HABERLER>POLİTİKA
10 Ekim 2021 Pazar - 14:05

AK Partili Kaya: Beceriksizliğinize kılıf aramaktan vazgeçin

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı ve Buca'da gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla buluşması sırasında yaptığı konuşmasında CHP İzmir yönetimine ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki göstererek "Elinizden tutan mı var, iş yapın, hizmet üretin. Beceriksizliğinize kılıf aramaktan artık vazgeçin" dedi.

AK Partili Kaya: Beceriksizliğinize kılıf aramaktan vazgeçin

Sahadaki çalışmalarını devam ettiren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı ve Buca'da gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlarla buluştu. Programlarına ilk olarak Torbalı Ahmetli Mahallesi'nde başlayan Kaya, burada çiftçilerle bir araya geldi. Daha sonra Buca'ya geçen Kaya, Kozağaç'ta Yiğidolar Derneği'ni ziyaret etti. Mustafa Kemal Mahallesi ve İnönü Mahallesi Muhtarlıklarına da giden Kaya, muhtarlarla istişarelerde bulundu. Gediz Sevgi Yolu'nda esnaf ziyaretleri yapan AK Partili vekil, Buca'daki programlarını partisinin mahalle yönetim kurulu toplantısına katılarak ve ardından taziye ziyaretinde bulunarak tamamladı. 

 

KILIÇDAROĞLU'NUN İZMİR'DE KARŞILAŞTIĞI TEPKİNİN AYNISINI YAŞAMAKTAN KORKTULAR 
Gezdiği her yerde vatandaşların CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP'li ilçe belediyelerinden yana olan şikayetlerine tanık olan Kaya, İzmirlilerin sabrının tükendiğini belirtti. CHP belediyeciliğinin İzmir'i tükettiğini ifade eden Kaya, vatandaşların yerel yönetimlerden yana olan yoğun şikayetlerinden bunalan CHP'li siyasetçilerin halktan köşe bucak kaçtığını sözlerine ekledi. Bunun son örneğini CHP'li 30 Milletvekilinin İzmir'e gelmesiyle gördüklerini belirten Kaya, "Hepimiz yakından takip ettik. CHP'li 30 Milletvekili, genel merkezlerinin görevlendirmesiyle İzmir'de bir dizi program gerçekleştirmek istedi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i bir telaş aldı. Gelen misafir milletvekilleri şehrin merkezine girdiğinde büyük bir problemle karşılaşacaklardı. Bunu gördüler ve kendilerince bir önlem aldılar. Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de karşılaştığı tepkinin bir örneğini daha yaşamak istemediler" dedi.

SOYER İLE YÜCEL, EDİ İLE BÜDÜ GİBİLER 
CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İl Başkanı Deniz Yücel'in kafa kafaya verip misafir milletvekilleri için formül ürettiğini belirten Kaya, "Baktılar olmayacak, kafa kafaya verip bir formül ürettiler. Zaten bu iki arkadaş Edi ile Büdü gibiler. Kendileri İzmirli hemşehrilerimizden köşe bucak kaçtıkları için, gelen misafirlerini de aynı muameleye tabi tuttular. İzmir'in merkezine giremediler. Ancak şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum, belki misafirlerinizi kandırabilirsiniz ama İzmirli hemşehrilerimizi kandıramazsınız" dedi. 

CHP'Lİ YÖNETİCİLER İZMİR'İN GÜNDEMİYLE YÜZLEŞMEKTEN KORKUYOR, ONDAN DOLAYI SOKAKLARDA YOKLAR! 
Kendilerinin sürekli sahada olduğunu ve sürekli vatandaşların yerel yönetimlerden yana olan şikayetlerini dinlediklerini hatırlatan Kaya, "İşte biz Buca'dayız, Gediz'deyiz. CHP'li yöneticiler buraya neden gelemiyor? Çünkü gelirlerse burada toplanmayan çöpleri, süpürülmeyen yolları görecekler. Toplanmayan çöplerden dolayı Gediz Sevgi Yolu'nu saran pis kokuyu duyacaklar. İnsanlarımızın önlerini kesip, CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin neden kendilerini toplu taşımada balık istifi gibi seyahat etmek zorunda bıraktığını sorduğunu görecekler. İzmirli hemşehrilerimizin tek gündemi beceriksiz, basiretsiz, vizyonsuz CHP'li yerel yönetimler. Bu gündemle yüzleşmekten korkuyorlar. Ondan dolayı İzmir'in sokaklarında yoklar" şeklinde konuştu. 

TEK YAPTIKLARI SAFSATA, BİR ENGELLEME TÜRKÜSÜ TUTTURMUŞ GİDİYORLAR  
İzmir'in hali ortadayken CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı ve yöneticilerin safsatadan başka bir şey yapmadığını vurgulayan AK Partili Kaya şunları söyledi, "İzmir'deki trafik sorunu herkese saç baş yolduruyor, nedense bu sorunu bir tek CHP'li yöneticiler görmüyor. Sürekli safsata, sürekli bir gündem değiştirme çabası. İzmir'in ve İzmirli hemşehrilerimizin gerçek gündeminde trafik sorunu var, alt yapısı olmayan bir şehrin yarattığı mağduriyet var, körfez kirliliği var, artık dayanılmaz bir hal alan koku var, yollardaki devasa çukurlar var, toplanmayan çöpler var, CHP'nin beceriksizliği ve vizyonsuzluğu var. CHP'nin gündeminde ise her zaman tutturdukları meşhur bir türkü var. Kendi beceriksizliklerini gizlemek için bir engelleme türküsü tutturmuşlar gidiyorlar. Ancak İzmirli bunu yutmuyor. Ne engellenmiş bir açıklasınlar. Yol yaptın, trafik sorununa çare buldun da engelledik mi! Yeşillik Caddesi'ni istediniz, hemen verildi. Devir alalı iki buçuk sene oldu, bir çivi çaktınız mı? Elinizden tutan mı var, iş yapın, hizmet üretin. Beceriksizliğinize kılıf aramaktan artık vazgeçin. Bu şehirde bir engelleme hadisesi varsa, o da istemezükçü'lerle birlikte yıllardır stadyumların yapımında, Çevre Yolu'nun inşaatında, Konak Tüneli'nde ve daha birçok projede gerçekleştirdiğiniz engellemelerdir. İzmir sizi çok iyi tanıyor"

 
Başkan Soyer'den İklim Acil Durumu çağrısı
 
İnciraltı’nda büyük tehlike uyarısı: İzale-i şuyu davası!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kim engellemiş? 10 Ekim 2021 Pazar 19:52

sanırsın çevre yolunun tamamını bunlar yaptı. gerçi, iyi ki de yapmamışlar, tabi orası da ayrı bir konu. Tamamını yapsalar Çandarlı-Menemen arası gibi ücretli olurdu.

Yorumu oyla      2      3  
Mehmet79 10 Ekim 2021 Pazar 16:50

Elektrik fabrikası devri, Halkapınar metrosu noldu sayın vekil ?

Yorumu oyla      2      3  
soytarı 10 Ekim 2021 Pazar 16:23

Merak ediyorum bu soytarı, 2023 ten sonra ne iş yapacak? Bunu kapıcı olarak bile işe almazlar!

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu’ndan İl Danışma Kurulu’nda ‘körfez’ mesajı: 12 yıllık çalışma heba olmasın!
Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iki yıllık ...
AK Partili Sürekli, CHP'li Yücel'e sert çıktı: Lafla peynir gemisi yürümez!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz ...
CHP İzmir'de Danışma Kurulu heyecanı: Yücel ve Soyer'den 'iktidar' mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı İl Danışma Kurulu'nu İzmir ...
 
CHP’li Bakan tartışmalı fakültenin akıbetini sordu
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, GSF’nin Tınaztepe’ye taşınma kararının ...
CHP’li Sertel: Üretici su fiyatına süt satıyor
Çiftçinin, üreticinin, köylünün halinin perişan olduğunu vurgulayan CHP ...
Erdoğan: Millet 'AK Parti varsa biz varız' diyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı Başakşehir İlçe Danışma Meclisi ...
 
'Öğrencilerimize yeni yurtlar açıyoruz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çukurova Üniversitesi tesis açılışında ...
Bahçeli: Öğrenci değil, ajan provokatörlerdir.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınca ...
Erdoğan: Türkiye'ye yatırım yapan pişman olmaz
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ceyhan Polipropilen ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva