçağı krizi sonrası Çankaya’da kritik zirve
Rusya'nın hava sahasını ihlali sonrası Başbakanlık'ta bir güvenlik zirvesi yapıldı.
Dışişleri’nden Rusya’ya ikinci sınır ihlali tepkisi!
Rusya, Türk hava sahasını 1 değil, 2 kez ihlal etti. Sabah saatlerinde ...
Tarihi davaya ‘Yıldırım’ bakış: Paralelin bize operasyonu!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı, ...
 
Erdoğan: Çözüm sürecini bozan PKK terör örgütüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'de Egmont Enstitüsü'nde konuştu.
Murat Koç'un hacı yemeği İzmirlileri buluşturdu
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Murat ...
CHP’li Özel’den ‘yeniden dizayn’ iddiasına yanıt!
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa'da parti ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva