HABERLER>POLİTİKA
15 Eylül 2020 Salı - 15:17

AK Partili Sürekli’den Soyer’e salvo: İzmir 50 yıl öncesine döndü!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını değerlendirdi. Sürekli, "İzmir'in suyu bitmek üzereydi. Suyu, AK Parti hükümeti getirdi. Bu yaz ne gördük? 50 yıl öncesinde olduğu gibi tankerlerle su dağıtıldı. Özellikle Kiraz'da büyük sorunlar yaşandı. Sağ olsun bakanımız buraya el attı ve sorunu çözdü. Bize bir talep geldiğinde yapabileceğimiz ne varsa yapıyoruz. Bizden ne istendi de biz yapmadık? Bütün ilçe başkanlarımıza çağrımızdır, elimizden ne gelirse yapmaya hazırız" dedi.

AK Partili Sürekli’den Soyer’e salvo: İzmir 50 yıl öncesine döndü!

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, SonSöz TV'de  Gazeteci Fatih Yapar'ın sorularını yanıtladı. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Sürekli, devam eden kongre sürecinden pandemiye, yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı'ndan İzmir'in koku sorununa kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de son aylarda yeniden artan koronavirüs vakaları ile ilgili de konuşan Sürekli, şu değerlendirmelerde bulundu:

DÜNYANIN HER YERİ SIKINTILI
"Vatandaşlarımız takip ediyorlar. Yetkililerimiz de zaten söylüyorlar. Dünyada birinci dalga bitmedi. Uzmanlarımız ikinci dalga demiyor bu artışa. Birinci dalgadaki dalga boyu büyüdü ve tedbirler arttı. ABD'de, İngiltere'de, Fransa'da hiç hız kesmedi salgın. Salgında Türkiye'den sonra en başarılı ülke Almanya olmuştu ancak şuan onlarda sıkıntılı. Dünyada her yer sıkıntılı. Başta ülkemiz olmak üzere dünya devletleri muazzam tedbirler ile pandemi yavaşlatıldı ve vakalar düştü. Kontrol altına alındı ve bitmek üzereydi . Tedbirler gevşetilince vakalar yeniden artışa geçti. Ülkemiz vatandaşlarını koruma konusunda en iyisini yaptı. Ancak gevşetilme ile birlikte görev bizlere düştü. Bizlerin temizliğimize ve kurallara özen göstermemiz lazımdı."

GEREKTİĞİ TAKDİRDE İPTAL EDİYORUZ
"Pandemi sürecinde kongrelerin devam etmesini eleştiriyorlar. Gerekli görüldüğünde kongreleri iptal ediyoruz. Genel Merkezimiz tedbirlilerimizi çok iyi planladı ve aldı. Biz de İl Başkanlığı olarak tedbirleri kontrol ediyor ve önlemlerimiz alıyoruz. Düğünler iptal edildi ancak onlar denetim dışıydı. Kongrelerimizde kurallarımız tam anlamıyla uygulanıyor. AK Parti olarak bizler açık alanda yapılan bir kongre süreci geçiriyoruz. Ancak tabii ki tüm önlemleri alsak da dikkatli olamaya çalışıyoruz. Ankara'da örneğin vaka sayılarının çok arttığı için oradaki kongrelerimizi iptal edildi. Yani demek ki gerektiği takdirde kongreleri iptal ediyoruz."

DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE TAKİP EDELİM
"İzmir Valiliği tarafından açıklanan pandemi rakamları doğrudur. Açıklamalar, dikkatle takip edilmeli. Valimiz çok net şekilde İzmir kamuoyunu bilgilendiriyor. Zaten İl Sağlık Müdürlüğü pandemi ile ilgili açıklama yapmaz. Açıklamayı valimiz yapar. O açıklamaları da lütfen dikkatli bir şekilde takip edelim. İzmir'de yaşadığımız kent için konuşuyoruz ve fiili durumu da biliyoruz. Vali bey de zaten vakaların arttığını her açıklamasında söylüyor. Şu an Haziran ayına göre vaka sayıları oldukça artmış durumda."

HAZİRAN AYI RAKAMLARINA YAKLAŞIYORUZ
"20 Nisan'da pikimiz var ve şu an 20 Nisan rakamlarına yaklaşıyoruz. Ancak 20 Nisan ile arada bir fark var. Bu vakalarda yoğun bakım ve entübe sayıları azaldı. Şu bir gerçek ki evde tedavi gören vakalar arttı ve 20 Nisan pikine doğru bir gidiş var. İzmir'de yoğun bakım birimlerinde hiçbir zaman sıkıntı yaşanmadı. Normal grip var önümüzde ve bunun zatürreye dönme riski var. Biz bunları düşündüğümüzde Aralık, Ocak aylarında dünyada olacağı gibi Türkiye'de de sıkıntıya girebiliriz. Ancak İzmir'de en rahat biçimde bu süreci atlatacağımızı düşünüyoruz. İzmir'de çok büyük sıkıntı çekmeyiz. Ancak yinede her türlü sıkıntıya hazır olmalıyız. Sağlık çalışanları büyük fedakârlıklarla çalışıyorlar. Hepsine teşekkür ederim. Allah razı olsun hepsinden. Türkiye'de sağlık çalışanlarından memnuniyet oranı pandemide yüzde 85'lere çıktı. Onları üzmeyelim. Onlar da bu süreçte sabırlarının sonuna geldiler."

BAYRAKLI ŞEHİR HASTANESİ, YILBAŞINDA AÇILABİLİR
"Yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi'ni yapan yüklenici firma, bitiş tarihi olarak yıl sonunu işaret etti. Bir ay uzatma almıştı.  Ancak şu an teslim tarihi Mayıs 2021 olarak gözüküyordu. Fakat firma yetkilileri, bize yıl sonunda hastanenin hizmete girebileceğini ifade etti. Aralık'ta olmasa bile Ocak veya Şubat gibi açılmasını bekliyoruz. Finansmana ulaşımda bir sıkıntı vardı. Onlar çözülüyor. Bakanlığımız da para konusunda destek oluyor. Firmanın yasal teslim süresine bırakmayacağını düşünüyorum ve bunu temenni ediyorum."

11 EKİMDE KONGRE SÜRECİ TAMAMLANIYOR
"AK Parti İzmir'in kongre süreci devam ediyor. 11 Ekim'de kongre sürecimiz bitiyor. Kongrelerimiz genel merkezimizin aldığı ilke kararları ve prensipleri çerçevesinde yürütülüyor. Arkadaşlarımıza da bu kurallara uygun yürütüldüğü için teşekkür ediyoruz. Şu an büyük ilçelerimizde Konak, Karşıyaka, Buca kaldı. Buca'da şu an güzel bir uyum yakalanmak üzere. Umarım orada da bu uyumu sağlayarak birlik ve beraberlik içerisinde bir süreç geçireceğiz."

GEÇMİŞ YILLARDAKİ UYGULAMALAR BELLİ
Kongrelerin tek adayla geçmesi konusuna değinen Sürekli, Genel Merkez'den gelen talimatları uyguladıklarını söyledi. Sürekli "Genel Merkezimiz ile bizim, Genel Merkez teşkilatı ile her çarşamba toplantımız var. Erkan Kandemir başkanlığında bütün kongresi olacak iller bir araya geliyor. Orada konuşuyoruz. Kararlar belli. Genel Merkezimizin geçmiş yıllardaki uygulamalar belli. Benim İl Başkanı olarak görevim, bana verilen talimatları uygulamak. Bayraklı'da böyle bir çalışmamız oldu."

HEDEFİMİZ, 100 BİN YENİ ÜYEYE ULAŞMAK
"Şu an İzmir de yeni üyemiz 432 bine ulaştı. Toplu üye kayıtlarımız oluyor. Geçen günlerde Ödemiş İlçe Başkanımız, Ödemişin köylerinde yüzde 80 oy çıktığını görmüş. Oysa sadece 100 üye varmış. Hemen köylere gitmiş ve 100-150 üye daha yapmış. Bazı söylentiler var, habersiz üye yapıldı, diye. Ben avukatım ve talimatım var. İmzası olmayanı üye yapmayın, diyorum. Birçok süzgeçten geçiriyoruz. En son Genel Merkezimiz, yeni üyelere 'hoş geldiniz' mesajı çekiyor. Bir belediye çalışanı kendi hür iradesi ile üye oldu partimize. Ancak CHP'li belediyede çalıştığı için çekinmiş ve rızam dışı üye yapıldığını söyledi. Çıkarttık formunu ve gösterdik. Şu an 35 bin yeni üye var. Hedefimiz ise 100 bin. Bizim seçmen sayısına göre üye oranımız yüzde 12,8. Ancak şu an heyecanlandık ve arkadaşlarımız 100 bin diyor. Bunu genel merkeze bildirmedik, genel merkeze bildirdiğimiz 86 bin. "

İL BAŞKANI OLARAK HEDEFİM, EN YÜKSEK OYU ALMAK
"AK Parti İl Başkanı olarak en büyük hedefim, İzmir'de en yüksek oyu almak. Bizim geleneğimiz belli. Kerem Ali Sürekli7nin tarzı belli. Buraya gelirken de benim bir talebim olmadı. Sayın Genel Başkanımızın kararı ile buraya il başkanı olarak atandım. Ben tarz olarak da Genel Başkanın talimatlarına uyuyorum. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beni  İl Başkanı olarak görevlendirdiğinde yanına çağırdı, o gür sesiyle "Kerem Ali İzmir'e gidiyorsun ve AK Parti'yi 2023 ve 2024 seçimlerine hazırlıyorsun" diye talimat verdi. Ben de bu görevde olduğum sürece görevimi en iyi şekilde yaptım, yapacağım, dedim. Kongrede Genel Merkezimizin iradesi aynı olursa da görevimize devam edeceğiz. İlçe teşkilatlarımızda yoğun bir mesai harcıyoruz. Benim hedefim 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız için en yüksek oyu almak var, 2024'te ise İzmir Büyükşehir'i partime kazandırmak var."

500 GÜNDE DİŞE DOKUNUR BİR HİZMET YOK
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in görevde bulunduğu süreci de değerlendiren Sürekli, 500 günde dişe dokunur herhangi bir çalışmanın olmadığını söyledi. Sürekli "Yapıcı, etik ve yerinde muhalefet ilkeleri ile çalışıyoruz. İzmir'in lehine olan durumda elimizden geleni yapıyoruz. İzmir'in aleyhinde olan konularda ise tüm gücümüzle muhalefetimizi yapıyoruz. Biz son belediye başkanın yaptığı çalışmaları değerlendirdiğimizde, aradan geçen 500 günü içeren bir rapor hazırladık. Bize göre 500 gün aşk, çiçek, böcekle geçti. Yapılan işler, Aziz Kocaoğlu'nun çalışmaları… Onun dışında ufak tefek açılışlar ise yine Kocaoğlu'nun projelerini bitişinde yapılan açılışlar… Hepsi, o kadar."

KENTİMİZ, 50 YIL ÖNCESİNE DÖNDÜ
"İzmir'in suyu bitmek üzereydi. Suyu, AK Parti hükümeti getirdi. Sayın Cumhurbaşkanımız İzmir'e büyük önem ve değer veriyor. Kentin bir koku problemi var. Bu yaz ne gördük? 50 yıl öncesinde olduğu gibi tankerlerle su dağıtıldı. Özellikle Kiraz'da büyük sorunlar yaşandı. Sağ olsun bakanımız buraya el attı ve sorunu çözdü. Bize bir talep geldiğinde yapılabileceğimiz ne varsa hemen yapıyoruz. Bizden ne istendi de biz yapmadık? Bütün ilçe başkanlarımıza çağrımızdır, elimizden ne geliyorsa yapacağız. CHP'li bir belediye başkanının taleplerini takip etmek tabii benim görevimdir. Özkanlar Pazaryeri'nde ne tartışmalar yaşandı, hatırlayın. Genel Başkan Yardımcımızın destekleriyle o sorun çözüldü.  Tabii burada Bornova Belediyesi'nin de katkıları ile sorun çözülmüş oldu. Dava açtıkları Konak Tüneli'nin devamında Yeşillik Caddesi'nin Büyükşehir'e devri vardı. Hemen prosedür yerine getirildi ve orasının işleri tamamlandı. İzmir için ne istediler de yapmadık? Biz destek oluyoruz, onlar köstek oluyorlar. Necip Nasır vekilimiz geldi ve kentsel dönüşümle ilgili nelerin yapılabileceğini açıkladı. İlçe belediyelerin bazı talepleri oluyor ve bunları yerine getiriyoruz."

ELEKTRİK FABRİKASI'NIN BÜYÜKŞEHİR'DE KALMASINDA SIKINTI YOK
"İzmir'de ihale süreci tartışmalara neden olan Tarihi Elektrik Fabrikası'nda yeniden ihale yapılacak. İzmir Büyükşehir'in ihaleyi yeniden kazanmasında bir sakınca yok. Elektrik Fabrikası ile ilgili şahsi fikrimi söyledim. Olumlu bakıyorum, diye. İhalede teknik mevzuatta bir sıkıntı var. Sayın Genel Başkan Yardımcımız oranın müze olarak kullanılabileceğini söyledi. Ancak bu net bir şey değil. Yine ihaleye çıkarsa ve Büyükşehir Belediyesi şartları sağlayıp ihaleyi yine kazanırsa, Elektrik Fabrikası'nın Büyükşehir'de kalmasında herhangi bir sıkıntı yok."

NİHAT ZEYBEKCİ'NİN EN BÜYÜK VAADİYDİ
"İzmir'deki koku sorunu, yeni bir sorun değil. Cumhurbaşkanımız bu konuyu sürekli gündeme getiriyor. Seçim döneminde de Nihat Zeybekci'nin en büyük vaadi, körfezi temizlemekti. Yağmur suyu ile kanalizasyonun aynı sistemde olması, birinci sebep. Öğrenmek isterseniz kışın Üçkuyular İskelesine giderseniz, orada yağmur yağarken seyrederseniz, kokunun nereden kaynaklandığını görürsünüz. Koku sorununu çözmeye niyetleri yok. Kendilerini İzmir'le özdeşleştirmiyorlar. Bu işler takip gerektiriyor. AK Parti Belediye Başkanlarına ayrıcalık yapılıyor, deniliyor. Ya onlar sürekli Ankara'da. Siz de gidin, randevu alın, görüşün. İzmirli bakanlarımız var. Tarım ve Orman Bakanı İzmirli. Siz kaç defa görüştünüz, kaç defa iletişim kurdunuz kendisiyle? Bence bir şey yapmaya niyetleri yok. Üç yıl sonra yüzeceğini söylüyor Büyükşehir başkanı. 3 yıl sonra da yüzemez. Çünkü üç yıl sonra yüzeceğim, açıklaması, günü kurtarmaya yönelik bir açıklama."

STAT, BULUNDUĞU ALANA YAPILACAK
"Ben özbeöz Karşıyakalıyım. Karşıyaka üzerinden de Karşıyaka Spor Kulübü üzerinden siyaset yapmam, yaptırmam. İzmir'de stat konusu Karşıyaka tarafından, AK Partili siyasetçiler tarafından gündeme getirilmiştir. Göztepe ve Alsancak statlarını da destekledik ancak Karşıyaka Stadı'nda engellerle karşılaştık. Stat olmadıysa, bunun sorumlusu biz değiliz. O stat oraya yapılacak. Ben İzmir'de siyaset yaptığım sürece Karşıyaka'nın sorununu sonuna kadar dile getireceğim. Artık bakanlık endişeli… Bakanlık oraya bir ödenek ayırdı ve harcandı. Oraya yatırım da yapıldı, imalat da yapıldı. Yazık. Bundan dolayı bakanlık temkinli davranıyor. Ekonomi de 2016-2017 gibi değil. Belediye başkanı, stadı ben yaparım, diyor. Teknik olarak bu mümkün değil. Başkan samimiyse eğer, geçmişe dönüp engelleyenleri kınasın. Göztepe stadını da engellemek isteyenlerde vardı ancak Göztepe'nin koyduğu tavır farklıydı. Karşıyakalıları yanıltamam, bu yüzden bir tarih veremem ama o stat mutlaka yapılacak."

HİÇBİR PROJEMİZ RAFA KALKMADI
İnciraltı projesi ile ilgili engellemelerin olduğunu belirten Sürekli, projenin rafa kalkmadığını söyledi. Sürekli, "Bizim hiçbir projemiz rafa kalkmış değildir. Yine engellemeler var. Sahip çıkılmaması farklı bir şey ancak yine itiraz, yine davalarla malum kişiler, bu süreci engellemeye çalıştılar. Dava açanlara bakarsak, odalar ağırlıklı. Başka çevrelerin başka yerlerde dava açmaları gerekirken dava açmadıklarını görüyoruz. İnciraltı ile ilgili bir ilerleme var, çalışma sürüyor."

BAŞKANDA KARARLILIK GÖRMÜYORUZ
"CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter'in Sonsöz TV'deki açıklamaları doğru değil. Projenin olgunlaşması halinde tüm milletvekillerine sunum yapılacak. Çeşme projesi güzel gidiyor. Sayın Serter bir konu hakkında bilgisi olmayabilir. Proje, tam olarak olgunlaşmadı, olgunlaşması için toplantılar yapılıyor. Belki ayrı olarak İl Başkanlarına da bir sunum yapılacak. Şu an hazırlık toplantılarında AK Partili siyasetçiler olmuyor, İzmir'deki sivil toplum örgütleri oluyor. İzmir, Çeşme projesine sahip çıktı. Sayın başkanda tam kararlılık görmüyoruz. Proje güzel olduğu, İzmir'e değer katacağı için başkanın desteklemesi lazım. Başkan projenin tam göbeğinde. Canı gönülden bu projenin içinde olması lazım. Dava açanların biri hariç İzmir'deki tüm odalar bu projeye sahip çıkıyorlar."

İMARA AÇILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ
Karşıyaka Mavişehir'de satışı tartışmalara neden olan rekreasyon alanı hakkında da konuşan Sürekli, bu alana konut yapılmasına asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Sürekli,  "TOKİ'nin amacı ülkemizde sosyal konut yapmaktır. Bu konutları yaparken de prestij projelerini hayata sokuyor. Rekreasyon alanında lokantalar yapılır, spor alanı yapılır. Yani maliyetini düşünmüştür. Burada konut yapılması mümkün değil. Orada imar değişikliği olmasına müsaade etmeyiz. Genel Başkan yardımcımız da burada bir imar değişikliği olmayacağını söyledi. Kendileri çelişkiye düşüp 500 metre ilerideki alanı, spor alandan çıkartıyorlar. Orada vatandaşlar bu spor alanından mahrum kalıyor. AK Parti bir imar değişikliği yapmaz. Yoksa kendilerinden mi korkuyorlar? Onlar orada imar değişikliği yapmak isterlerse, biz ona da müsaade etmeyiz."

 
Karantina kaçaklarının yurt ücretleri belli oldu
 
Bill Gates koronavirüs aşısı için tarih verdi
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
berna güler 17 Eylül 2020 Perşembe 02:59

izmirde seçimde zeybek oynayacaktınız izmir marşı ile gittiniz

Yorumu oyla      2      3  
berna güler 17 Eylül 2020 Perşembe 02:53

bir asırda geçse akp izmiri alamaz

Yorumu oyla      2      3  
ksk li 16 Eylül 2020 Çarşamba 06:18

her sene aynı muhabbet. Stadı biz yapıcaz da yapıcaz. 2050 de yaparsınız artık

Yorumu oyla      2      3  
yalannnnn 15 Eylül 2020 Salı 21:06

otogar metroyu yapma... körfez için tcdd kanal yapmasın ..fuar izmire karayolları kavşak bile yapma....siz kımın parasını kımden sakınıyosunuz!!!yaptıgınız gördes barajı delik.. kuzey otoyolu pahalı.. akp nin izmire laf etmeye hakkı yok

Yorumu oyla      5      3  
yüzsüzlük budur 15 Eylül 2020 Salı 19:20

ülke ilk çağa dönmüşken izmir 50 yıl öncenin izmir iyse ülkenin geri kalanına göre ciddi ileride demektir. ülkede yarattığı bataklığı görmez anca izmir le uğraşır akp

Yorumu oyla      6      3  
TC misafir 15 Eylül 2020 Salı 17:58

Tunç Soyere oy vermeme rağmen çalışmalarını beğendiğimi söyleyemem. Ama eleştiren önce bir kendine bakacak, ülkeyi ne hale düşürmüşsünüz hala çıkıp laf ebeliği yapıyorsunuz. Ülkeye verdiğiniz zararı yazmaya kalksak roman olur. Ne adalet bıraktınız ne ülkeye güven, ne de geleceğe dair umut.

Yorumu oyla      4      3  
Komedi 15 Eylül 2020 Salı 17:07

Ak Parti imar değişikliği yapmazmış. Ha ha ha ...

Yorumu oyla      9      3  
sezarın hakkı sezara 15 Eylül 2020 Salı 16:38

Birileri su diye belediyeleri eleştirirken yaptıkların barajın halen daha su tutmadığını hatırlatsın sayın Sürekliye.

Yorumu oyla      10      3  
yeter gari 15 Eylül 2020 Salı 15:50

İstanbul Ankara da ne yaptıysanız,İzmir de de onu yaparsınız..Rant Rant Rant...Uzak durun...

Yorumu oyla      14      3  
izmirli 15 Eylül 2020 Salı 15:41

ülke ortaçağa döndü sayın sürekli... siz ne anlatıyorsunuz...

Yorumu oyla      15      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yunan Başbakan: Türkiye ile görüşmeye hazırız
Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, "Deniz yetki alanları konusunda, ...
İzmir’de üç milletvekilinin korona testi belli oldu
CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Tacettin Bayır ve Atila ...
Yeni kanun çalışması: Online seçim gündemde!
AK Parti seçim kanunu çalışmalarında sona gelirken, pandemi nedeniyle ...
 
CHP'li Serter'den AK Partili Nasır'a: Orası kupon arazi değil, halkın alanı!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır'ın Mavişehir'de TOKİ'nin satışını ...
'Sevilla haritasından vazgeçilmezse gerginlik bitmez '
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Oruç Reis bakımda olduğu için NAVTEX yayınlanmadı. ...
CHP'li Beko: İtfaiyecilere şehit ve gazi mertebeleri verilmeli
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, itfaiyecilerin statüsünden istihdam ...
 
AK Partili Dağ’dan Atatürk göndermesi: Kafalarını kuma gömmüş...
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancığlu’nun Atatürk ile ilgili sözlerine ...
Kaftancıoğlu’nun sözleri tartışmalara neden oldu: İzmir’de kim ne dedi?
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Atatürk ile ilgili sözleri ...
CHP MYK'da olağanüstü toplantı çağrısı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP MYK'yı olağanüstü toplantıya çağırdı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva