HABERLER>POLİTİKA
28 Ekim 2021 Perşembe - 12:18

AK Partili Sürekli’den gençlik zirvesinde işbirliği mesajları: Halkın yararı varsa ben de varım!

Üniversite gençliği ile yapılan buluşmada konuşan AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli işbirliği mesajları vererek "CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile de görüşürüz. Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’i de İzmir’i ilgilendiren önemli ve acil durumlarda ararım. Sel felaketinde olduğu gibi. Göreve geldiğimde ilk iş olarak siyasi partilerin il başkanları ile bir araya gelerek İzmir’in sorunlarını masaya yatırmak oldu. Uzlaşı ve dayanışma dilini, halkın yararına yapılacak iş birliklerini önemsiyorum." dedi.

AK Partili Sürekli’den gençlik  zirvesinde işbirliği mesajları: Halkın yararı varsa ben de varım!

Son dönemde gençlerle mesaisini artıran AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ile birlikte Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü öğrencilerini, İl Başkanlığı’nda ağırladı. Ağırlıklı olarak Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan gençlerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Sürekli; “Gençlerin siyasetle ilgilenmesini, siyaset yapmasını önemsiyoruz. Üst düzey birçok görevde, gençlik kollarından yetişen arkadaşlarımız var. En genç kadrolar AK Parti’de. Siyasetin gençleşmesi ve gençlerin öngörülerinden yararlanmak gerekiyor. Genç arkadaşlarıma; açık yüreklilikleri, heyecanlı paylaşımları için teşekkür ediyorum. Olağanüstü, umut verici bir tablo.” diye konuştu.

Apolitik gençlerin siyaset algısını yıkmak için yola çıktıklarını söyleyen Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi ve Kulüp Başkanı Oğuzhan Yıldırım, Başkan Sürekli’yi kampüse davet ederken, Yıldırım’ın ‘güler yüzlü siyaset vurgusu’ buluşmaya damgasını vurdu. Başkan Sürekli’ye atıfta bulunarak “Bizi mutlu eden şu güler yüz.Siyasetin gergin havası dağılmalı. Sizlerden bunu görmek bizi rahatlatıyor.” diyen gence katıldığını belirten Başkan Sürekli; bir soru üzerine gençlik yıllarından başlayarak siyaset yolculuğunu da anlattı.

Sürekli; “Keşke, Gençlik Kolları’ndan başlayarak siyasette yer alsaydım, ana kademeden başladım. Bir referansla siyasete girmedim. Bir tanıdığım yoktu. Milletvekilliği dahil pek çok görev yaptım. Bu da AK Parti’nin sağlıklı ve kucaklayıcı yapısını işaret ediyor. Gençliğin dinamizmi, toplumun ve ülkenin canlılığını sağlıyor. Her alanda varlık göstermelisiniz. Göstermelisiniz ki; değişim ve dönüşümler kalıcı ve etkin olabilsin. Sizler de birer hukukçu olacaksınız. Ben de öyleyim. Siyasette avukatların tartışmasız bir ağırlığı söz konusu. İnşallah sizleri de yarın bu makamlarda göreceğiz.” dedi.

Halkın yararına olan iş birliklerine her zaman varım…
Milli günlerde, önemli etkinliklerde siyasileri yan yana görmekten mutlu olduklarını belirten gençlere, bu birlikteliklerin zeminini büyüttüklerini söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhur İttifakı ortağımız, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Veysel Şahin ile haftada 2-3 kez görüşür, istişare eder; etkinlik ve programlara sık sık birlikte katılım sağlarız. CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile de görüşürüz. Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’i de İzmir’i ilgilendiren önemli ve acil durumlarda ararım. Sel felaketinde olduğu gibi. Göreve geldiğimde ilk iş olarak siyasi partilerin il başkanları ile bir araya gelerek İzmir’in sorunlarını masaya yatırmak oldu. Uzlaşı ve dayanışma dilini, halkın yararına yapılacak iş birliklerini önemsiyorum. Hiç imtina etmedim, etmem.”

Ekonomi Üniversitesi öğrencilerinin sosyal medya düzenlemesinden ekonomiye merak ettiklerini yanıtlayarak partisinin çalışmalarını anlatan Başkan Sürekli; bu buluşmaları sürdürme arzusunu dile getirerek, AK Parti’nin kapısının gençlere her zaman açık olduğunu söyledi.

 
İstanbul'da taksi teklifi 10. kez reddedildi
 
Down sendromlu Mona Lisa New York'ta!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu, Muğla'da limon hasadında
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'nın Dalaman ilçesinde limon ...
Siyasi cinayet iddiasında yeni gelişme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı, savcılığa yeni bir dilekçe verdi. Dilekçede ...
CHP'li Sındır: Cumhuriyet Anadolu topraklarında millet egemenliğinin tescilidir
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ...
 
AK Partili Sürekli, MÜSİAD İzmir Şubesi üyeleriyle buluştu
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Müstakil Sanayici ve İşadamları ...
CHP'li Serter’den 29 Ekim mesajı
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98.yılı ...
Purçu: TİHEK neden Romanlara ilişkin çalışma yapmadı?
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün yanıtlaması istemiyle önerge veren CHP'li ...
 
CHP’li Bakan’dan 'sansür' tepkisi!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ROKETSAN’ın personel hizmetlerinin ...
AK Partili Nasır: Gösterilerinin hesabını veremeyecekler!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
TBMM'de Sayıştay ve KDK bütçeleri görüşüldü
Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, TBMM ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva