HABERLER>POLİTİKA
2 Aralık 2019 Pazartesi - 14:27

AK Partili Kaya'dan mesaj seli: Soyer’in yalanlarından dizi film olur!

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti, statlar, elektrik fabrikası, İnciraltı’nın imar sorunu, Karabağlar’da yapılması planlanan üniversite kampüsü, “Saraya çıkan CHP’li konularında açıklamalarda bulundu. Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’i hedef alırken, “Her akşam İstanbul’da. İzmir’de durmuyor. Herhalde İzmir’i, akşam yaşanılabilir bir şehir olarak görmüyor. Hep Ekrem İmamoğlu’nun yanında. Kendini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı görüyor herhalde!” dedi.

AK Partili Kaya dan mesaj seli: Soyer’in yalanlarından dizi film olur!

EGEDESONSÖZ- AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Sonsöz TV yayınına katıldı. Fatih Yapar ile Aslı Eren’in sorularını yanıtlayan Vekil Kaya önemli açıklamalarda bulundu.  

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İzmir programı, teşkilat temasları, parti çalışmaları üzerinden mesajlar veren Kaya net konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer ve kentteki yerel iktidarı hedef alan Kaya, merkezi yönetim olarak hayata geçirilen proje, yatırım ve çalışmalardan örnekler verdi.

Statlar konusu, İnciraltı’nın imar sorunu, Karabağlar’daki kentsel dönüşüm ve üniversitesi kampüsü çalışması konularında açıklama yapan Kaya, ayrıca CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile Grup Başkan Vekili Engin Özkoç hakkındaki iddialarla ilgili de dikkat çeken çıkışlarda bulundu.

CUMHURBAŞKANIMIZ İZMİR İLE HASRET GİDERDİ, İZMİR ÖZLEMİŞTİ
Erdoğan’ın İzmir programını değerlendirerek açıklamalarına başlayan Kaya, “Sayın Cumhurbaşkanımız İzmir ile hasret giderdi. Yoğun bir dış gündem var. Aslına yazdan sonra bu teşkilat buluşmaları artmıştı. Bizim ziyaretimiz de bu tarihe sarkmıştı. İzmir özlemişti. Tüm kademelerimizle sohbet etti ve ortaya hedefler koydu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hep milletin gönlünde tutan yönü bu. Dar toplantılar yerine vatandaşla buluşmalar yapıyor.  Dış politikada ortaya koyduğumuz tavır İzmir’de de karşılık görmüş. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın ilgisinden de gördük. Biz cumhurbaşkanımızı daha çok ağırlamak istiyoruz. 70 milyar TL’lik yatırımı açıkladı. Bunları yaparken CHP’li yerel yönetimler tarafından nasıl engellendiğimizi kamuoyu biliyor. Açılan davalar var. Ancak bu kadar yapabildik” diye konuştu.

SARAYA ÇIKMA TARTIŞMASI İÇİN CHP’YE: UTANMA, SIKILMA YOK!
‘Saray çıkan CHP’li tartışması hakkında açıklama yapan Kaya, “Cumhurbaşkanımız İzmir’deyken bir çıkış yaptı. Kendisi ciddiye almayıp açıklama yapmamıştı. Ama görüyoruz ki CHP’de öyle bir yaklaşım var ki kendi cumhurbaşkanı adaylarını bile ne hale sokuyorlar! Orada siyaset yapabilmek çok zor… Kendi koltuklarını korumak adına neler yapıyorlar. Nasıl bir yalan haberler yaptıklarını Türkiye gördü. Ama bir utanma, sıkılma yok! Cumhurbaşkanımız ortaya cumhurbaşkanlığını koydu, karşılık görmedi. Dünyanın neresinde böyle bir olay olsa istifalar, değişiklikler olurdu. Sözcülerinin açıklamalarına baktık, hiç böyle bir şey yok. Amiral gemi diyorlardı o yayın organına. Aslında orada hep yalan haberler çıkıyor, bu görünen bir tanesiydi” dedi.

YENİ DÖNEMDE CHP’NİN DE BECERİKSİZLİĞİ EKLENİNCE İZMİR’DE KARŞILIK BULACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
Kaya, delege seçimlerinin ertelenmesi için, “Ege’deki süreç ertelenmiş oldu. Koordinatörler son değerlendirmeleri yapacaklar. Sonrasında genel merkezimizle 15 Aralık’a kadar delege seçimlerinin tamamlanmasına yönelik takvimi ortaya koyacağız. İl danışma toplantımız geçtiğimiz günlerde otelde yapıldı. Kalabalıktan dolayı bir daha vermeyecekler. Yeni dönemde CHP’nin de beceriksizliği eklenince İzmir’de karşılık bulacağımızı düşünüyorum. Teşkilat yapımızı güçlendirerek çıkarsak 2023’teki iddiamız artar” açıklamasında bulundu.

BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ ŞEY AK PARTİLİLİKTİR
CHP’nin içinde kongre sürecinde yaşananları örnek göstererek eleştiren Kaya, “Kadına, gence şiddet var. İki ilçe başkanı kavga ediyor. Bizde böyle bir siyasi alışkanlık yok. Biz Türkiye ya da İzmir’i yönetmeye odaklıyız. Onların Türkiye’yi yönetmek gibi bir iddiaları yok. ‘Artık içimizdeki tartışmayı bırakalım. Kimlerin bakan olacağını tartışalım’ demişlerdi. Bırakın bakanlığı kimlerin delege olacağı yönünde çıkan tartışmalarda sandalyeler havada uçuyor. Kendi üyeleri inanmıyor. Bizde delege saatini tehlikeye sokacak bir arkadaş görürsek genel merkez ya da il yönetimi müdahale yapar. Bizde bu süreçler sıkıntılı olmaz. Yeni bir arkadaşımızla yol yürüyeceğimizi söylediğimizde saygı duyulur. AK Parti de görev bitmez. Başka yerde görev yapılır. AK Parti’nin teşkilat anlayışı budur. Bizim için en önemli şey AK Partililiktir” dedi.

MOTİVASYON HİÇ DÜŞMEMİŞ, BU GÜZEL BİR ÖRNEK
Teşkilat çalışmalarına değinen Kaya, “Kerem Ali Sürekli, bizim ve teşkilatımız için büyük şans. Partinin kuruluşunda yer almış bir hafızadır. Hangi ilçede hangi arkadaşlarla başarılı olacağımız yönünde doğru tespitler yapabilir. Genç bir yönetim de var. Bu işler yapa yapa oluyor, özverili arkadaşlarımız. Eleştirilere katılmıyorum. Gayretliler, iyi çalışıyorlar. Üye kampanyası başlattılar, Türkiye’ye yayıldı. Kerem Ali Sürekli’nin vizyonu İzmir’e yansıyor. Cumhurbaşkanımız geldiğinde de gördük. AK Parti teşkilatları canlı ve diridir. Kimi ilçelerde başarısız olduğumuz halde motivasyon hiç düşmemiş. Bu çok güzel bir örnek” diye konuştu.

AZİZ KOCAOĞLU’NUN, SEMA PEKDAŞ VE CHP’NİN BÜYÜK ENGELLEMESİ VAR
Kentte sürekli tartışılan startlar üzerinden açıklama yapan Kaya, “Karşıyaka Stadı’nın temeli hem Alsancak hem de Göztepe stadından önce atıldı. O dönemki arkadaş yalan da söylüyor, ‘ben engellemedim’ diyor. Ruhsat vermedi zaten. Ruhsatı verseydi, stat şimdi bitmiş olacaktı. Şaşırdım ben, nasıl bir şeydir bu? Kendisi açıkladı zaten, bütün İzmir bunu biliyor. Göztepe Stadı’na Aziz Kocaoğlu’nun, Sema Pekdaş ve CHP’nin büyük engellemesi var. Bunları unutmamak lazım… Sonradan biz bu projeyi ortaya çıkardık. Tüm camia bir yürek oldular ve birleştiler, CHP’ye büyük ders verdiler. ‘Siz bunu engellerseniz, biz duruş sergileriz’ dediler. Adımlar bu duruştan sonra oldu. Kocaoğlu da Pekdaş da geri adım attı. Baskı oluştu. Ama Karşıyaka’da olmadı. Kerem Ali Sürekli bu stat için çok uğraştı. Bir şansımız da milletvekilimiz Alpay bu stat için hala uğraşıyor. Karşıyaka ne kadar bir irade koyuyor? Türkiye’nin neresinde olursa olsun siyasinin karşısında böyle dimdik dikilmek lazım. Karşıyaka taraftar gurubunun, yöneticilerin, Karşıyakalıların dünyayı ağaya kaldırmaları lazım… Ruhsat vermemiş başkana teşekkür ediyor kulüp yöneticisi. Olmaz ki kardeşim! Göztepe stadını büyük ihtimalle Beşiktaş maçıyla açmış olacağız. O stat büyük bir örnek. CHP’li sözde Göztepeliler eleştiriyordu. Avrupa’da böyle bir stat yok. Stadın üzerine yürüyüş yapılacak bir teras yaptık. Böyle bir şey yok! Sıfır trafik olur. Bu CHP’liler İzmirlilerden uzaklar. Göztepe, Karşıyaka camialarını tanımıyorlar. İnsanlar oraya yürüyerek akacaklar. Göztepe orası demek zaten. Şenlik yeri gibi alan olacak. Hiçbir şekilde trafiği engellemez. Soyer İzmir’de durduğundan çok dışarıda duruyor. Bilmesi lazım aslında. 500 araçlık bir otopark da yapıyoruz” dedi.

CHP’NİN NE KADAR GÖZTEPE DÜŞMANI OLDUĞU GÖRÜLDÜ!
Torbalı’daki arazi tahsisinin iptali için konuşan Kaya, “Konu şu an yargıda… CHP’nin ne kadar Göztepe düşmanı olduğu görüldü. Büyükşehir’deki tartışmaları da biliyoruz. 60 gün dediler. Yapılacak Hiçbir şey yok. Biz işimizi sağlam yaparız. İzmir Vali’mizle birlikte, o zamanki belediye başkanımızla imzamızı atmıştık. Kamu yararı alınmış. 100 binlik planı işlenmiş bir alan. Büyükşehir, Göztepe’nin menfaatlerini düşünüyorsa hemen 25 binlik plana sonrasında da 5 binlik plana alması lazım. Sonrasında ise ilçe belediyesi binlik plan yapacak. Ya itiraz edersiniz ya da o plana işleyeceksiniz! Soyer’in her sözü gibi bu da boş çıktı. Kaygıları yok. Bu kulüpleri bu hale kim düşürdü? Karşıyaka bugün CHP’li yerel yönetimlerin ilgisizliğinden bu halde! Yerel yönetimlerin umurlarında değil. Şehrin tarihinden uzaklar. O koltuklara geliş tarzları CHP içinden gelme falan değil. Birilerinin adamı ve onlar çerçevesinde işler yapıyorlar. Yargı bu kararı bozacaktır. Yapılan işler belli ve sen geliyorsun, ‘canım istemedi’ diyorsun, bozuyorsun. Belediye başkanın açıklaması yalan ve yanlış. Ne oteli? Her şeye karşı bunlar! 7 tane çim saha yapılıyor. Altyapıdan yetişecek tüm İzmirli kardeşlerimizin yararlanacağı bir alan. İZBAN’ın yanında bilerek seçildi, insanlar merkezden gelsin diye. Geçmişte bir projeleri vardı, rantları ellerinden gitti. Ona bozuluyorlar. Burada rant yok. Çim sahanın rantı var mı? Türkiye’nin en büyük altyapı tesisi olacaktı. Bu tesise Büyükşehir Belediyesi para aktarmadı mı? ‘Başkan para istemiyorum, Torbalı’daki tesislerimde yardımcı ol’ dedi.  Büyükşehir ile Göztepe arasında protokol imzalandı. Bunların bunlardan haberleri yok. Yanlış kayaya çarptılar bu sefer! Yaptıkları iş plana işlemektir. Yapacakları bir şey yok aslında” açıklamasını yaptı.

SOYER’İN YALANLARI DİYE BİR DİZİ YAPSAK TUTAR!
Kaya ayrıca, “Soyer’in yalanları diye bir dizi yapsak baya tutar. Çünkü çok oldu. 60 gün içinde çözeceğim dedi. Haziran’da söyledi bunu. Aralık’tayız. 6 ay tuttu. Unutur sanıyorlar. Göz Göz unutmaz! Ters kayaya çattılar. Tıkır tıkır geri adım atacaklarını biliyorum” dedi.

AK PARTİLİ BELEDİYE STADI YAPTIRMASAYDI NE OLURDU?
Karşıyaka stadı konusuna geri dönen Kaya, “Milletvekilimiz Alpay Özalan ve il Başkanımız Kerem Ali Sürekli Karşıyaka stadı için çalışıyorlar. Ama İzmirliler çabuk unutuyor. Soruyorum; Karşıyaka’da AK Partili bir belediye o stadı engelleseydi ne olurdu? Adamı oturtmazlardı. CHP’li bir başkan açık açık ruhsat vermediğini söyledi. Tepki sıfır! Duruş göstermek lazım” dedi.  

SALYANGOZ GİBİ OLACAĞIM DEMİŞ AMA SALYANGOZLAR HEM AĞIR HEM SAĞIR OLURLAR!
İnciraltı’nın imar problemine değinen Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’i eleştirdi. “‘Salyangoz olmak ve iz bırakmak istiyorum’ diye bir açıklaması oldu. Ama salyangozun iki özelliği daha vardır. Biri ağır hareket eder. Zaten CHP’li belediyeler salyangoz gibi. Yeni bir anlayışa gerek yok. Ayrıca salyangozlar sağırdır. Evet İnciraltı meselesinde de sağırlar. Beşinci çağrım falan olacak. Seçim zamanı gidip, ‘ben Aziz Bey gibi bir tutum sergilemeyeceğim, bakanlıkla ortak hareket edeceğim’ dedi. Gelinen süreçte İnciraltı’na ilişkin ‘benim fikrim şudur’ diye bir görüş bildirmedi. Gündeminde böyle bir şey yok. Tamam. Şunu yapsın; ‘Aziz Bey gibi dava açmayacağım’ desin. Ben geçen gün Tayfun Bey ile görüştüm. ‘Tekrar sorun’ dedim. Yeter ki bu mesele çözülsün. Ama çözülmesi için Soyer’in salyangoz gibi olmaması ve irade koyması lazım. Burada iki defa plan yaptık. İki defa da Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı davalar sebebiyle planlar iptal oldu. Yine öyle olacak. Yerel yönetimlerin görüşü önemlidir. Önerisi varsa yapsın, önerisi yoksa dava açmasın. İnciraltı çok önemli. İzmir’in merkezinde kalmış bir alan, bunu kazandırmamız lazım. Salyangoz olmasın, kulaklarını açsın. Cumhurbaşkanımızla da toplantı yaptı, İnciraltı var mı? Gündeminde yok. Başka hesaplar var” diye konuştu.

ELEKTRİK FABRİKASI ALININCA İZMİR UÇACAK MI?
Büyükşehir Belediyesi’nin ihalede satın aldığı fakat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onay verilmeyen elektrik fabrikası için açıklama yapan Kaya, “Elektrik fabrikası alınınca İzmir uçacak mı? İzmir’in en büyük sorunu altyapı, trafik… Bir büyükşehir belediye başkanının cumhurbaşkanından beklentileri onlar olur. Karayollarından alan istediler. Verdik. Var mı bir hareket? Yok! Kürsel iklim zirvelerinden bahsediyor. İzmir’de hala kanalizasyon körfeze akıyor. Ama o bu zirvelerde boy gösteriyor. Ben Aziz Bey’e ‘İzmir’de mi yaşıyor?’ derdim ama bunun yaşadığı İzmir çok daha farklı!” dedi.  

HEP İMAMOĞLU’NUN YANINDA KENDİNİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GÖRÜYOR HERHALDE!
“Soyer masal dünyasında yaşıyor” diyerek konuşmasını sürdüren Kaya, “Her mahallede masal evleri yapacağım diyordu. Bütçede 250 bin TL kaynak ayırmışlar. 2 tane yapmaz. Bu kadar kolay mı İzmirliyi kandırmak? Görev sürende 4 yıl kaldı. Bu 2 tane yapmakla biter mi? İzmirlileri aldatıyor. Daha 8 ayda 11 ilçeye gitmiş. Yatırımlar zaten salyangoz hızında. Bu seyyar makam vardı, ne oldu bunlar? Baktırdım programlarına, 11 ilçeye gidilmiş. Bu sürede 12 defa da yurt dışına gitmiş. 240 gün süresinin 40 gününü yurt dışında geçirmiş. Her akşam İstanbul’da zaten. İzmir’de durmuyor. Herhalde İzmir’i, akşam yaşanılabilir bir şehir olarak görmüyor. Hep Ekrem İmamoğlu’nun yanında. Kendini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı görüyor herhalde! Yurt dışı gezilerinden İzmir ne kazandı? 1 TL İzmir nereden kazandı. Bir yatırım mı kazandı? İzmir’e yeni bir yatırımcı çekmemiş. Belediyeye ilişkin bir gezi var mıydı? Dans, eğlence, masal, macera gezisi! Konu bunlar. İzmir’e bir şey kazandıracaksan orada 1 ay kal! Canı gönülden isteriz. Ama bu geziler eğlence gezileri. İzmir’e bir şey kazandırdıkları yok. Aziz Bey’e kızardık ama ilçe turlarını senede 2-3 kez yapardı. Salyangoz olma isteğine bakarsak İzmirliler güzel yüzünü unutacak” açıklamasını yaptı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YALAN SÖYLEMEMELİ
Soyer’in açıklamalarının tepki çektiğini vurgulayan Kaya, demeçlerin kasıtlı bir şekilde verildiğini söyledi. Kaya, “Soyer’in belediye başkanı yapılması noktasında çalışanlar vardı. İzmir üzerinden bir sosyolojik deney gerçekleştirme adına açıklamalar yapılıyor. Önceden sığ bilgisinden dolayı diyorduk ama kasıtlı yapıyor. Seferihisar belediye başkanıydı, ülkenin gelişmelerini yakından takip edemiyor diyorduk ama kasıtlı olduğuna inanıyorum. Geldiği nokta İzmirlinin tahammül sınırlarını aşmış vaziyette. Karşı olduğu noktalar cumhuriyetin değerleri. Kıbrıs meselesini konuşmak nedir? Tüm siyasiler Kıbrıs meselesinde ortak hareket ediyorlar. ‘Eski açıklamaydı’ dedi fakat açıklaması yeni çıktı. O da yalan çıktı. Çok acı. İzmirlinin gözüne baka baka yalan söylüyorsunuz. Büyükşehir belediye başkanı yalan söylememeli” ifadelerini kullandı.  

SATIŞLAR YAPILACAK KONGRE ÖNCESİ İŞÇİ ALACAKLAR!
Kaya ayrıca, “Bütçe onaylandı ve 500 milyon TL’lik satış koymuşlar. Mirasyedi anlayıştır bu! Aziz Bey de bunlar çok yoktu.  Nerede bu CHP’de, ‘AK Parti köy mallarını satıyor’ diyenler? Seferihisar’ı zaten sattı. CHP’de hiç sağduyulu bir arkadaş yok mu? Bu satışlar olacak, kongre öncesinde işçi alacaklar. Yatırım, taahhüt var mı? Kaynağın yoksa kredi imkanı mı lazım? Bakanlıklarımızla biz hazırız. Ama İzmir’in mallarını satma! Ödemiş’te Mahmut Badem 10 dönüm zeytinlik satacak diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Nerede o arkadaşlar?” dedi.

ORTAK AKILA ÇÖZMEZSEK İZMİR’İN KRONİK SORUNLARI ARASINA BU DÖNEM EKLENECEK
Kültürpark için konuşan Kaya, “ Orası İzmir’e kazandırılmalıdır. Küçük bir grubun çıkışları var. Haklı oldukları noktalar var. Ama ortak bir akılla farklı bir anlayış ortaya koyarak o sıkıntıyı çözmemiz lazım. Yoksa İzmir’in kronik sorunları arasına bu dönem eklenmiş olacak” açıklamasını yaptı.

BALIKÇI BARINAKLARINI BÜYÜKŞEHİR YAPMAK ZORUNDA!
Balıkçı barınaklarının yapılmasına dair konuşan Kaya, “Balıkçı barınaklarını Türkiye’de büyükşehir belediyeleri yapar. Yapmak zorunda. Yapamayacaksa söylesin biz yapalım. ‘Yapamam’ de, biz ona göre bakalım. Bu tip bir yaklaşım da yok. Ama orayı kendilerine verdik. Elektrik fabrikası da büyük mesele değil. Çözülmesi gerekiyor ama ana gündem değil. Karabağlar’da imar, altyapı yok. Ulaşıma bakalım ve sorunları birlikte çözme iradesi sergileyelim” dedi.

SELVİTOPU CUMHURBAŞKANI OLSUN O ZAMAN!
Karabağlar özelinde konuşan Kaya, Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Selvitopu’nu hedef aldı. Kaya, “Karabağlar’da üniversite yapmaya çalışıyoruz, belediye başkanı yaptırmıyor. TOKİ yapacak. Gidiyor, dava açıyor. ‘neden oraya artı konut yapıyorsunuz?’ diyor. Üniversite yapılıyor geri kalanına TOKİ’nin ne yapacağına o mu karar verecek? Aday olsun cumhurbaşkanı seçilsin o zaman. İzmir’de TOKİ binası ihtiyacı yok mu? En çok da Karabağlar’da ihtiyaç var. Sana ne! TOKİ konut yapmasa orada ne olacakmış? Bunların burada karşı olduğu üniversitedir. Karabağlar’da yapsın referandum, kendisine oy veren insanlar bile ona karşı çıkacaktır. Buradan sesleniyorum, Karabağlar üniversiteden mahrum kalacak. Orada üniversite olursa CHP bir daha seçim kazanamaz. Seçim korkusu! Koltuklarda oturabilme adına Karabağlar’daki hemşerilerimizin çocuklarının geleceğine zarar veriyorlar. Kim olursa olsun belediye başkanı ya!” ifadelerini kullandı.

ASANSÖR BASKISI VAR, İZMİR’DEN 3 BELEDİYE KARŞI ÇIKMIŞ!
Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’un belediyelerin bir asansör firmasıyla çalışması için baskı yaptığının iddia edilmesi üzerine konuşan Kaya sert ifadeler kullandı. Bazı basın yayın organlarında yer alan gelişme için açıklama yapan Kaya isim vermeden, “ Türkiye’de bir asansör kavgası var. İzmir’de de bu noktada yoğun bir baskı var. Kimse açıklama yapmıyor. Genel başkan yardımcısı, grup başkan vekili beraberce belediyeleri geziyor ve Kılıçdaroğlu’nun talimatı olduğunu söylüyor. İzmir’de 3 belediye başkanı karşı çıkmış. Konak, Karşıyaka ve Bornova belediye başkanları, ‘genel başkan bizi arasın’ demişler” diye konuştu.

500 MİLYONLUK BİR GELİR ORTADA… OCAK AYINDA GÖRECEĞİZ!
“Nereden biliyorsunuz?” şeklinde gelen soruyu yanıtlayan Kaya, “Kendi içlerinden, konuşmayan arkadaşlardan bilgi geliyor. CHP ne noktaya geldi? Bu yılbaşında ortaya çıkacak. Bu firmayla belediyeler sözleşme imzalarsa çıkacak. Medyada finanse edileceği noktasında konuşuyorlar. CHP il başkanından ‘böyle bir şey yok’ diye bir açıklama gelmedi. Biz her zaman siyaseten doğru noktayı gösterdik. Aşağı yukarı 500 milyonluk bir gelir ortada. Tunç Soyer’in bu yıl satacağı İzmir gayrimenkulleri kadar bir para bu asansör işinde dönüyor. Ocak ayında hep beraber göreceğiz. İnkar eden yok. İzmir’i artık nasıl görüyorlar biliyor musunuz? Ne yaparsak yapalım nasıl olsa tık çıkmaz. İzmir duruş göstermezse CHP’nin kayacağı eksen farklı noktalara doğru gidiyor” dedi.

İZMİRLİLER BİZE DEĞİL DE BİRAZ CHP’YE BAKSINLAR YOKSA ŞIMARIKLIK SÜRECEK!
Merkezi iktidarın projeleri için de konuşan Kaya, “Biz yapacağımız işi CHP’nin tüm engellemelerine rağmen yaparız. İzmirliler biraz bize değil de öteki tarafa doğru baksınlar. Yoksa bu şımarıklık sürüp gidecek” ifadelerini kullandı. 

 
Dev bağırsak maketiyle kolon kanserine dikkat çektiler
 
'Bahçeli hakkında psikolojik harekat tertip edilmiştir'
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Asım 3 Aralık 2019 Salı 10:25

Torbalı İlçesi girişindeki çileli kavşak düzenlemesi yapacaklardı, hem de seçim beyannamelerinde vardı !..Beş yıl Torbalı'da kendi partisinden bir Belediye vardı ne oldu kocaman bir palavra.. Ahkam kesme bu millet yemiyor artık.. Yalanlarınızdan bıktık..

Yorumu oyla      5      5  
Süleyman 3 Aralık 2019 Salı 07:29

Elektrik fabrikasını alınca İzmir uçmuycak ama sizin peşkeş çekeceğiniz yandaş uçucak.Termik santrellere filtre takılmasın diye mecliste bütün AKP li milletvekilleri oy verdi.Recep Tayyip Erdoğan veto edince aynı milletvekilleri veto için ona teşekkür etti.İşte siz busunuz.İradeniz yok,biat kültürünün zavallılarısınız.

Yorumu oyla      9      5  
aktroller devrede 3 Aralık 2019 Salı 01:55

yayında aktroller toplanmış tebrık sırasuna girdiler ama gerçekler saklanamaz.. izmire 10 yıldır 1 km metro yapmayan iktidar bu şehirden oy beklemesin

Yorumu oyla      7      5  
Oğuz Kaan 3 Aralık 2019 Salı 00:39

Bakın burası çok önemli: Hastalar dağın başına gidip şifa ararken, taraftar yürüyerek maça gidecek. Elektrik fabrikasını benim baş örtülü bacımın şirketine verecekler.

Yorumu oyla      8      5  
ahmet 2 Aralık 2019 Pazartesi 19:27

sevgili vekilim güzel dokundurmuş..cehape trolleri kıvranıyor..

Yorumu oyla      5      9  
izmirli 2 Aralık 2019 Pazartesi 16:54

akpliler izmir hakkında konuştu mu bana bir müstehzi gülme geliyor ki.. koyuveriyorum gidiyor...

Yorumu oyla      14      7  
Bahattin 2 Aralık 2019 Pazartesi 16:11

Üniversitenin bile yanına TOKİ''den konutu sokuveriyorsunuz hemen sonra da bunu normalmiş gibi gösteriyorsunuz. Allah bu memleketi tez vakitte kurtarsın sizin topunuzdan!.. İnciraltı ile ilgili de laf ebeliği değil çözüm üretsin Atilla Kaya, hep aynı lafları eveleyip duruyor. Kaç yıl oldu, sonuç yok!..

Yorumu oyla      14      7  
İLHAMİ KIRAL 2 Aralık 2019 Pazartesi 15:37

Hani bir laf vardır. "Kişi Kendinden Bilir İşi" diye. Bu arkadaşların ağzından YALAN kelimesi eksik olmuyor. Sanıyorum konularında uzmanlık yapmış kişiler. Ayıp artık. Hiç bir şey üretemeyince sadece karşısındakiler çamur atıyorlar.

Yorumu oyla      17      8  
Gürkan 2 Aralık 2019 Pazartesi 15:34

İzmir'e yapılan 70 milyarlık yatırımları kalem kalem sayabilecek birisi var mı? Otoyolun maliyetini ekleyip, İzmir'e 70 milyarlık yatırım yaptık demek :) 70 milyarlık yatırım yapılmış ama 5 yıldır, 4,5 km'lik otogar metrosu yapılmamış. Hala daha İZBAN deniyor. Açılalı 10 yıl olmuş :) 10 yıldır şehir ne vermiş, ne almış? Stat meselesi de fazla uzadı. Yapılan, yapılmak istenen projeler de belli: eli ayağı tek düzgün stat Göztepe'nin oldu ancak onun da kapasitesi düşük. "Ayakta" seyirci olursa kapasitesi şu kadar diye Türkiye'nin 3.büyük şehrine statlar yapıldı. Atatürk Stadı yıkılıp, yerine 40 bin kişilik stat yapıldı da hayır diyen mi oldu? Seyirci maça yürüyerek gitmek istiyormuş. Şehir hastanesi niye dağın başına yapılıyor?

Yorumu oyla      19      8  
Bülent ışık 2 Aralık 2019 Pazartesi 15:22

Alsancak stadı inşaatında kaç işçi çalışıyor? 54 milyonluk stad işi bu kadar mı uzar ? Karabağlar'da ki üniversiteyi bırakalım da Karşıyaka Mustafa Kemal mahallesinde kaba inşaatı bitmiş ama 6 aydır tek çivi çakılmamış ilkokul inşaatını bitirelim. Ilkokulun bitim tarihi Ocak 2020 gözüküyor.

Yorumu oyla      18      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sertel 'kim isterse iddiaya girerim' dedi ve ekledi: AK Parti ilk seçimde hüsrana uğrayacak!
İzmir Milletvekili Sertel ekonomi üzerinden merkezi iktidara yüklenirken, ...
Başkanların WhatsApp grubunda neler yazıldı?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun oturduğu sandalyenin ...
AK Parti'den Başkan Tugay'a bitmeyen tadilat eleştirisi: Derhal özür dile!
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Belediyesi’nin, ...
 
CHP’nin delege seçiminde gün sonu raporu: Hangi mahallede, kim kazandı?
CHP İzmir İl Örgütü, kurultay sürecinin ilk etabı olan mahalle delege ...
Ocak’ta dev zirve: Çalıştayın ikinci adresi İzmir!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökçe ve bürokratların katıldığı ...
Erdoğan: Sondaj gemilerimizi geri çekmeyiz
Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni'nde ...
 
İYİ Partili Çıray’dan saraya çıkan CHP’li yorumu: Balondur, köpüktür!
Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Çıray, “Saraya çıkan CHP’li” ...
Kılıçdaroğlu: Rusya'ya bağımlı hale geldik
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Avrasya Sanayi ve İş Adamları Derneği ...
CHP'li Sındır'dan bakana otoyol eleştirisi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın 2020 yılı bütçesinin ve 2018 kesin ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva