HABERLER>POLİTİKA
7 Haziran 2018 Perşembe - 10:46

AK Partili Kaya: Muhalefet, Türkiye'yi geriye götürmek istiyor

24 Haziran seçimleri öncesinde sahadaki çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Konak ve Buca'da gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla buluştu.

AK Partili Kaya: Muhalefet, Türkiye yi geriye götürmek istiyor

Esnaf ziyaretleri yapan, sokak iftarına katılan, kahvehanelerde vatandaşlarla buluşan Kaya, sabah saatlerinde Konak'ta başladığı programını Buca'da sahur programına katılarak tamamladı. Esnaflarla buluşmasında 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Kaya, AK Parti'nin güven ve istikrarın teminatı olduğunu belirtti.

24 HAZİRAN'IN ARDINDAN YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
Hakimevleri'nden başladığı esnaf ziyaretlerini Üçkuyular Meydanı'na kadar sürdüren Kaya, bölgedeki esnaflardan destek istedi. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerle, Türkiye'deki güven ve istikrar ortamını güçlendirecek yeni bir döneme girileceğini ifade eden Kaya, "Türkiye'nin ekonomiden demokrasiye, her alandaki umutlarını ifade eden 2023 hedeflerine ulaşma yolundaki son virajımız olan 24 Haziran seçimleri ile yeni Türkiye'nin kapıları açılacak. Yaşanan gelişmeler, 24 Haziran seçimlerinin ülkemizde bir süredir her hadisede kendisini gösteren bir mücadeleyle geçeceğine işaret ediyor. Bu yerli ve milli anlayışla, ülkemizin her çıkarına karşı olanlar arasındaki mücadeledir. Darbe girişimi dahil, terör örgütlerini kullanmak dahil her türlü alçaklık kullanılarak, Türkiye'nin istikrar ve güven ortamı tehdit edildi. Bu yetmedi, ülkemizin güney sınırları boyunca terör koridoru oluşturulmaya çalışıldı. Kurlar ve faizler üzerinden oynanan bir oyunla ekonomimiz sabote edilmeye çalışıldı. Ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar, ne kadar dış müdahalede bulunurlarsa bulunsunlar, başaramayacaklar. Kur, faiz ve enflasyon sarmalıyla bozulmak istenen ekonomi, 24 Haziran'ın ardından yeni ve çok daha güçlü bir yükselişe geçecektir. Türkiye'nin önü açık, geleceği aydınlıktır" dedi.

MUHALEFET TÜRKİYE'Yİ GERİYE GÖTÜRMEK İSTİYOR
Muhalefetin Türkiye'yi tekrardan eskiye döndürmeyi vaat ettiğini hatırlatan Kaya, "Biz geleceğe yürüyeceğiz, 2023 hedeflerine gideceğiz diyoruz, muhalefet ise ülkeyi eskiye döndürmeyi vaat ediyor. Bütün dünya ileriye doğru koşarken, kendilerini yenilerken, rakiplerimiz, bize geçmişi gösteriyor. Bu millet, bunlara fırsat vermeyecektir" şeklinde konuştu.

 
EMODER siyasetçilerden OSB sözü aldı
 
Altaylı gençlerin ilk heyecanı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent ışık 7 Haziran 2018 Perşembe 18:05

2023 hedefi 500 milyar dolar ihracat.2017 yılı ihracatı 170 milyar dolar.Fabrikalar yüzde 200 kapasite ile çalışırsa ancak bu 500 milyar dolar hedefine ulaşırsınız.

Yorumu oyla      9      5  
Ercan 7 Haziran 2018 Perşembe 16:22

Eğitimde yerlerde sürünmesi , hukuk sisteminin nabza göre şerbet verme sistemine dönüşmesi, samanın bile dışarıdan getirilmek zorunda kalinip ulke üretiminin çöküş hâlinde olma durumuna gelmesii ,vergi adaletinin gelir dağılımının hiç olmadığı kadar bozulması,ülkenin her yönden dolar bağımlısı haline getirilmesi, beyin göçünün gittikçe hizlanmasi, ithalat yapmadan uretim yapamayan teknolojinin tesini bile üretemeyen bir ülkeye iyi diyorsanız zaten söylenecek bir söz kalmamıştır.On altı yıldır köprü yaptık yol yaptık hastane yaptık diye kandirilmaya devam edenlere kanmayın artık kaldı ki yaptık denilen projeleri de özel sektör yapip vatandaşa bütün maliyeti bindiriyorsa uyanın artık uyanın.Uyanmazsak ne zaman uyanacağız başımıza taş düşüncemi?

Yorumu oyla      9      5  
evet 7 Haziran 2018 Perşembe 14:06

Evet muhalefete oy vereceğim daha gerisi neresi ise oraya götürsün.16 yıldır size oy verdimde ne oldu? Özelleştirme adı altında bu ülkeye yapılmış fabrikaları sattınız, 16 yılda bir tane yaptığınız fabrikayı söyleyin.Hemde özelleştirme diye sattınız sizden alanlar kat be kat fazlasına sattı.Gelen paralar lüks uçaklara, lüks makam araçlarına, külliyeye gitti.Tarım ve hayvancılık bitti, yerine yıldızı parlayan ithalat ve inşaat.

Yorumu oyla      12      5  
volkan 7 Haziran 2018 Perşembe 12:59

16 senedir iktidarda olan parti son 5 senede nerdeyse herşey elinizde ne sizi engelledi ya..hep bahane hep tehdit yeter artık izmiri unutun..istersen kapı kapı gez bana denk gelin güzel cvb vericem..

Yorumu oyla      9      5  
Gürkan 7 Haziran 2018 Perşembe 12:46

Erdoğan Cumhurbaşkanı olur ancak meclis çoğunluğu muhalefette olursa ne olacak ? Yeni sistem bunları engelleyecek deniyordu değil mi ? Ayrıca 16 yılda gelinen nokta 450 milyar dolar borç , dolar ve euro da 5-5 lira seviyelerinde ... ileriye götürmek bu mu ?

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sındır: AK Parti İzmir’de ciddi oy kaybına uğrayacak
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Çiğli’de Ataşehir seçim bürosu ...
CHP İzmir'den Karabağlar çıkarması
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de ...
Erdoğan açıkladı... 2 bakanlık birleştirilecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlerle sahur buluşması gerçekleştirdi. ...
 
AK Partili Dağ'dan 'anket' çıkışı: Net bir şey var, birinci belli!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçimler için yapılan kamuoyu ...
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Maarem Efe’ diz döver Topuklu Efe’yle
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Maarem Efe’ diz döver Topuklu Efe’yle
Başbakan Yıldırım'dan flaş bedelli açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım bedelli askerlikle ilgili son dakika açıklaması ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla mesajları: Bu ara Bay Muharrem’e bir şeyler oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da konuştu. CHP'nin cumhurbaşkanı ...
Bahçeli'den İnce'ye çok sert sözler!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sivas'ta konuştu. Bahçeli Muharrem İnce'ye ...
İnce: 24 saat içinde OHAL'i kaldıracağım
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Onlarla benim aramdaki fark; ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Mekanlara / kurumlara isim verme özensizliği!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP ‘iktidar’ olamazsa giderim diyen tek lider!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva