HABERLER>POLİTİKA
26 Mayıs 2021 Çarşamba - 11:50

AK Partili Kırkpınar: Türkiye'ye topyekun bir saldırı seferberliği başlatıldı

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Partili Kırkpınar: Türkiye ye topyekun bir saldırı seferberliği başlatıldı

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, son dönemde Türkiye'nin gündemine gelen konuların rastlantı olmadığını, herkesin kendisine verilen rolünü oynayarak bunları planlı olarak gündeme getirdiğini ifade etti.

ABD Başkanı Joe Biden'ın açıklamaları, muhalefetin "128 milyar dolar nerede?" sorusu, emekli generallerin açıklaması ve Boğaziçi Üniversitesi gösterileriyle bu sürecin devam ettiğini belirten Kırkpınar, bunların tamamının bir oyunun sahnelenmesinden ibaret olduğunu dile getirdi.

Kırkpınar açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

“19 yıllık iktidarımız boyunca daha yaşanabilir bir Türkiye oluşturmak için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gece gündüz demeden çalıştık. Bu yolda karşılaştığımız antidemokratik bütün engelleri de aziz milletimizin feraseti ve desteği ile birer birer aştık. Bölgemizdeki istikrar ve güvenin teminatı, dünya mazlumlarının sesi ve ümidi olduk. Demokrasi kültürümüzün üzerine gölge düşürmeye çalışanlara, ülkemizin önünü kesmek için türlü yollara girişenlere karşı biz, inandığımız yolda yürüme ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde mazlumların sığınağı Türkiye'mizi daha ileriye taşıma gayretimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

“TÜRKİYE’Yİ HEDEFLERİNE ULAŞTIRMAKTA KARARLIYIZ”
Bu doğrultuda son günlerde yaşanan ve adım adım kurgulanan sürecin tesadüf olmadığının bilincinde olarak, dış güçlerin darbe yapamayacağını anlaması üzerine ülkemiz üzerinde çok ciddi oyunlar oynanmaya başlandı.  Adım adım kurgulanan bir süreç; ABD'de Başkanlık seçimi ile hızlandı aslında. Geçen yıl Aralık ayında henüz Başkan adayı iken Biden; "Türkiye'de Erdoğan'ı darbeyle değil, demokratik yollarla, seçimle göndereceğiz" sözlerini sarf etmiş ve yaşanacak olayları bir bakıma deşifre etmişti.  Son 19 yıldır, eski Türkiye ezberlerini alt üst eden, bölgesinde ve dünyada lider ve tam bağımsız Türkiye'yi herşeye rağmen inşa eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı, istemeyen Biden yönetimi; göreve gelir gelmez uyuyan tüm hücreleri uyandırıp, topyekün bir saldırı seferberliği başlatmış bulunmaktalar. Tıpkı geçmişte 28 Şubat'ta olduğu gibi, tıpkı 17-25 sürecinden itibaren denendiği gibi hala daha her seferinde ülkemize ve milletimize operasyon çekmekten vazgeçmiyorlar.  Bununla birlikte ABD’nin kuklası olan hain FETÖ terör örgütünün türlü çevrelerdeki temsilcileri yeniden sahaya sürülmeye başlandı.  Küresel vesayetin lideri konumundaki ABD'nin yönlendirdiği, aparatları FETÖ, PKK dahil tüm illegal örgütlerin oyun kurduğu, içeride muhalefet sözcülerine söylem pompalandığı siyasi bir tasarım süreci yaşıyoruz. Ama bu sefer oyun tutmaz. Millet iradesine karşı kaos çıkarma peşinde koşanlar bilmelilerdir ki, Milletimiz Ariftir. Bu oyunları görmekte ve bilmektedir.Sultan Alparslan’ın bin yıl önce açtığı yolda, Fatih Sultan Mehmet’in 568 yıl önce İstanbul surlarına diktiği sancağın gölgesinde, Gazi Mustafa Kemal’in 98 yıl önce emanet ettiği Cumhuriyet’in kollarında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle birlikte maziden atiye kurduğumuz köprüyü aşkla, şevkle heyecanla geçerek Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmakta kararlıyız.” ifadelerine yer verdi.

 
Karşıyakalı Başpehlivan Kara Ali unutulmadı
 
İzmir'in zehir operasyonu raporu: 3 haftada 51 tutuklama!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den yeni sistem önerisi
İYİ Parti lideri Meral Akşener, yeni sistem önerisini “Öncelikle belirtmek ...
'Bana suikast düzenleyen kişi şu an İyi Parti vekili'
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, kendisine bir suikast girişiminde ...
CHP'li Sındır: Depremzedeler devletini yanlarında görmek istiyor
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir Depremzedeleri Dayanışma ...
 
AK Parti infaz paketini Meclis'e sundu
AK Parti milletvekilleri, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya İslamofobi tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müslümanlara yönelik ırkçılığı Batılılar İslamofobi ...
Kılıçdaroğlu'ndan hükümete Peker eleştirisi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Memleket yangın ...
 
Soylu'dan Bahçeli'ye 'müteşekkiriz' yanıtı
Süleyman Soylu, "Devlet-i Ebed Müddet" anlayışının Cumhur İttifakı'nda ...
Beko: Sağlık Yönetimi mezunları atama bekliyor
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından ...
CHP’li Yücel’den AK Parti’nin ‘iki yıl’ eleştirisine yanıt: İzmir’de bugün seçim yapılsa…
Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin, İzmir ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva