HABERLER>POLİTİKA
8 Aralık 2021 Çarşamba - 14:57

Akşener, Manisa'da esnafla buluştu: Kararı siz vereceksiniz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde belediye ve esnaf ziyaretinde bulundu. 2 yıldır ilçe ilçe gezdiğini belirten Akşener "Amacım; esnafın içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekmek. Esnaf bu ülkenin bel kemiği" dedi.

Akşener, Manisa da esnafla buluştu: Kararı siz vereceksiniz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyarette bulunmak üzere kara yolu ile Manisa'ya geldi. Akşener ilk olarak Turgutlu ilçesinde Belediye Başkanı Çetin Akın, İYİ Parti ile CHP il, ilçe ve kadın kolları yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Boynuna Turgutluspor atkısı takılan Akşener, ilçenin en işlek caddesi Atatürk Bulvarı'ndaki çarşı merkezinde esnafı ziyaret edip, sohbet etti.

2 yıldır esnaf esnaf, ilçe ilçe gezdiğini belirten Akşener, "2 yıl oldu. Benim derdim hükümeti yermek kendi partimi övmek değil.Burada oluş nedenim vatandaşımızın alım gücünü, esnafımızın alım gücünü yerinde görmek.Olacak seçimlerde kararı sizler vereceksiniz. Sadece sizi konuşuyoruz. Pandemi sorunları derken bir de dolar yükseldi. Amacım; esnafın içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekmek. Esnaf bu ülkenin bel kemiği. Üreten sanayici, esnaf olmasa ürettiğini satamaz" dedi.



Akşener, kendisine "Direksiyonun oradan burası görünmez. Rica etsem buraya gelir misiniz" diyerek, iş yerine davet eden köfteci Yusuf Demiriz'in dükkanına girip, köfte pişirdi. Akşener'e aşçı kepi takan Demiriz, "Sorunları beraber aşacağız" dedi. Bunun üzerine Akşener "Doğrudur" diyerek karşılık verdi.

Meral Akşener, esnafa yönelik yaptığı ziyaretleri sırasında kendisini karşılayan ev kadınlarının dertlerini ve mutfaktaki yangını sordu. Ev kadınları “Tenceremiz kaynamıyor.Günden güne de çocuklarımıza bir kap yemek yapmakta zorlanır olduk.Bu işi ancak bir anne olarak sen çözersin” dedi. 

İlçe ilçe, il il esnafı gezdiklerini, bu ziyaretlerde partisini övmediğini, propaganda yapmadığını dile getiren Akşener, "Tabii ki oylarınıza talibiz ama seçim zamanında. Benim buradaki amacım tamamen esnafa dikkat çekmek üzerine." dedi.

Bu sırada bir kişinin "Cumhurbaşkanlığına aday mısınız ?" sorusuna Akşener, "Ben cumhurbaşkanı adayı değilim diye ilan ettim zaten" karşılığını verdi.

Bu sırada Akşener, yanına gelen SMA Tip 1 hastası 1 yaşındaki İrem Nur Çatko'nun annesi Ceylan Çatko ile görüştü. Çocuğunun her gün gözünün önünde tükendiğini dile getiren Çatko, tedavi konusunda Akşener'den yardım istedi. Akşener de İrem Nur'un tedavisinin takipçisi olacağını belirterek, konuyu TBMM gündemine de taşıyacağını ifade etti.

Akşener, daha sonra Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ı makamında ziyaret etti.

Turgutlu'daki temaslarının ardından Şehzadeler ilçesine geçen Akşener, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara hitap etti.

Akşener, kimseyi ayırmadan bütün vatandaşlara eşit yaklaştıklarını kaydederek, "Bize oylarınızı, projelerimiz ve çözümlerimiz üzerinden vereceksiniz. Rekabetimizi proje ve hizmet üzerinden yapacağız. Ben onların rahatını bozdum, rahatları bozulsun. Sizlerin rahat etmesi için ağaların rahatının bozulması lazım. Manisa'da, şu anda burada her kesimden insan var. Buradan sesleniyorum; eskisi gibi bizi birbirimizle dövüştürüp bizden oy alamayacaksınız." diye konuştu. (AA/DHA)

 
Savunma Başkanı'ndan 'Aselsan' açıklaması
 
Altay’dan Bornova’ya anlamlı veda
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GAZİEMİR 8 Aralık 2021 Çarşamba 20:19

Sn. Meral Akşener hanımefendi, siz gerçekten halktan yana gerekli destekleri çok fazlasıyla aldınız,alıyonuz vede almaya devam edeceksiniz,dolayısıyla Kemal Kılıçdaroğlu' nun boyunduruğuna ihtiyacınız kalmamıştır. Cumhurbaşkanı adayınız zaten belli "EKREM İMAMOĞLU" gerisi teferruattır.

Yorumu oyla      3      4  
Tayyar ÖNDER 8 Aralık 2021 Çarşamba 18:13

Kararı Biz Vereceksek Siz Bir Taraftan Ekrem İmamoğlu Başka Bir Taraftan Kemal Kılıçdaroğlu 'da Bir Başka Taraftan Ankara'da ki İngiliz ve Amerikan Büyükelçileri İle 3 Günde Bir Toplantılar Yapıyor sunuz...???

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mecliste yumruk yumruğa kavga
İçişleri Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ile CHP'li ...
Erdoğan: Düşük faiz politikası sürecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar temasları ardından medya mensuplarına ...
CHP'li Sındır'dan liyakat vurgusu: Türkiye'yi birlikte ayağa kaldıracağız!
CHP Bornova İlçe Başkanlığı ve Bornova Belediyesi’ni ziyaret eden CHP ...
 
Eski vekillerden Montrö bildirisi
Karadeniz’deki uluslararası gerginliğe dikkat çeken bir grup eski parlamenter, ...
CHP'li Kılıç'tan 'Sayıştay raporları sansürleniyor' çıkışı... 'Hesabını soracağız!'
Bütçe görüşmeleri sırasında konuşan CHP'li Sevda Erdan Kılıç “Sayıştay ...
Kabine bugün toplanıyor: Gündem ekonomi
Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Toplantıda, ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Aydın'ın janti efesiydi!
Mehmet KARABEL yazdı... Aydın'ın janti efesiydi!
İYİ Partili Yılmaz'dan ekonomi eleştirisi
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, "Merkez Bankası’na politika ...
CHP'li Arslan Sayıştay'ın EPDK raporuna dikkat çekti: Ceza kesiliyor ama tahsil edilmiyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 2022 yılı bütçe görüşmelerinde Enerji ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva