HABERLER>SPOR
26 Aralık 2023 Salı - 13:34

Altınordu 100 yaşında!

Altınordu Kulübü'nün kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

Altınordu 100 yaşında!

Törene Altınordu Futbol Kulübü yönetici, idarecileri ve sporcuların yanısıra Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Halim Bezircilioğlu, yöneticiler, Altınordu Voleybol Takımı ve taraftarlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Altınordu Futbol Kulübü  Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler ve Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Halim Bezircilioğlu çelenk bıraktı. Törende bir konuşma yapan Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Halim Bezircilioğlu, Altınordu’nun kuruluşunun 100. yılını kutladıklarını hatırlatarak, “Büyüklerimiz o gün toprağa bir fidan diktiler, o fidan bugün yüz yıllık çınar oldu. 25 bin sporcumuza spor yapma imkanı sunan büyük bir organizasyona dönüştü. Altınordu Spor Kulübü’nün kuruluş amacı Türk gençlerine spor yaptırmaktır. Atamız'ın dediği doğrultusunda, millete hizmet etmeye çalışıyoruz Altınordu sadece futbol değil, zamanında Türkiye’de söz sahibi olan sporcularıyla büyük  başarılar yakaladı. Altınordu bir baba ocağı samimiyet yuvasıdır. Seyit Mehmet Özkan ile futbol konusunda işbirliği yaptık. O da üzeri küllenmiş altını tekrar parlatarak bugünkü noktaya gelmesini sağladı. Son 2 yılda voleybol branşında ses getirdik. Bugünün siz sporcuları önce sporcu olarak bu kulübü sonra da yöneticiler olarak hizmet edecek insanlarsınız.  Kulüp olarak centilmenlik içinde ve hiçbir fair-play dışı hareket yapmadan en yükseklere çıkmak için mücadele edeceğiz.  Bu bayrağı en iyi yerlere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) İdari Direktörü Ahmet Furkan Can da Süleyman Ferit Eczacıbaşı ve arkadaşları tarafından kurulan Altınordu'nun 100 yaşında olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "100. yılımızı Türk çocuklarına spor yaptırmak, onların sportmen bireyler olmalarına katkı koymak ve içlerinden seçilmiş doğal yetenekli olanlarına, 'Temel ve Gelişmiş Futbol Eğitimi' vererek, onları üst düzey kalite ve kapasitede profesyonel futbolcular yetiştirmek ülküsüyle kutluyoruz.

Yönetim Kurulu Başkanımız Seyit Mehmet Özkan’ın çizmiş olduğu vizyon ve misyon ile birlikte, hayallerin; bu topraklarda yapılamaz denilenleri yapmak uğruna emek, gayret ve çaba sarf ediyoruz. Altınordu’muzu, 100. yılında Türkiye ve Dünya’da tanınan; tanınmakla birlikte saygı duyulan bir kulüp haline getirebildiğimiz için ayrıca gururluyuz. Bu gururu sürdürebilir kılmak için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. En azından çoğuna katkı koyan herkese ise minnettar olduğumuzu, kaybettiklerimizi ise rahmetle andığımızı belirtmek isterim. Altınordu Futbol Kulübü olarak; Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda bu ülkenin gençlerine spor yaptırmak ve insandan yana artı değer kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Şan ve şeref dolu nice 100 yıllara”

Altınordu Futbol Akademisi’nde (ALFA) ileri futbol eğitimi alan sporcularından Ata Gür ile Voleybol Takımı Kaptanı Ezgi Kara da birer konuşma gerçekleştirdi.  

Diğer yandan  İzdeniz’e bağlı Sait Altınordu Vapuru da, kuruluş yıl dönümü etkinlikleri sırasında siren çalarak Altınordu  Kuruluşu’nun 100. yılını kutladı.

 
Anne ve 4 çocuğu ölü bulundu
 
Suriye sınırında 2'si terörist 18 kişi yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaf-Kaf'ta gündem transfer!
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta ikinci yarıda daha güçlü bir ekip oluşturmak ...
Transfer güncesi... Göztepe'de ilk yolcu belli oldu
Göztepe'nin sezon başında Samsunspor'dan kiraladığı orta saha oyuncusu ...
Ödemeler yapılmadı, kazan kaldırıldı... Altay'da kriz!
1'inci Lig'de Teknik Direktör Yusuf Şimşek yönetiminde ilk yarının son ...
 
Altay ligin en hırçını
Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonunun ilk devresindeki 153 müsabakada 672 ...
8 madalya birden... DEÜ'lü yüzücülerden büyük başarı!
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen ‘Türkiye Arena ...
Süper Kupa maçında para ödülü belli oldu!
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan'da ...
 
Arda Güler'e La Liga'dan 3 talip çıktı
İspanyol devi Real Madrid'e transfer olduğundan bu yana sakatlıklarda ...
Josef de Souza, Süper Lig'e geri döndü
Çin takımı BJ Guoan'dan ayrılan Josef de Souza, Süper Lig ekibiyle anlaşmaya ...
Süper Kupa öncesi karşılıklı sert açıklamalar!
Süper Kupa öncesi Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ‘penaltı’ tartışması ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Elgin Mermerleri!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Buraya kadarmış!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ah Alaçatı vah Alaçatı!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva