HABERLER>SPOR
17 Kasım 2022 Perşembe - 15:11

Altay'da şok gelişme... Eski başkan ihraç edildi!

Altay Yönetim Kurulu’nun aldığı kararla kulübün eski başkanlarından Ömer Hızlıok’un genel kurul üyeliği sona erdirildi. Zimmetine para geçirdiği suçlamasıyla hakkında dava açılan Hızlıok, “Mahkeme, zimmetime para geçirmediğime karar verirken, parayı bir ay yerine üç ay sonra kulübün hesabına yatırdığım için ceza verdi. İhraç edilmemle Altay’ın sorunlarını çözülmüş olacaksa, 1000 tane Ömer Hızlıok feda olsun” dedi. Hızlıok, mahkemeye gideceğini, genel kurul üyeliğini yeniden almak için hukuki mücadele başlatacağını duyurdu.

Altay da şok gelişme... Eski başkan ihraç edildi!

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ – Altay Kulübü, iki yıl başkanlık görevinde bulunan, iki yıl da yöneticilki yapan Ömer Hızlıok’un genel kurul üyeliğini sonlandırdı. Altay yönetimi; Üyemiz Ömer Hızlıok'n, tüzüğün 6/b maddesinde yer alan üyelik şartını kaybetmesi nedeniyle, tüzüğün 17/C maddesi gereğince genel kurul üyeliğinin sonlandırıldığı bilgisini kulübün sosyal medya hesabından duyurdu. Başkanlığı döneminde zimmetine para geçirdiği iddiasıyla hakkında dava açılan Ömer Hızlıok, iki yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

ZİMMETTEN DEĞİL, KURALA UYMADIĞIMIZ İÇİN CEZA ALDIM
Kulüp kararını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirten Ömer Hızlıok, Egedesonsöz’e duygularını anlattı. Hızlıok; mahkemenin, zimmetine para geçirdiği iddialarına istinaden zimmetine para geçirmediği yönünde karar verdiğini, ancak o dönemde kulübe gelen parayı bir ay içinde kulübün hesabına aktarması gerekirken bu işlemi üç ay sonra yapması nedeniyle cezai müeyyide uyguladığını ifade etti. Böyle bir kararı kabul etmesinin mümkün olmayacağını, yargıya giderek hakkını arayacağını belirten Hızlıok, şu değerlendirmelerde bulundu:

GENEL KURUL ÜYELİĞİNDEN ANCAK GENEL KURUL ATAR
“Kurallara uymadığımız için ceza aldım. Parayı kural gereği bir ay içinde kulüp hesabına geçirmemiz lazım ancak o zamanki borçlar, icralar nedeniyle bu para elimizden çıkmasın diye biz üç ay sonra hesaba aktardık. Bu usule uymadığımız için ceza yedim. Oysa benden önceki ve sonraki başkanlar da aynı yöntemi uyguladı. Mahkemenin verdiği ceza bir yana, kulüpten atılmak daha çok üzdü beni. Genel kurul üyeliğinin iptaline yönetim kurulu karar veremez, genel kurul verir. Artı mahkeme kararı gerekir. Dava açacağım. Mahkeme zimmet yok dedi ama usulde yanlışlık olduğuna karar verdi. Üzüldüğüm konu şu: 3-4 gün önce kulüp başkanına haber gönderdim. Çok güzel bir arazi var, 195 dönüm. Burasının Altay’a tahsis edilmesini sağlayabiliriz, görüşelim dedik. Hiçbir şey istemiyoruz diye de altını çizdik. Teşekkür ettiler, gerek yok dediler. Üç gün sonra böyle bir kararın çıkması son derece manidar. Şu anda Altay kulübü beni ihraç etmekle ne kazandı, sormak isterim. Altay kulübünün şu andaki sorunu ben miydim? Beni kulüpten atınca, kulübün sorunları çözüldü mü? Eğer benim kulüpten atılmam sorunu çözecekse, 1000 tane Ömer Hızlıok feda olsun. Altay’ın bütün problemleri çözüldüyse, mutlu olsunlar. Hangi önemli sorunu çözdüler de sıra bana geldi? Öyle kolay değil beni kulüpten atmak. Hiçbir zaman teslim olmadım, yine teslim olmayacağım. Adalet yerini bulacak.”

Altay'dan yapılan açıklama şu şekilde:

 
Pençe-Kilit operasyonunda bir asker şehit
 
Bakanlık kararını verdi… Torbalı’ya tehlikeli atık izni!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay, Alsancak'ta seri istiyor!
Spor Toto 1'inci Lig'de pazartesi günü evinde düşme hattında yer alan ...
Karşıyaka'da golcüler dönüyor
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta cumartesi günü deplasmanda Ağrı 1970 Spor'u ...
Bucaspor 1928 savunmasıyla fark yarattı
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta deplasmanda 1461 Trabzon'u 2-0 ...
 
Göztepe'de Yunus Emre sıkıntısı!
Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta Ankara Keçiörengücü'nü 2-1 yenen Göztepe, ...
Altınordu'nun yıldızı Milli Takım'da!
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da Rıdvan'ın cezalı, Furkan'ın ...
Messi'nin Dünya Kupası favorisi şaşırttı
Dünya Kupası'ndan önce en çok merak edilen konulardan biri; Lionel Messi'nin ...
 
Türkiye, EURO 2028 ve 2032'ye aday!
Türkiye, EURO 2028 ve 2032'e ev sahipliği yapmak için UEFA'ya adaylık ...
Avrupa Şampiyonası'nda rakipler belli oldu
2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası öncesinde A Milli Kadın Voleybol ...
A Milli Takım, Diyarbakır'da kazandı
Diyarbakır'da oynanan dostluk maçında Türkiye, İskoçya'yı 2-1 mağlup etti.
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva