HABERLER>POLİTİKA
24 Ekim 2020 Cumartesi - 18:20

AK Partili Sürekli’den Soyer’e ‘550 gün’ salvosu… ‘2023’ mesajı: İzmir’de birinci parti çıkacağız!

Konak kongresinde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli " Bunların işi gücü lay lay lom. Geçen gün çıktık 500 günlük icraatlarını değerlendirdik sonra da onlar 550 günlük icraatlarını açıkladılar. Biz doğru tespit yapmışız. Anca lay lay lom… Bunların çalışmaya üretmeye niyeti yok. 2023'de İzmir'de birinci parti çıkacağız, 2024'de ise İzmir'in makus talihini değiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Partili Sürekli’den Soyer’e ‘550 gün’ salvosu… ‘2023’ mesajı: İzmir’de birinci parti çıkacağız!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti'de hız kesmeden devam eden 7'nci olağan kongre sürecine Konak ile devam edildi.

Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen kongreye, mevcut Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş tek aday olarak katıldı.

Pandemi nedeniyle sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat edilen kongreye, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Cemal Bekle, Necip Nasır, Ceyda Bölünmez Çankırı, eski Ekonomi Bakanı ve eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Başdaş'ın tek aday olarak girdiği ve güven tazelediği kongrede, Divan Başkanlığına İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Derici seçildi.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve eski Ekonomi Bakanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e '550 gün' sunumu üzerinden yüklendi.

SÜREKLİ: NE KADAR DOĞRU TESPİT YAPTIĞIMIZI GÖRDÜK
Kürsüye çıkarak konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, '550 gün' sunumu üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yüklendi. Sürekli; “Konak teşkilatına ne görev verdiysek eksiksiz yerine getirdiler. Gönül seferberliği programlarımıza 8 Haziran tarihinde başladık. O günden bugüne 66 bin üye yapmışız. Konak ilk etapta 6 bin üye yaptı. 7 Ekim’den bu yana ise 2 bin 500 üyeye çıktılar. Genel Merkezimizin bize verdiği hedefleri tamamladık ancak 3 Kasım'da büyük finalimiz var. Burada AK Parti Türkiye'de 11 milyon üyeye kavuşacak. İnşallah 3 Kasım'da gerçekleştirilecek toplantıya da Cumhurbaşkanımız da katılacak ve müjdeler verecek. İzmir'in bize ihtiyacı var. AK Parti’ye ihtiyacı var. Gerek Konak gerek Büyükşehir'deki hizmetleri görüyorsunuz. İzmir istenilen düzeyde değil ancak onlar çıkıyorlar… Bunların işi gücü lay lay lom… Geçen gün çıktık 500 günlük icraatlarını değerlendirdik sonra da onlar 550 günlük icraatlarını açıkladılar. Biz doğru tespit yapmışız. Anca lay lay lom… Bunların çalışmaya üretmeye niyeti yok. 2023'de İzmir'de birinci parti çıkacağız, 2024'de ise İzmir'in makus talihini değiştireceğiz. ‘Körfez’de  yüzeceğim’ diyor, ya sen nasıl yüzeceksin? Daha yeni kanal suyu ile atık suların birleştiğini tespit etmişler… Günaydın! Israrla diyorlar ki körfez kendi kendine temizlenir. Bunun bilimsel dayanağı var mı? Ulaşım perişan halde… Niye 550 günde 90 dakika ile ilgili yaptığın yanlışı anlatmadın. Niye bize düzeltme fırsatı vermediniz? İzmir'de uzun yıllardır uygulanan düzeni kaldırıp, İzmirlileri mağdur ettiniz" ifadelerini kullandı.

ZEYBEKÇİ:  ÇİÇEK, BÖCEK GÖRMEK İSTİYORLARSA DENİZLİ’YE GELSİNLER
Sürekli'nin ardından konuşmasını gerçekleştiren eski Ekonomi Bakanı ve 2019 seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi, Başkan Soyer'e 'körfez' üzerinden yüklendi. Zeybekçi, "81 ilin her sokağında her mahallesinde her parkında başı dik alnı açık, gerine gerine dolaşacak bir tek parti vardır, o da AK Partidir. Neden? Hizmet destanları yazdık çünkü. Biz bu millete hükmetmek için değil hizmet etmek için geldik. İzmir'i Türkiye'ye kazandırmak için hizmete talip olduk. 550 günlük icraatlarını anlattılar. Bir tek ele dokunur, dişe dokunur hizmetleri var mı? Yok. İlk günden beri söyledim, olmayacak. İnşallah bizi mahcup edip ulaşım sorununu çözerler. İnşallah yağmur suları ile kanalizasyon sularını ayırırlar. Günaydın. Yeni mi fark ettin bunu böyle olduğunu? Bizim projelerimize bakarsanız ilk işimiz buydu. Çünkü bu olmazsa olmaz. İzmir'in kanalizasyon ve yağmur suyu sorununu halletmezseniz bunu başaramazsınız. Bizim görevimiz İzmir'i Türkiye'ye kazandırmak. İzmirsiz Türkiye, yarım olur.  Aklınıza gelebilecek her alanda 1 numara olabilecek İzmir'in, en büyük eksikliği İzmir'in sorunlarını çözemeyenler. Biz bu kokuya insanları alıştırtmayacağız. Bunu çözersek, biz yapacağız. Çünkü biz yaptık da geldik. Bunların hepsini tek tek yaptık.  Bunların çiçek böcekle alakası yok. Sen çiçek, böcek parkı göreceksen ben seni Denizli'ye parka götüreyim, yeşil alan nasıl oluyormuş gör. Bu alanı (Kültürpark) İzmir'in göbeğinde yapanlara teşekkür ederim. AK Parti'nin iktidara geldiğinde buradaki duvarları kaldırıp kocaman bir park haline getireceğiz. İzmirliler çocuklarının ellerinden tutup buraya her yerden gelebilecekler. Bu ilin sorunlarını biz çözeceğiz. Ulaşım sorunu biz çözeceğiz. İzmir 10 yılın sonunda Akdeniz'in bir numarası olacak. Ancak AK Parti hizmetkarları göreve gelirse… Bizi ararsanız Konak'ta, Kemeraltı'nda olacağız" ifadelerini kullandı.

ÇANKIRI: CHP'Lİ OLANLAR BİLE ŞİKAYETÇİ
Konuşmasını yapan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise Cumhuriyet Halk Partililerin bile, CHP'li yöneticilerden şikâyetçi olduğunu söyledi. Çankırı, "Konak kongresi benim için gerçekten çok önemli kongreydi. Benim İzmir'de, İzmir Milletvekili olarak katıldığım ikinci kongre. Bundan çok büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Buraya Milletvekili olarak gönderilmemin nedeni de, Mardinli olmamdı. Hepimizin, kendi ilçelerinde farklı alanlarda çalışmalarımız var. Biz Cemil vekilimize diyoruz ki sen sadece İzmir romanlarının değil tüm romanların vekilisin.  Hiçbir siyasi ve mezhep ayrımı yapmadan hepimiz hizmet etmeye çalışıyoruz. AK Parti bir dava ancak bu davada teşkilat ile birlikte, güçlenerek günden güne aldığımız siyasi başarılar takdire şayan. İzmir'deki belediye başkanının yapmış olduğu 550 günü incelediniz mi?  Bunların hiçbir derdi yok. Sadece çiçek, böcek... CHP'li olanlar bile o kadar şikayetçi ki… Bunu kendimize olumlu çevirmek için yapacağımız çalışma ile çok güzel sonuçlar alcağız. Belediyeciliğin yüzde 50’sinin hizmet, geri kalanın da gönül alma olduğunu Cumhurbaşkanımız da dile getirmişti. Buradan Tunç Soyer'e soruyorum. Alt yapı ve ulaşım ile ilgili ne gibi çalışmalar yapacaksınız? Binali Yıldırım başkanımızın yaptığı Konak Tüneli'ni nasıl engellediğinizi bütün İzmir biliyor. Konak ilçesi gençlerin heyecanla geldiği ancak hizmet almadığı bir ilçe" dedi.

BAŞDAŞ: DÜŞMAN BİLE BU HALE GETİREMEZ
Konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, CHP'li Konak Belediyesi'ne yüklendi. Başdaş "Konak sadece İzmir'in değil egenin incisi bir yerdir. Ancak vizyonsuz bir yönetim yüzünden, son yıllarda Konak’tan 61 bin insan göç etmek zorunda bırakıldı. Türkiye'nin herhangi bir yerinde önünüze gelen insanlara İzmir denince aklınıza ne geliyor diye sorarsanız Konak'ta yer alan yerleri sayacaktır. Ancak Konak'ı düşmana verseniz bu hale getiremez. Mazeret hizmetten kaçınanların meziyetidir. Göreve yeniden geldiğim günden itibaren önce Cumhurbaşkanımızı Konak'ta en büyük oyla seçtireceğiz, sonra da Konak Belediyesi'ni AK belediyecilik ile tanıştıracağız" dedi.

 
Bucaspor 1928'de şok istifa!
 
Ödemiş'te örnek bir başarı öyküsü: 5 kilogramdan 60 tona
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ömür 25 Ekim 2020 Pazar 14:33

Izmır bu kadar reklam ve göç ile kötüye gidiyor. Egede tarım alanları bitti.

Yorumu oyla      2      3  
A.A 25 Ekim 2020 Pazar 10:37

İZMİR BELEDİYESİ--Feysbuk sayfalarından guruplardan İZMİR HALKININ şikayetlerini ,yazılı eleştirilerini,çözüm önerilerini,sıkıntılarını dinleseler görseler izleseler İZMİR sorunları ortadan kalkacaktır,en önemli şikayetlerin başında ,KALDIRIM İŞGALLERİ,KALDIRIM BOZUKLUKLARI ,YOLLARIN BOZUKLUĞU,TRAFİK SORUNU ,TEMİZLİK BAŞTA GELMEKTEDİR en önemlisi bir şikayetin anında çözüme kavuşturulması <3 İZMİR <3

Yorumu oyla      3      3  
süleyman 25 Ekim 2020 Pazar 09:42

Bi aşı getirinde vurulalım.

Yorumu oyla      2      3  
neden izmir size oy vermez? 25 Ekim 2020 Pazar 02:04

acaba izmirli size neden oy vermez.. şu izmire 15 senedir 1 km metro yapabildinizmi genel bütçeden ha..siz kıskanlıktan fuar izmire bile kavşak yapmadınız ..saymakla bitmez

Yorumu oyla      3      3  
Buğday ambarı 25 Ekim 2020 Pazar 00:25

Beyefendi kendini nerede görüyor acaba?

Yorumu oyla      2      3  
Metin Eriş 24 Ekim 2020 Cumartesi 22:03

Böyle ciddiyetsiz bir adam, böyle ağır bir ekonomik,siyasi,sosyal bir durumda , ki müsebbibi tamamen kendileri, söyledikleri.Yeter artık sizden bu halkın çektiği zulüm. Yeter, yeter, yeteeeeer.

Yorumu oyla      2      3  
Poyraz 24 Ekim 2020 Cumartesi 20:54

Izmır 'in ulaşım sorunundan önce keşke 25 yıl belediyecilik yaptığınız Ankara ve İstanbul 'un trafik sorununu çözseydiniz.2020 Olimpiyat elemeleri ulaşım faslında Istanbul'a komite tarafından verilen puan 6.

Yorumu oyla      2      3  
Bülent ışık 24 Ekim 2020 Cumartesi 20:43

Konak ilçe başkanı Konak 'ı AK belediyecilik ile tanıştıracakmış. Kemalpaşa, Torbalı, Selçuk, Menderes, Buca tanıştı da ne oldu? Konak ilçe başkanı Otogar metrosunu Bakanlık yapacaktı takipte misiniz?

Yorumu oyla      2      3  
Oğuz Kaan 24 Ekim 2020 Cumartesi 20:07

İzmir sizi sondan birinci yapar. Hiç merak etmeyin.

Yorumu oyla      2      3  
Partili 24 Ekim 2020 Cumartesi 19:44

Biraz ufak at çivcivler de yesin.Bizde bu kafa bu kollama varken biz izmirde kazanma şansımız yok .CHP le ilişgilerimiz çok iyi belediyelerdeki işlerimiz yolunda.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Macron'a: Akli tedaviye ihtiyacı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Lider Macron'a yüklenerek "Ülkesindeki milyonlarca ...
Soyer’den Lider’e ‘550 gün’ sunumu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkanı Kemal ...
AK Parti’den Başkan Sandal’a 550 gün eleştirisi: Halaydaki maharetini hizmette de göstersin!
Bayraklı Belediyesi'nin geçen döneme oranla daha fazla borçlandığını ifade ...
 
CHP'li Bakan'dan 'üniversite hastaneleri' çağrısı: Ek ödemeleri yapın!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, üniversite hastanelerinde görevli ...
Başkan Gümrükçü'den Lider'e 500 gün sunumu
31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı olarak ...
CHP, İzmir'de 29 Ekim'e hazır
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ...
 
'Toplu mekanlardan kaçının' çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu anda İstanbul'un salgında en önde gelen illerden ...
'Sürdürülebilir istihdam ancak üretim ekonomisi ile sağlanabilir'
İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında ...
CHP'li Beko'dan hükümete 'Torba Kanun' tepkisi!
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Torba Kanun görüşmeleri devam ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva