HABERLER>POLİTİKA
9 Aralık 2021 Perşembe - 10:40

AK Partili Sürekli 'Vatandaşın umudu bizde' dedi.... 'Laf değil iş üretiyoruz!'

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, kanaat önderleriyle yaptığı toplantıda "Bugün de vatandaşın umudu bizde. Çünkü, biz laf değil iş üretiyoruz. Sözlerimizi birileri gibi raflara kaldırmıyor, bir bir tutuyoruz" dedi.

AK Partili Sürekli  Vatandaşın umudu bizde  dedi....  Laf değil iş üretiyoruz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Çiğli esnafıyla güne başladı ve ilçenin Sivil Toplum Temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluştu. Öğle yemeğinde esnafla birlikte kuru fasulye pilav yiyerek sohbet eden Başkan Sürekli; “Esnaf ve sanatkârımızın görüş ve talepleri bizim için kıymetli. Toplumsal ve ekonomik hayatın tam ortasındalar. Çalışan, üreten kesime yönelik önemli adımlar atılıyor. Sağlık çalışanları için olduğu gibi… Devamı da gelecek. Pandemi, tüm dünyayı sarstı. Ülkemizde de baş gösteren ekonomik dalgalanmaları fırsata çevirmek, istismar etmek isteyenlere prim vermeyiz. Bu hafta asgari ücret görüşmeleri var. Cumhurbaşkanımız üzerinde hassasiyetle duruyor. Türkiye güçlü bir ülke.  Altından kalkamayacağımız yük, aşamayacağımız bir engel yok.” diye konuştu.

Çiğli’deki dernek başkanlarının görüş ve önerilerini de alan Sürekli, ayrıca şunları söyledi; “Çiğli’nin kronik sorunları var. Her şeyden önce, Harmandalı’ndaki çöp dağlarının Çiğli’nin kaderini yazmasına izin vermeyeceğiz. Muhataplarından ses seda yok ama; biz bu meseleyi unutturmayacağız. İlçe, bir mezarlık istiyor ki haklılar. Dile getirilen Çiğli’nin mezarlık ihtiyacı konusunda, Milli Emlak’tan arazi tahsisi hususunda, diğer birkaç ilçemizde olduğu gibi gerekli desteği veririz. Çiğli için de ne gerekiyorsa yaparız.”

Tek çözüm adresi AK Parti…
 AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; esnafın taleplerini dinledikten sonra kanaat önderleriyle bir toplantı yaptı.  Çiğli’nin önde gelen STK temsilcilerinin katıldığı toplantının gündeminde ekonomik gelişmeler ve ilçenin yerel sorunları vardı. Temsilciler; vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güvendiğini, pandemiyle birlikte baş gösteren sorunları çözecek tek adresin Erdoğan ve AK Parti Hükümeti olduğunu belirtirken, Başkan Sürekli; “AK Parti; milletin partisi olduğunu ve Büyük Türkiye hedefindeki kararlılığı 19 yıl boyunca kanıtlayacak çok şey yaptı. Bugün de vatandaşın umudu bizde. Çünkü, biz laf değil iş üretiyoruz. Sözlerimizi birileri gibi raflara kaldırmıyor, bir bir tutuyoruz. Sağlık çalışanlarına yönelik iyileştirmeler malumunuz. Kamu işçileri ve memurlarımızı enflasyona ezdirmeye hiç niyetimiz yok! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın da bu hafta yapılacak asgari ücret görüşmelerinden tüm tarafları mutlu edecek bir karara imza atarak çıkacağına inanıyoruz. Dar gelirli vatandaşımızın ihtiyaçları ilk gündem maddemiz. Milletimizin bize duyduğu güveni yine boşa çıkarmayacağız.” diye konuştu.

Çiğli için de ne gerekiyorsa varız!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; sivil toplum temsilcilerinin başta mezarlık olmak üzere yerel sorunlarını da dinleyerek, bir kez daha Harmandalı’ndaki çöp ve toprak kaymalarına dikkat çekti. Sürekli, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Çiğli çeyrek asırdır patlamaya hazır bir bombayı koynunda taşıyor. Harmandalı Çöplüğü, Çiğli’nin kaderini yazamayacak. Vurdumduymazlıklarına karşı bir bayrak açtık ve o bayrağı bırakmayacağız. Buradaki halkın isyanı var, korkusu var, bilimsel raporlar var.  Kendileri de üniversitelerimiz de bu alana ilişkin araştırmalar yaptı. Tüm bunları yok sayıyor, görmezden geliyorlar. Çözüm çağrımızı tekrar etmekten vazgeçmeyeceğiz. Bir felaket olduktan sonra kıymeti yok, dedik. Ama kimseden ses seda yok. Bu, öyle pervasızca üstü örtülecek bir mesele değil. Hayati bir mesele!”

STK temsilcilerinin Çiğli’nin mezarlık ihtiyacını dile getirmesi üzerine konuşan Başkan Sürekli; “Bu söylendiği gibi önemli bir konu, önemli bir ihtiyaç. Çiğli’nin mezarlık ihtiyacı konusunda, Milli Emlak’tan arazi tahsisi hususunda, diğer birkaç ilçemizde olduğu gibi gerekli desteği veririz. Haklısınız. Çiğli’nin bir mezarlığı olmalı. Yine bizim işimiz değil demeden, üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” diye konuştu. 

 
'35 yaş altı kalp krizinde 3 kat artış var'
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 11 bin 120 yüksek lisanslı, 658 doktoralı iş başvurusu!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent Işik 9 Aralık 2021 Perşembe 14:59

Devamlı katı atık bertaraf tesisinin yerine itiraz et sonra Harmandalı çöp tesisini kaldırmaktan bahset.Otogar metrosu ne oldu ?

Yorumu oyla      4      3  
olaya bak! 9 Aralık 2021 Perşembe 14:05

Yapılmak istenen "katı atık bertaraf tesislerine" sürekli karşı gelen sizin parti değil mi?

Yorumu oyla      3      3  
9 Aralık 2021 Perşembe 11:12

Yok anacım bunlar kesinlikle dalga geçiyorlar bizimle. Ne umudu yav? Umut mu bıraktınız bizde?? Görüşürüz seçimde umut kimde!!!

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meclis karıştı! Bakan Soylu: Hesabını vereceksiniz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ın Cizre ilçesinde eski AK Parti ...
Kılıçdaroğlu'ndan 'el hareketi' açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis’te bütçe görüşmelerindeki ...
HDP'li Maçin'e 3 birleşime katılmama cezası
HDP Şanlıurfa Milletvekili Nusrettin Maçin'e Anayasa ve  İçtüzük'e aykırı ...
 
AK Partili Dağ'dan Soyer'e Buca Metrosu çıkışı: Bu İMF zihniyetidir!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Üçyol-Buca metro ...
Bakan Varank: İzmir Büyükşehir Belediyesi yandaş mı?
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yatırım teşviklerinin yandaşlara ...
CHP'li Bayır’dan enerji zammı çıkışı: Olan vatandaşa oluyor!
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 2020 kesin hesabı ve 2022 yılı bütçe ...
 
Akşener, Manisa'da esnafla buluştu: Kararı siz vereceksiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde belediye ...
Mecliste yumruk yumruğa kavga
İçişleri Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ile CHP'li ...
Erdoğan: Düşük faiz politikası sürecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar temasları ardından medya mensuplarına ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva