HABERLER>SPOR
18 Mart 2023 Cumartesi - 11:10

Altınordu'da yüzler gülüyor!

Spor Toto 1. Lig’de Tuzlaspor’u 2-1 mağlup eden Altınordu’da yüzler gülüyor. Sezonun ikinci yarısına istediği gibi başlangıç yapamayan kırmızı-lacivertli ekip, Gökhan Ünal ile yollar ayrılmasının ardından takımın başına Hasan Özer'i getirdi. Özer yönetimindeki ilk maçta Tuzlaspor’u Ali Özgün ve Emircan Gürlük’ün golleri ile 2-1 mağlup eden İzmir ekibi, ligde kalma yolunda çok önemli üç puan aldı.

Altınordu da yüzler gülüyor!

Tuzlaspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte Altınordulu futbolcular saha içinde büyük sevinç yaşadı. Futbolcular daha sonra soyunma odasında sevinçlerini devam ettirdi.

Altınordulu futbolcular, Tuzlaspor karşısında aldıkları galibiyeti ülkemizde yaşanan depremde annesi, babası ve ağabeyini kaybeden Spor Psikoloğu Zeynep Yıldız'a armağan etti. Tekrar İzmir'e dönen Zeynep Yıldız, takımın galibiyet coşkusuna ortak oldu.

UMUT DOLU AÇIKLAMALAR
Soyunma odasında galibiyetten dolayı tüm futbolcularını tek tek tebrik eden teknik adam, inanılmaz bir dönüşe imza attıklarını belirterek, "Ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan aldık. O yüzden çok mutluyum. Bu geri dönüşlü 3 puanın bizi takım yaptığını ve daha da başarılı bir Altınordu olacağımızı gösterdiğini düşünüyorum." dedi.

Altınordu’nun Tuzlaspor’u mağlup ettiği karşılaşmada takımın galibiyetini atan Emircan Gürlük de “Galibiyet golünü attığım için mutluyum. Çok güzel bir gol attım ama önemli olan takımın kazanmasıydı. Geçtiğimiz yıllarda böyle güzel dönüşlere imza atmıştık. Bu sezona kötü başladık. İnşallah bundan sonra galibiyet serilerine devam ederiz. Bulunduğumuz yer bize yakışmıyor” diye konuştu.

Altınordu’nun ilk golünü atan Ali Özgün de şunları ifade etti: “Geri döndüğümüz maçı bırakmadık ve galibiyetle ayrılmasını bildik.  Kalan maçlardan da iyi sonuçları alarak bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşırız”

Takımın tecrübeli futbolcularından Metehan Mimaroğlu da Tuzlaspor maçında kritik bir galibiyet aldıklarını ifade ederek bir an önce alt sıralardan kurtulmak istediklerini ifade etti.

ALTINORDU U12 TAKIMI ŞAMPİYON
Öte yandan Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U12 Takımı, Fırat Albayrak U12 liginde play-off final maçında Urla Belediyespor’u 7-0 yenerek şampiyon oldu. Altınordu’nun minik sporcuları şampiyonluk sonrasında büyük sevinç yaşadı. Öte yandan Altınordu Futbol Kulübü tarafından 7-9 Nisan'da Selçuk’ta gerçekleştirilecek U12 İzmir Cup’ın 72. takımı da final maçını kaybeden Urla Belediyespor oldu.

Turnuvanın başlamasına sayılı günler kala da tüm hazırlıklar devam ediyor. U12 İzmir Cup’a Juventus, Porto, Benfica, PSV, Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen, Fenerbahçe, Beşiktaş, Olimpik Marsilya, Celta De Vigo, Paris Saint-Germain, Bayern Munich, Ajax, Trabzonspor, Athletic Bilbao,Chelsea başta olmak üzere 72 takım katılacak.

 
Kaçak kazı yapanlara suçüstü!
 
Tarihi kongrede 4'üncü gün!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe filede kritik sınavda!
Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu'nda bu sezon oynadığı 19 maçta 16 ...
Altınordu beş maç sonra güldü!
Spor Toto 1. Lig'de 27. haftanın açılış maçında Altınordu, Tuzlaspor'u 2-1 yendi.
Olimpiyat Elemeleri'ndeki rakipler belli oldu
Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'nde mücadele edecek Türkiye A Milli Kadın ...
 
A Milli Takım aday kadrosu belli oldu
A Milli Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ermenistan ve Hırvatistan’la ...
Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu
Finali İstanbul'da yapılacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve ...
Göztepe’de Yalçın taraftarla barıştı
Spor Toto 1’inci Lig’de bu haftayı bay olarak geçirecek Göztepe’nin altyapı ...
 
Menemen FK'da Töraydın ile yollar ayrıldı!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda İnegölspor'a 2-0 mağlup olan Menemen ...
Karşıyaka kritik virajda
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta geçen hafta Karbel Karaköprü Belediyespor ...
Petkimspor'un konuğu Bahçeşehir
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde bu yıl alt sıralardan kurtulma ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva