HABERLER>POLİTİKA
4 Mayıs 2023 Perşembe - 10:11

AK Partili Sürekli bowlingde ter attı: Siyasetin öznesi her zaman gençlerimiz olmuştur!

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, çalışmalarını Karşıyaka ve Bergama ilçelerinde gerçekleştirdi. STK ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yapıp muhtarlarla bir araya gelen Sürekli, Karşıyakalı gençlerle bowlingde ter attı. Programlarında milli gurur vurgusu yapan AK Partili Sürekli, “Türk donanmasının en büyük savaş gemisi TCG Anadolu, güzel İzmir’imize demirledi, binlerce İzmirli hemşehrimiz ilk gününde dünyanın ilk SİHA gemisini görmek için uzun kuyruklar oluşturdu." dedi.

AK Partili Sürekli bowlingde ter attı: Siyasetin öznesi her zaman gençlerimiz olmuştur!

Karşıyaka Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİAD) programıyla güne başlayan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, çalışmalarını Karşıyaka ve Bergama ilçelerinde gerçekleştirdi. KAMİAD’ın, hassasiyet duydukları değerlere önem verdiğini kaydeden Sürekli, konukseverliklerinden dolayı dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür etti. Daha sonra İzmir Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesini ziyaret eden AK Partili Sürekli, Karşıyaka Çarşısı’nda esnaflarla buluştu.

“GÜLERYÜZLER DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU GÖSTERİYOR”
Çalışmaları sırasında yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarına değinen Sürekli, “Dokunduğumuz her hemşehrimizle gönülden samimi sohbetler yapıyoruz. Çalışmalarımızı, projelerimizi, yatırımlarımızı anlatıyor kendilerinden desteklerini istiyoruz. Her temasımızda güleryüzlü hemşehrilerimizin yoğun ilgi ve teveccühleri ile karşılaşıyoruz. Saha bize çok kıymetli bir mesaj veriyor; doğru yolda olduğumuzu ifade ediyor. Bu çok değerli mesajın sorumluluğunun bilincinde olarak gecemizi gündüzümüze katıp çok daha fazla çalışıyoruz. AK Parti olarak milletimizin yanında olmayı, onlar için çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

SKM AÇILIŞI YAPTI GENÇLERLE BOWLİNGDE TER DÖKTÜ
Karşıyaka Yalı Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştiren Milletvekili Adayı Sürekli, yeni üye kaydı da yaptı. AK Parti’nin her geçen gün büyüyen bir aile olduğunu söyleyen Sürekli, “Tüm teşkilatlarımızla tam saha çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her dönem alanda olduk ve bu çalışmalarımızın karşılığını ailemizin her geçen gün genişlemesiyle alıyoruz. Davamıza gönül veren hemşehrilerimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlikte inşallah 14 Mayıs’ta bu yüzyılın adını Türkiye Yüzyılı koyacağız. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Seçim Koordinasyon Merkezlerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. AK Parti hükümetlerimizin 21 yıllık süreçte ülkemize, milletimize ve şehrimize kazandırdıklarına dair bilgilere buradan da ulaşabilirler” dedi. Daha sonra gençlerle buluşan Sürekli, “Bizim için siyasetin öznesi her zaman gençlerimiz olmuştur” diye hitap ettiği Karşıyakalı gençlerle birlikte bowling oynadı. Gençlerle keyifli anlar yaşayan Sürekli benzer etkinliklerin devam edeceği sinyalini de verdi.

MİLLİ GURUR VURGUSU
Karşıyaka’nın kanaat önderleriyle bir araya gelen AK Partili Sürekli, programına Bergama ilçesinde devam etti. Kozak bölgesindeki muhtarla buluştuktan sonra Kozak Yaylası’ndaki Yukarıbey Mahallesini ziyaret eden Sürekli, milli gurur vurgusunda bulundu. Türk mühendislerin önünün açılması ve üstün gayretleriyle teknolojiden savunma sanayine bir çok alanda millileşme hareketinin büyük ivme kazandığına dikkat çeken Sürekli, “Türk donanmasının en büyük savaş gemisi TCG Anadolu, güzel İzmir’imize demirledi, binlerce İzmirli hemşehrimiz ilk gününde dünyanın ilk SİHA gemisini görmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Teknoloji ve savunma başta olmak üzere her alanda millileşmeye devam edeceğiz. AK Parti hükümetleri olarak 21 yıldır önceliğimiz her alanda dışa bağımlılığı azaltmak oldu. Artık teknolojide, savunmada, ilaç sanayinde Türkiye olarak ciddi bir ivme yakalamış durumdayız. Tüm bu kazanımların devam etmesi büyük bir önem arz ediyor. Türkiye artık alt ve üst yapısını tamamlamış tüm birikimini geleceğine yatırma aşamasına gelmiş durumda. Milli insansız hava araçlarımız, milli tankımız, milli uzay ve teknoloji hamlemiz her biri şahlanma döneminin ayak sesleri aslında. 14 Mayıs'ta inşallah bir kez daha milli irade tecelli edecek ve aziz milletimizle birlikte Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız” dedi.

 
Bornova'da yapılandırma hamlesi!
 
Buca’da makaron operasyonu: 4 gözaltı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yazık 4 Mayıs 2023 Perşembe 15:27

bir futbolcu eskısınden bıle daha degersız ve atılsın.. ne vaad ettıler neyın çırpınışı bu acaba yazık

Yorumu oyla      2      3  
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:19

6.sıradan seçilme şansı SIFIR

Yorumu oyla      3      3  
4 Mayıs 2023 Perşembe 10:50

Gemiyi seçim otobüsü gibi gezdiriyorsunuz.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İzmir'de rozet şov!
Yaklaşan 2023 genel seçimleri öncesi, İYİ Parti İzmir’de çalışmalarına ...
Mehmet KARABEL yazdı... Aydın'a denizi nasıl getirdi?
Mehmet KARABEL yazdı... Aydın'a denizi nasıl getirdi?
Dervişoğlu Türkçülük Günü'nde Kırşehir'de konuştu
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
 
Muharrem İnce’den Erkan Baş'a: Kaale almıyorum
Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Türkiye ...
Kiraz'da hastanenin temeli atıldı... AK Partili Dağ: Vekil olmasak da desteklere devam edeceğiz!
İzmir'in Kiraz ilçesinde, 75 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı. ...
Yurt dışında verilen oylar 1 milyonu aştı
Yurt dışındaki seçmenlerden 1 milyon 7 bin 165 bini, 14 Mayıs'ta yapılacak ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan 'en kısa video' paylaşımı
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
AK Partili İnan'dan 'liste' tepkisi: İkametgahları bile burada değil!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "Şimdi önümüze ...
Bakan Kasapoğlu müjdeleri sıraladı... 'İzmir sporun başkenti olacak'
İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva