HABERLER>POLİTİKA
3 Ağustos 2021 Salı - 12:56

AK Partili Nasır sahada… Mobil ofisin ikinci durağı Bornova

Saha ziyaretlerini ara vermeden sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, halkın ve esnafın sorunlarını yakından takip edebilmek için özel olarak hazırlattığı mobil milletvekili ofisinde çözüm odaklı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. 

AK Partili Nasır sahada… Mobil ofisin ikinci durağı Bornova

Meclisin tatile girmesiyle birlikte İzmir'in farklı ilçelerindeki saha çalışmalarına ağırlık veren ve vatandaş ile her platformda bir araya gelmeye özen gösteren Nasır'ın, Menemen'den sonra ikinci durağı Bornova oldu. 

ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Saha ziyareti kapsamında AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı'na giden ve Başkan Veysel Güldoğan ile görüşen Necip Nasır, daha sonra Bornova Kaymakamı Fatih Genel'i makamında ziyaret etti; ilçenin alt ve üstyapı çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulundu. 

Program kapsamında 45 Mahalleye sahip Bornovalı muhtarlarla buluşarak sorunlarını ve taleplerini dinleyen Necip Nasır,  “Sizler vatandaşla birebir temas halinde olduğunuz için halkımızın nabzını tutuyorsunuz, bizler de sizlerden aldığımız en doğru bilgilerle, sorunların çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu konudaki desteğiniz büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Nasır, Ciğerlerimizi yakan yangınlar nedeniyle oluşan toplumsal duyarlılığı yönlendirmek isteyen provokatörlere dikkat edilmesini, Kötülükten, kaostan beslenenlerin, özellikle sosyal medyada zehir saçtıklarını belirterek, "Biz her insanın olduğu gibi; her ağacın, her hayvanın, her börtü böceğin hayat hakkını son nefesimize kadar koruruz. Kaos isteyenlerin, nefret tohumu ekenlerin, toplumun vicdanını istismar edenlerin oyunlarına gelmemeliyiz. Dezenformasyonla, yalan haberlerle toplumun moral durumunu bozmak isteyenler amaçlarına kavuşmalarına karşı duyarlı olunmalı, Orman yangınları üzerinden kardeşliğimizi hedef alarak daha büyük yangınları tutuşturmak isteyenlere meydan vermemeliyiz gün, birlik ve beraberlik günüdür" dedi.

TALEPLERİN TAMAMINI DİKKATE ALACAĞIZ
AK Parti Bornova  İlçe Başkanı Veysel Güldoğan ve meclis üyelerini de katıldığı toplantıda tüm muhtarları tek tek dinledi ve sorunları not aldı. 

Nasır, “Taleplerin tamamını dikkate alacağız, çözüme kavuşturduğumuz, çözüm sürecinde olan ve çözüme henüz kavuşturulmamış taleplerin ele alınacağı yeni bir toplantıyı da hızla gerçekleştireceğiz. Vatandaş için tatil demeden, ara vermeden sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Eğridere Muhtarının sorusu üzerine,heyelandan kaynaklı afetzedelere ait yapılması gereken evlerin TOKİ tarafından bu ayın 9’un da ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi. 

Ziyaretler süresince minibüsten, Necip Nasır'ın, Bornova meydanında 13.00 ile 15.00 arasında Bornovalı vatandaşlar ile  bir araya geleceğine ve vatandaşların taleplerini dinleyeceğine dair anonslar yapıldı.

Bornova  Meydanı'nda adeta mobil milletvekili ofisine dönüşen minibüsün içinde ve önünde vatandaşlarla buluşan Nasır, burada AK Parti Bornova  İlçe Başkanı Veysel Güldoğan ile Bornovalıların sorun ve taleplerini dinledi. Nasır, vatandaş buluşmasından sonra programını ilçe başkanı ile birlikte, Bornova merkez çarşı esnaflarını ziyaret ederek tamamladı.

 
Karşıyaka'da gündem transfer yasağı... Bir isim daha ikna edildi
 
Göztepe Atakan'ı resmen kadrosuna dahil etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den iki günlük Bergama çıkarması
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde saha ...
Bahçeli'den yardım taleplerine sert tepki
Bahçeli, "Orman yangınları münasebetiyle, maksadı menfur ve melun bir ...
‘Benden ihale istediler’ demişti… Kabak eski başkanın başına patladı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın ...
 
Bakan Pakdemirli'ye 'yetki' eleştirisi: Ya öğrensin ya da istifa etsin!
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin yangınlar ile ilgili yaptığı ...
AK Partili Kırkpınar, Bodrum’da yangın bölgesinde
AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar ...
CHP’li Bayır’dan ‘kaos planı’ iddiası: İç savaş mı çıkarmak isteniyor?
Türkiye'de artan mülteci sayısı hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Cumhuriyet ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Mülteci göçü için neden 'istila' dedi?
Mehmet KARABEL yazdı... Mülteci göçü için neden 'istila' dedi?
Bakan Elvan: Tüm zararlar karşılanacak
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'in Silifke ve Aydıncık ilçelerindeki ...
Yangın bölgesine yapılacak yardımlar açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangınların devam ettiği Manavgat'ta acil ihtiyaçları ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva