HABERLER>POLİTİKA
3 Kasım 2019 Pazar - 12:34

AK Partili Kaya'dan Karabağlar mesaisi: CHP tek bir çivi bile çakmadı

Kaya, Karabağlar'da kanaat önderleriyle buluştu, esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi. Kaya, "Karabağlar'a ne CHP'li büyükşehir belediyesi ne de CHP'li ilçe belediyesi tek bir çivi bile çakmadı. Dokunduğumuz herkes veryansın ediyor. Bırakın büyük projeleri, temel belediyecilik hizmetlerini, rutin işleri bile yapamayan bir yönetim var karşımızda" dedi.

AK Partili Kaya dan Karabağlar mesaisi: CHP tek bir çivi bile çakmadı

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar'da kanaat önderleriyle buluştu, esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberinde Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, ilçe yöneticileri ve partisinin belediye meclis üyeleriyle gün boyu Yunus Emre Mahallesi'nde mesai yapan Kaya, istek, talep ve sorunları dinledi.

KARABAĞLAR'A TEK BİR ÇİVİ ÇAKMADILAR
Karabağlar'da CHP'li belediye yönetiminin hiçbir hizmet üretmediğini, hizmet üretmediği gibi hükümet tarafından yapılacak işlere de engel olduğunu hatırlatan Kaya, "Her zaman buradayız, Karabağlar'ın içindeyiz, mahallelerindeyiz, sokaklarındayız. Sürekli esnaflarımızla, vatandaşlarımızla beraberiz. Herkesin ortak serzenişi aynı. Karabağlar Belediyesi'ni kurulduğu günden beri CHP'li yöneticiler yönetiyor. Bugüne kadar Karabağlar'a ne CHP'li büyükşehir belediyesi ne de CHP'li ilçe belediyesi tek bir çivi bile çakmadı. Dokunduğumuz herkes veryansın ediyor. Bırakın büyük projeleri, temel belediyecilik hizmetlerini, rutin işleri bile yapamayan bir yönetim var karşımızda" sözlerini sarf etti.

CHP'NİN GÜNDEMİ BAŞKA
CHP'nin vatandaşa hizmet etme derdi olmadığını belirten Kaya, "CHP, bu milletin derdiyle dertlenmez. Onların gündemi başka. CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yerel hizmetler ve belediyecilik dışında her işe el atmış durumda. Genel siyasetten kafasını kaldırıp şehre baktığı yok. Burada da ayrı bir parantez açıp şunu söylemek isterim. CHP'li Tunç Soyer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ortaya koyduğu ve hepimize istikamet olarak gösterdiği milli çizginin sürekli dışında olmuştur. Milli davamız olan Kıbrıs konusunda söylediklerinden tutun, terör örgütüyle ilişkisinden dolayı görevden alınan belediye başkanlarıyla yakın temasına kadar her işinde İzmir'e, İzmirli hemşehrilerimizin ortak hassasiyetlerine aykırı tutumlar var. Bu gündeme özellikle daldığı aşikar. İzmir millidir, İzmir yerlidir, İzmir kurtuluşun ve kuruluşun şehridir. Bunu hiçbir şey değiştiremeyecektir" şeklinde konuştu.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ENGELLEDİLER
Karabağlar'ın nüfusunun 500 bine yaklaştığını, sorunların günden güne büyüdüğünü hatırlatan Mahmut Atilla Kaya, CHP'li belediye yönetiminin siyasi saiklerle kentsel dönüşümün önünü tıkadığını belirtti. Çarpık kentleşmenin giderilmesi ve kentsel dönüşümle daha modern bir Karabağlar'ın inşa edilmesi için her zaman gayret gösterdiklerini ifade eden Kaya, "Biz hep samimi olduk. Belediye bakanlıktan yetki istedi, kendilerine yetki verildi. Ne istedilerse aldılar ama taş taş üstüne koymadılar. Yetkileri olmasına rağmen plan yapmadılar. İnsanlarımızı mağdur ettiler. Ne kendileri yaptılar, ne de bizim yapmamıza müsaade ettiler. İtiraz ettiler, engellediler. Bu zihniyete diyecek söz yoktur. Bunları insanlarımızın vicdanına havale ediyoruz" dedi.

ÜNİVERSİTEYE KARŞI ÇIKIYORLAR
Karabağlar'a tam donanımlı bir üniversite kampüsü inşa etmek istediklerini ancak CHP'lilerin bunu istemediğini sözlerine ekleyen Kaya, "Biz Karabağlar'ı üniversite kenti yapalım istiyoruz, tam donanımlı modern bir kampüs ile donatalım, Türkiye'nin gıpta ile bakacağı bir yer haline getirelim istiyoruz, CHP'liler bunu istemiyor. Karabağlar'da üniversiteye bile karşı çıkan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Üniversitelerin, kentlerin nüfus, ekonomik ve sosyal yapılarında yarattığı değişimleri hepimiz biliyoruz. Üniversiteler, içinde bulundukları kentlerin büyüklüğüne ve diğer fonksiyonların düzeyine bağlı olarak, bir kentin gelişmesine çok değerli katkılar yapabilir. Üniversite merkezli kentler çevreye, kültüre ve tarihe duyarlı kalkınmayı temin ederler. Bizim Karabağlar için çizdiğimiz vizyon budur. Ancak CHP'li belediyenin Karabağlar'a bakışı ortadadır. Karabağlar'ın makus talihini kırmasını asla istemiyorlar" ifadesinde bulundu.

 
CHP'li Sındır'dan 'rozet' mesajı: İktidara yürüyoruz
 
Asker eğlencesinde 20 kişi zehirlendi
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yorumcu 4 Kasım 2019 Pazartesi 09:01

Yalan söyleyerek siyaset yapma alışkanlığını bırakmanız gerek. 80 hk. alanın tamamının üniversite alanı olmasını isteyen bir Karabağlar Belediyesi varken, bu alanın 38 hk. ını üniversite, geri kalanını konut alanı olarak planlayan bir akp zihniyeti var. Durum buyken; kim karşı, kim destek üniversiteye!!!

Yorumu oyla      7      5  
karne 3 Kasım 2019 Pazar 14:35

18 yildir Izmire 1 metre bile metro yapmadiniz. Diger Izmir milletvekilleri Sayin Cumhurbaskanimiz Izmire gelince protokolde gorunuyorlar onun haricinde yoklar. Sayin Kaya ve Sayin Dag'in da tek isleri belediyeyi elestirmek. Izmir icin ne yaptiniz? Secimlerde hic birinizi aday gormek istemiyoruz

Yorumu oyla      5      5  
Gürkan 3 Kasım 2019 Pazar 12:59

Karabağlar'da en başta kentsel dönüşüm şart, daha çok proje yapılmalı ancak 17 yılda AKP Karabağlar'a neler yapmış desem 5 tane proje sayabilir misiniz? Eskiizmir metro hattı projesi var. Bakanlık yapsın, elini tutan mı var! Yapmak isteyen illa ki bir şeyler yapar. Tüm yetki elinizde ama biz yapacaktık belediye engelledi diyorsunuz :) engelledi denilen belediyenin bölgede kentsel dönüşüm yapması da ayrı bir durum :)

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sındır'dan 'rozet' mesajı: İktidara yürüyoruz
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bergama İlçe Örgütü’nce düzenlenen ...
AK Partili Dağ'dan Soyer'e 'Kıbrıs' tepkisi!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Kıbrıs’a Oniki Ada'yı yaklaşıldığı ...
''Saldırı YPG'ye kol kanat gerenlere ibret olsun''
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tel Abyad'daki terör saldırısına ilişkin, ...
 
Selçuk olayı için flaş gelişme: Komisyon kuruldu!
Geçtiğimiz günlerde Şirince’de yaşanan saldırı olayı için il yönetiminde ...
Başkan Soyer'e 'davet' eleştirisi: Bizi kendileriyle karıştırmasınlar!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli İzmir’de gerçekleşen CHP Büyükşehir ...
9 ilçede 'delege seçimi' için tarih belli oldu!
Cumhuriyet Halk Partisi’nde bu ay yapılacak olan delege seçimleri için 9 ilçede tarihler netleşti.
 
'AK Nokta'ya Dağ'dan ziyaret: İzmir'de sayısı artacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "AK noktalarda bulunacak arkadaşlarımız ...
Soylu'dan yakalanan DAEŞ'lilerle ilgili açıklama
İçişleri Bakanı Soylu, yakalanan DAEŞ'lilerin durumuyla ilgili ''Yakalananları ...
CHP İzmir’de muhalefetin rengi mavi: Bu kez il genelinde!
Bazı ilçelerde mavi listeler altında toplanan muhalif harekete yenisi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva