HABERLER>POLİTİKA
6 Nisan 2021 Salı - 08:48

AK Partili Sürekli'den Aslı Özkısırlar'ın ailesine taziye ziyareti

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; geçtiğimiz günlerde, vefatı, hastanede boş yatak olmadığı iddialarıyla tartışma konusu yapılan Aslı Özkısırlar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Partili Sürekli den Aslı Özkısırlar ın ailesine taziye ziyareti

Özkısırlar’ın annesi Nebahat Özkısırlar ve ablası Melike Özkısırlar’a başsağlığı dileyen Başkan Sürekli; boş yatak olmadığı iddialarının kesinlikle doğru olmadığını, ailenin beyanı doğrultusunda sürecin nasıl işlediği ve varsa sorumlularının ortaya çıkması için gerekli araştırmaların yapıldığını belirtti. Böylesi acı bir kaybın siyaset malzemesi yapılmasını kınadıklarını ifade eden Sürekli; “Bir yılını dolduran salgınla mücadele süresince bu türlü bir iddia ve olay asla söz konusu olmamıştır. Meseleyi bu boyuta taşıyanlar art niyetli ve böyle bir acıdan medet umabilecek zihniyettedir.” dedi.

Binali Yıldırım’dan da taziye…
Başkan Sürekli’nin ziyareti sırasında aileyle telefon görüşmesi yapan son Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da, başsağlığı dileklerini iletti. Konunun takipçisi olduklarını belirten Yıldırım; acılı Özkısırlar ailesinin her şartta yanlarında olduklarını ifade etti.

Genç yaşta hayatını kaybeden Aslı Özkısırlar’ın sağlık durumu, tedavi süreci ve vefatının İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hassasiyetle incelendiğine dikkat çeken Başkan Sürekli ise, başta ana muhalefet olmak üzere durumun çarpıtıldığını belirterek şunları söyledi; “Aslı kardeşimiz çok erken yaşlardan itibaren akciğer rahatsızlığından kaynaklı kronik immün hastalıklar ile mücadele etmek zorunda kalmış. Kaybı gerçekten çok üzücü. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Ne var ki; bu acı kaybın ardından hastanede boş yatak olmaması gibi asılsız gerekçelerin ortaya atılması da ayrıca üzücüdür. Çünkü, bu iddialar külliyen yalandır, yatak sorunu söz konusu değildir. İl Müdürlüğümüz; Rahmetli Aslı kardeşimizin, bağışıklık sistemi hastalıkları nedeniyle hastane ortamındaki yüksek covid tehlikesi nedeniyle riske atılmak istenmediği bilgisini vermiştir. Ancak, ailemizin beyanı doğrultusunda; herhangi bir ihmalin olup olmadığı da soruşturma kapsamında titizlikle araştırılacaktır. ”

Yalan fayda getirmez…
Türkiye’nin dört bir yanında ve İzmir’de koronavirüsle mücadele süresince; ekipman, yatak, personel gibi sorunlar yaşanmadığını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Bu türlü yalan iddialarla prim yapmaya çalışmak, bir tür çaresizliktir. Bakanlığımız ve ilgili kurumlarımız canla başla çalışırken ve bir yıldır en küçük bir zafiyet gündeme gelmemişken; asılsız bilgilerle gündem yaratmanın kimseye bir faydası yoktur. Kaldı ki İzmir, salgınla mücadelenin yüz akı illerimizin başında gelmektedir. Sağlam ve aksaksız bir işleyişle bugüne gelinmiş, en küçük bir boşluğa yer verilmemiştir. Siyaset yapmak uğruna, en hassas ve birlik beraberlik gerektiren sağlık, ölüm gibi konularda körükleyici olanların bu tutumlarını gözden geçirmeleri şarttır.”

 
İzmir'de kaza: Aracını bırakıp kaçtı
 
Bornova’da online paneller devam ediyor
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
private35 6 Nisan 2021 Salı 12:50

ya siz bu izmirde yaşamıyorsunuz ya da hayal gücünüz gerçekle karışıyor. Yani evet bir yaşam siyaset malzemesi olmazda, bir hükümette bir vatandaşının yaşamı için herşeyi yapmalı değil mi? yatak var ise canından olan kızımız neden sosyal medyadan yardım istedi de karşılıksız kaldı?

Yorumu oyla      2      3  
Necdet 6 Nisan 2021 Salı 12:22

İzmir de ciddi bir yatak sorunu var. Pandemi bunda önemli bir neden ama açılmayan şehir hastanesi diğer bir neden. Açılacak diye başla yataklı servis üretilmedi. Hastane açılmayınca belirgin yatak açığı var.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan 'bildiri', Montrö ve sarıklı amiral açıklaması!
104 emekli amiralin yayımladığı bildirinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ...
Hulusi Akar'dan bildiri tepkisi!
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 104 amiralin cumartesi gecesi yayınladığı ...
CHP’li Bakan’dan amiral bildirisi yorumu: Tek ortak noktaları vatan sevgisi!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, 103 emekli amiralin kaleme aldığı ...
 
MHP'li eski vekil kesin ihraçtan disiplinde!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 126 emekli büyükelçinin basın ...
Bakan Gül'den 'amiraller' açıklaması
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, vesayet nostaljisi içinde olanların ve milletin ...
AK Partili Dağ'dan Ödemiş'e fakülte müjdesi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ödemiş ...
 
CHP’li Bakan’dan Başkan Kayalar’a: İktidar partisiyle yan yana olduğunu sanmıyorum!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Menderes’te ...
Bir bildiri de eski milletvekillerinden!
Montrö Sözleşmesi'yle ilgili bir bildiri yayımlayan 103 emekli amiralden ...
CHP'li Kılıç'tan gölet tepkisi
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva