HABERLER>POLİTİKA
14 Ağustos 2022 Pazar - 08:10

AK Partili Nasır Kemeraltı'nda Büyükşehir'e yüklendi!

Kemeraltı'nda esnafları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet eden Nasır, “Esnafımız burada her gün binlerce vatandaşımızı ağırlarken, yerel idarenin iş bilmezliği ve ihmalkarlığı yüzünden alışveriş yapacak hemşerilerimizi buradan uzaklaştırmak için adeta ellerinden geleni yapmaktadırlar” diye konuştu

AK Partili Nasır Kemeraltı nda Büyükşehir e yüklendi!

Milletvekili Necip Nasır, AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Heppekcan ile birlikte Kemeraltı’nda esnafları dolaştı. Milletvekili Nasır esnafın talep ve önerilerini tek tek not alırken, alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Dünyanın en büyük açık hava AVM'lerinden olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda gezerken yerel idarenin ihmalkarlığını herkesin gördüğünü belirten AK Partili Nasır, “Sadece şehrin değil Ege Bölgesi'nin çekim merkeziyken 25 yıldır şehri yöneten CHP zihniyetiyle çöküntü alanına dönüşen çarşıyı palyatif çözümlerle değil, 2024 yılında AK Parti belediyeciliğiyle hak ettiği değere kavuşturacağız. Esnafımız burada her gün binlerce vatandaşımızı ağırlarken, yerel idarenin iş bilmezliği ve ihmalkarlığı yüzünden alışveriş yapacak hemşehrilerimizi buradan uzaklaştırmak için adeta ellerinden geleni yapmaktadırlar. Esnafımız ise yerel idarenin kayıtsız kalmasına isyan ediyor. Sağanak yağmuru geçtim 10 dakika yağmur yağsa Kemeraltı sular altında. Alışverişe gelecek olan hemşehrilerimizin araçlarını park edecek otoparkı yok. Büyükşehir ve İlçe Belediyesi Kemeraltı’nı sorun yumağı haline getirmiş durumda” dedi.

GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYORUZ
AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne milletten aldığı güçle aralıksız iktidarını sürdürdüğünü ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, “İzmir'in her ilçesinde, her sokağında gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Biz, seçimden seçime değil yılın her günü, şartlar ne olursa olsun sokakta olan bir partiyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bizlerin tek gayemiz milletimize hizmet etmek ve ülkemizi kalkındırmak. Hamdolsun, 20 yıllık iktidar dönemimizde, İzmirimizde okullarla, hastanelerle, adliye saraylarıyla, bölünmüş yollarla, tüneller ile, toplu konutlarla, birçok yatırım ve eserle donattık. CHP’li zihniyetinin engelleme girişimlerini dahi aşarak vatandaşımıza hizmet götürdük, götürmeye de devam ediyoruz. Milletimiz kimin nasıl çalıştığını görmektedir. Dünya genelinde yaşanan sorunlardan elbette ülkemiz de etkilendi. Vatandaşımız bu sorunları da yine bizim çözeceğimize inanıyor, biliyor. Allah’ın izni ile 2023 seçimlerinde, İzmir’de, Cumhurbaşkanı’mızı en fazla oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçtirerek merkezi hükümet yatırımlarının devamını sağlayıp, 2024’te de Büyükşehir Belediyesi’ni alarak İzmirli hemşehrilerimize yerel hizmetleri en iyi şekilde vereceğiz” dedi.

ŞADIRVANDA İNCELEME YAPTI
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği'nde Başkan Semih Girgin, Mahalle muhtarı Tamer Yıldırım ile Kemeraltı'nın geleceği, esnafın sorun ve talepleri üzerine görüşürken, İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu ve Yönetim Kurulu Üyelerine de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yıkılan şadırvanı yerinde inceleyen Milletvekili Nasır olay yerinde toplanan esnafların şadırvanın yeniden yapılması ile ilgili tereddütleri olduğunu söylemesi üzerine, olayın farkedilmesi ile konun esnaf tarafından ilk kendisine bildirildiğini, yıkımı sayın vali ile paylaştığını, valimiz Selim Köşger’in anında müdahil olduğunu, ilgili işlemlerin hızlı bir şekilde başlatıldığını dile getirdi. Vatandaşın 'Belediye yapacak diyorlar, Belediye ile bu iş zor yapılır' demesi üzerine de Necip Nasır yetkinin belediyede olması nedeniyle belediyenin yapacağını ancak Büyükşehir Belediyesinin şadırvanı yapmaması durumunda, Valilikçe yapılacağını, gönüllerin rahat olmasını söyledi.

 
İzmir Otoyolu'nda zincirleme kaza: 15 araç karıştı!
 
TIR'a ok gibi saplandı: 3 kişi öldü!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent Işık 14 Ağustos 2022 Pazar 11:49

25 yılda belediyeyi geçtim bakanlık olarak Ankara ve Istanbul'da metro sorununu niçin bitirmediniz?

Yorumu oyla      3      3  
TC misafir 14 Ağustos 2022 Pazar 10:53

Ekonomik krizin sorumlusu da yerel iktidar mı? Bunca yıldır avmleri teşvik edip kemeraltının çöküşüne zemin hazırladınız, kaliteli esnaf bölgeyi sayenizde terk etti ve utanmadan sorunu sadece altyapıya bağlıyorsunuz.

Yorumu oyla      3      3  
14 Ağustos 2022 Pazar 10:10

Ekonomiyi bu hâle getiren babam mı? En kaliteli kaldırım yapılsa esnafın derdi bitecek, halkın alım gücü mü yükselecek? 5 kg şeker 128 lira, 1 kg çay 50 liradan başlıyor. Et, süt ürünleri, mevye-sebze, kıyafet, ayakkabı fiyatlari korkunç artmış durumda. Siz ne anlatıyorsunuz! Ev, araba almak milyonlarca kişi için artık sadece hâyel. Doğalgaz çıktığında artık her şey değişecek diyorsunuz. Sonsuz kaynak mı buldunuz? Doğalgaz tüm sorunları çözse Rusya ekonomik dünya lideri olması gerekir. Yıllardır ekonomik sıkıntısı var. Aynı şekilde İran.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'8 cemevinin açılışını yakında yapacağız'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir’de Hacı Bektaş Veli’yi anma ...
Erdoğan'dan zincir marketlere mesaj
Çorum'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akdeniz ve Karadeniz'de yürütülen ...
Erdoğan'dan AK Parti kurucularına mektup
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kuruluşundan ...
 
KPSS sonrası bir skandal iddiası daha!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Sınavdaki soruların bazıları, ‘Kariyer ...
'En geç 1 yıl içinde yurt sorununu bitireceğiz'
CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhuriyet Halk ...
Ender ALDANMAZ yazdı... İki ay… Çarpı… Tükeniş…
Ender ALDANMAZ yazdı... İki ay… Çarpı… Tükeniş…
 
AK Partili Kırkpınar’dan Neptün Soyer’e destek!
KÖY-KOOP İzmir Birliği Başkanı Neptün Soyer’in Tarım Organize Sanayi Bölgeleri'nde ...
'Denetim' polemiği tam gaz... CHP'li Torun'dan Bakan Soylu'ya itiraz!
“Bakanlık bünyesinde CHP’li belediyeleri incelemek için özel bir birim ...
AK Parti İzmir'in kadınlarından 21. yıl etkinliği
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı, partinin 21. kuruluş yıldönümü ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva