HABERLER>SPOR
5 Eylül 2021 Pazar - 13:09

Altay Başkanı Ekmekçioğlu projelerini açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Altay'da Başkan Özgür Ekmekçioğlu, siyah-beyazlıların yeni vizyonunu anlatıp, plan ve projelerini açıklarken, kulübü geleceğe taşıyacak önemli adımlar atılacağını vurguladı.

Altay Başkanı Ekmekçioğlu projelerini açıkladı

TFF 3'üncü Lig'de aldığı Altay'ı 5 sezonda 18 yıldır hasret kaldığı Süper Lig'e taşıyan Başkan Özgür Ekmekçioğlu, siyah-beyazlı kulübün Türk futbolunda her zaman farklı bir konuma sahip olduğunun altını çizdi. "Altay, sadece bir futbol kulübü değildir" vurgusu yapan Ekmekçioğlu, "Savunduğumuz değerler, felsefemiz ve vizyonumuzla her dönemde ülkemizin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olduk. Şimdi ise yepyeni bir döneme başlıyoruz" dedi.

"TÜRKİYE'NİN HER NOKTASINDA ALTAYLI OLACAK"
"Bize düşen görev; 100 yıllık bu camiayı gelecek nesillere sapasağlam bir şekilde bırakmak" saptamasında bulunan Ekmekçioğlu, "Armamızdaki yaprak, büyüklük ve sonsuzluğu simgeliyor. Ağacın kökleri ise bu kentin her sokağında, her mahallesinde, her ilçesinde. Bu noktada bizim işimiz; köklerin tüm ülkeyi sarmasını sağlamak. Daha da büyüyüp kök salacağız ve Türkiye'nin her noktasında bir Altaylı olana kadar devam edeceğiz" diye konuştu.

"ALTAY'I BÜYÜK YAPAN DEĞERLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ"
"İlk hedefimiz; Altay'ı Büyük Altay yapan değerlere sahip çıkmak" diyen Ekmekçioğlu, "Herkesin kalbinin yeniden Altay ile çarpmasını sağlayacağız. Alsancak'taki kulüp binasında yıllarca yaşanan heyecanı yeniden yaşatacağız. Bu, benim için kazanılan üç şampiyonluktan, Süper Lig'den ve yapacağımız her şeyden çok daha önemli. Skorlar gelip geçicidir ama kulübümüzü bugünlere getirenler asla ve asla unutulamaz" yorumu yaptı.

"ÇOCUKLAR YİNE ALTAY'A GELECEK"
Futbol altyapı organizasyonunda önemli atılımlar yapılacağını kaydeden genç başkan, "Altay, yıllarca ülkemizin en büyük yetiştirici kulübü kimliğini taşıdı. Toprak, Atakan, Sinan, Erdi, Necati, İbrahim Akın ve Çağdaş Atan gibi değerler; tesisler ve sahalarla değil Altay geleneği ve emek sayesinde yetişti. Halen Okay Yokuşlu ve Cenk Özkaçar, Avrupa'da kulübümüzü temsil ediyor. Babaların, ellerinden tuttukları çocuklarını yine Altay Kulübü'ne getireceği ortamı yaratacağız" dedi.

"KURUMSAL YAPILANMA TAMAMLANACAK"
Kurumsal yapılanmanın yeni dönemde hız kazanıp tamamlanacağını belirten Ekmekçioğlu, "Futbol, sadece hafta sonunda 90 dakikada başlayıp biten bir olay değil. Marka değeri, ürün yönetimi, iletişim, satın alma ve üretim süreçleri, maliyetler, taraftar ve pazarlama analizleri, finans gibi çok önemli faktörleri de içerisinde barındırıyor. Böyle bir süreci, kurumsallaşma olmadan yönetemezsiniz. Bu nedenle Altay Kulübü artık geri dönülemez bir kurumsallaşma dönemi içerisine girdi" diye konuştu.

"TARİHİ ANLAŞMA GELİYOR"
Çok kısa sürede büyük bir müjde vereceklerini söyleyen Altay Başkanı Ekmekçioğlu, "Kurumsallaşma hamlemiz ile birlikte kulübümüzün gelir kalemlerinde önemli değişimler yaşanacak. Naklen yayın ve isim hakkı gelirlerinden oluşan modelin dışına çıkıp kulübümüzü çok önemli ve kalıcı bir gelir kaynağına kavuşturacağız. Önümüzdeki hafta içerisinde bununla ilgili detaylı açıklamalar yapacağız ama şimdiden söyleyebilirim ki, Altay tarihinin en önemli anlaşmalarından biri olacak" dedi.

"TOPLUMUN HER KESİMİNİ KUCAKLAYACAĞIZ"
"Altay, toplumun her kesimini kucaklayan bir yapıya bürünecek" diyen Başkan Ekmekçioğlu sözlerini şöyle tamamladı: "İzmir'den çıkıp tüm Türkiye'ye yayılacak bir kadın futbol hareketi başlatıyoruz. Bu girişime, yeni dönem planlamamızın ön önemli adımlarından biri gözüyle bakıyoruz. Ülkemizin batıya en yakın, en modern kenti İzmir'de başlatacağımız bu hareketin, kulübümüzü en kısa sürede bambaşka bir noktaya taşıyacağına inanıyoruz." (DHA)

 
İzmir'de yaralı flamingoya jandarma sahip çıktı
 
Altınordu'ya tanıdık rakip
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
A Milli Takım Cebelitarık'ı 3-0 yendi
A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki ...
Filenin Sultanları Avrupa üçüncüsü
2021 CEV Avrupa Şampiyonası üçüncülük maçında Hollanda'yı 3-0 yenen A ...
Göztepe hata yapmak istemiyor
Süper Lig'de ilk 3 haftada sadece 2 puan toplayıp teknik direktör Ünal ...
 
İçişleri'nden futbol maçları için ek genelge
İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliği'ne “Stadyumlara Giriş Tedbirleri” konulu ek genelge gönderdi.
Altınordu tecrübeyi seçti
TFF 1'inci Lig kulüplerinden Altınordu, dış transferde anlaşma sağladığı ...
Bucaspor 1928 evinde sahne alacak
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, yarın ilk maçına ...
 
Altay'da Ceyhun Gülselam kulübeye mahkum oldu
Süper Lig'de ilk 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 yenilgi alarak 6 puan toplayan ...
5 yıllık kriz bitti... Karşıyaka yenileriyle sahada!
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 5 yıldır devam eden transfer yasağını sezon ...
Verilen görevin en iyisini yapmaya çalışıyoruz
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Sonuç üzerinden yapılan ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva