HABERLER>SPOR
3 Ocak 2021 Pazar - 16:05

Altay 5 maç sonra kaybetti

TFF 1'inci Lig'in 17. haftasına lider giren Altay, Bandırmaspor deplasmanından 2-0 mağlup ayrıldı ve zirve yarışında yara aldı.

Altay 5 maç sonra kaybetti

TFF 1. Lig'in 17. haftasında Bandırmaspor ile Altay karşı kaşıya geldi.

TRT SPOR'da canlı yayılanan mücadelenin ilk yarısında etkili bir oyun sergileyen ev sahibi Bandırmaspor, 27. dakikada Doğan Can Davas'la bulduğu golle 1-0 öne geçti. Rakip sahada etkili oyununu kalan kısımda da sürdüren Bandırmaspor, girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk devre 1-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da istediği etkinliği gösteremeyen İzmir temsilcisi, maçın son dakikalarda kurduğu baskıdan sonuç alamadı. Yarı sahasında geniş boşluklar veren Altay karşısında Bandırmaspor, 90+4'te kontra ataktan Del Valle'yle bulduğu golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla haftaya lider giren Altay aldığı mağlubiyetle 32 puanda kaldı ve zirve yarışında yara aldı. Altay'ın 5 maçlık galibiyet serisine son veren ev sahibi Bandırmaspor ise 24 puana ulaştı.

Royal Hastanesi Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Oyuncularım ne kadar teri varsa bugün akıttılar, onları gönülden, yürekten tebrik ediyorum." dedi. 

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, galibiyeti öncelikle bu şehrin çocukları olarak yola çıkan yönetime, camiaya ve kente armağan ettiklerini söyledi.

Güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sözeri, "Haklı bir galibiyet aldığımız için maçta yaşanan gerginliği galibiyetimizin önüne geçirmeyeceğiz." diye konuştu. 

 Sözeri, Altay'ın büyük bir camia olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bugün yaşananlar, bizim tarafımızdan özellikle tercüman Süleyman kardeşimizin ben ne yaptığını görmedim ama Altay yedek kulübesinden böyle bir tepki olduğuna göre bir şey yapmış. Ben bunun cezasını vereceğim, zaten kırmızı kartı da ben getirtip gösterttim. Biz kendi yaptığımız hatalardan dolayı misafir takım olan Altay'dan özür diliyoruz ama Altay'ın bir yöneticisi bana hakaret etti. Ben hakareti hak edecek hiçbir şey yapmadım. Oyuncularım da yapmadı, aslında sahada çok temiz bir futbol vardı. Oyuncularım yüreğiyle oynadı, bu maçın analizini çok iyi yaptık. Hafta içi dersimizi çok iyi çalıştık ve sahada da bunu uyguladık. Maçı daha da farklı kazanabilirdik ama değerlendiremedik. Rakibimize net bir pozisyon vermedik, baktığımızda çok net bir galibiyet oldu. Güzel hedefler adına daha da umutlanmış olduk. Oyuncularım bugün yüreğiyle oynadı, bu yaşananları galibiyetin önüne geçirmeyiz. Oyuncularım ne kadar teri varsa bugün akıttılar, onları gönülden, yürekten tebrik ediyorum." 

Yücel İldiz: "Dirençli bir rakiple karşılaştık"
Altay Teknik Direktörü Yücel İldiz de maçın başında oyun dengede giderken istedikleri gibi oyuna giremediklerini anlattı.

İldiz, istediklerini yapmaya başlamışken tesadüfi bir gol yediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bu bizi biraz demoralize etti, rakibimizin de moralini yükseltti. Genel olarak baktığımızda dirençli bir rakiple karşılaştık, ilk yarı istediklerimizi çok yapamadık. İkinci yarıdan itibaren maçı çevirme adına oyunda çok hamle yaptık, rakibimizde kabul etmek gerekir ki maçı bitirmek adına ellerinden geleni yaptılar. Oyunun sonuna doğru kurduğumuz baskıyı daha önce kurmalıydık. Oyunun sonlarında birkaç fırsatı kaçırdık ama genel olarak baktığımızda istediklerimizi yapamadık. Devre arasını mağlubiyetle kapattığımız için üzgünüz, çok iyi bir şekilde değerlendirip eksiklerimizi kapatıp ikinci yarıya hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Sanırım rakip kulübeden bize doğru bir hareket yapıldı, centilmenliğe uymayan hareket olduğu için de bizim taraftan bir tepki oluştu. Bunlar tasvip edeceğim şeyler değil, kulübeden bir arkadaşımız da kart gördü."

Stat: Bandırma 17 Eylül

Hakemler: Emre Malok, Erkan Akbulut, Hakan Karabacak

Royal Hastanesi Bandırmaspor: Gökhan Değirmenci, Abdurrahim Dursun (Dk. 87 Erkan Taşkıran), İshak Çakmak, Landel, Doğan Can Davas (Dk. 87 Rayos), Onur Akbay, Selçuk Alibaz (Dk. 87 Mehmet Yiğit), Orhan Ovacıklı, Gökay Güney, Rahmi Anıl Başaran (Dk. 72 Del Valle), Traore (Dk. 79 Feyyaz Belen)

Altay: Cihan Topaloğlu, Tolga Ünlü (Dk. 65 Rıdvan Şimşek), Berkay Sülüngöz, Kappel, Regattin (Dk. 46 Ziya Alkurt), Yılmaz Özeren (Dk. 46 Scuk), Paixao, Thiam (Dk. 82 Eren Erdoğan), Lokman Gör, Kadir Yazıcı, Erhan Çelenk (Dk. 65 Yekta Kurtuluş)

Goller: Dk. 27 Doğan Can Davas, Dk. 90+5 Del Valle (Royal Hastanesi Bandırmaspor)

Sarı kartlar: Dk. 45+1 Onur Akbay (Royal Hastanesi Bandırmaspor), Dk. 56 Ziya Alkurt, Dk. 73 Rıdvan Şimşek, Dk. 86 Eren Erdoğan (Altay) 

 
Göztepe'de Trabzon hazırlıkları sürüyor
 
El yapımı patlayıcıyla yakalanan iki şüpheli serbest bırakıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe'de Trabzon hazırlıkları sürüyor
Süper Lig'in 17. haftasında 6 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Trabzonspor'la ...
Karşıyaka'nın kaptanı Mustafa Aşan sakatlandı
Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta takımda yaşanan koronavirüs vakalarının ...
Göztepe'de gündem Alpaslan Öztürk
Süper Lig'de haftayı bay geçen Göztepe'de yönetim, Alpaslan Öztürk'ün ...
 
Altınordu 30 puan hedefine ulaşamadı
TFF 1'inci Lig'de ilk yarının son haftasında dün evinde Aydeniz Et Balıkesirspor'la ...
Pınar Karşıyaka devreyi galibiyetle bitirdi
ING Basketbol Süper Ligi'nde Antrenör Ufuk Sarıca yönetiminde geçen sezondan ...
Ümit Karan'ın Menemenspor'la ilk maçı memleketinde
TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Ankara Keçiörengücü ile berabere ...
 
Altınordu'dan yeni yılda sessiz başlangıç!
Altınordu, ilk yarının son yeni yılın ilk maçında Aydeniz Et Balıkesirspor ...
Transfer güncesi: Göztepe'de üç isim yolcu!
Süper Lig'de bu haftayı bay takım olarak geçirecek Göztepe'de transfer ...
Karşıyaka'dan müjde var!
Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 6 Ocak Çarşamba günü Erbaaspor'la ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva