HABERLER>POLİTİKA
23 Ekim 2017 Pazartesi - 17:56

AK Partili Delican'dan Bayındır çıkışı: Bir CHP klasiği daha yaşanıyor!

Başbakan Binali Yıldırım'ın ziyareti öncesinde ilçe başkanlarını toplayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; gündem değerlendirmesi yaparak; başkanları dinledi. Toplantıda konuşan Delican, Bayındır'da yaşanan arazi tartışması üzerinden CHP'ye yüklendi.

AK Partili Delican dan Bayındır çıkışı: Bir CHP klasiği daha yaşanıyor!

Başbakan Binali Yıldırım'ın ziyareti öncesinde ilçe başkanlarını toplayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; gündem değerlendirmesi yaparak; başkanları dinledi

Toplantıda; Başbakan'ın İzmir programı öncesindeki hazırlıklar; teşkilatın önümüzdeki süreçteki hareket planı ve  motivasyonunu artırma çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Delican; kongrelerini taştırmalar ve arbedelerle geride bırakan ve bugünlerde Bayındır'daki köy mallarının satışına yönelik krizi ile gündemde olan CHP'yi işaret ederek;  " Bir CHP klasiği daha yaşanıyor. Çelişkiler ve tartışmalarla dolu bu kaçıncı köy malları satışı fotoğrafıdır. Başkan Kocaoğlu; bu krize de müdahil olmalı ve meseleyi köylü lehine  çözmek üzere adım atmalıdır." diye konuştu.

BAYINDIR KRİZİNE GÖNDERME
"İzmir'deki köy malları satışı ile ilgili düşüncemiz ve tavrımız; CHP'li Tire Belediyesi'nin  satışlarından bu yana ortadadır" diyen Delican; il başkanı olarak kamu borcunu ödemek için köylünün malını satan belediye başkanlarına, partisi ne olursa olsun karşı olduğumu açıkça ifade etmiştim." dedi. Başkan Delican sözlerini şöyle sürdürdü; " Bugün Bayındır'da da benzer bir tartışmanın yaşandığını üzülerek görüyoruz. Bir tarafta borç ödemek için köy mallarını satan CHP'li Başkan, diğer tarafta köylünün malını satın alan CHP Milletvekili, bir diğer tarafta ise; bu satışı yanlış bularak istifa eden il yöneticisi. Kendilerinin de ifade ettiği gibi bu ayıplı satış üstünden parti içindeki konumlarını güçlendirmeye çalışan CHP'li vekilleri de unutmayalım. 2014 yılı yerel seçim öncesi, CHP'nin Siyaset Okulu'nda, adaylara imzalattığı ve kamuoyuna duyurduğu kitapçıkta; açıkça özel idareden gelen köy malları kesinlikle satılmayacak ibaresi bulunmasına rağmen; bu konuda ilk hamleyi Tire'de yaptı. CHP'lı Başkan Tayfur Çiçek; sattığı araziyi ise, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik almıştı. Aynı fotoğraf, bugün Bayındır'da ortaya çıkmıştır. Bir CHP'li Başkan yine borç ödemek için köylünün malına göz dikmiş, satılan araziyi bir zamanlar Genel Başkanları Kılıçdaroğlu'nun kara kutusu olarak nam yapmış, Tunceli Milletvekili Gürsel Erol'un şirketine satmıştır. Bu ayıplı satışa parti içinden yükselen itirazlar varsa da; CHP bu olaydan da ders almayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki dönemde de aynı klasiğin İzmir ve Ege'nin başka ilçelerinde de yaşanacağı ortada. " dedi.

AZİZ KOCAOĞLU'NA ÇAĞRI
Başkan Delican; Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na da bir çağrıda bulundu. Delican bu çağrısını şu sözlerle ifade etti; " Üç yıl önce bizim uyarılarımızın ardından, Tire'deki satışı durduran ve geçtiğimiz günlerde de MHP'li Aliağa Belediyesi'nin satışları için teklif veren, hatta geçmişteki CHP'li Dikili Belediyesi'nin satışlarına da müdahil olan Sayın Kocaoğlu, bugünkü Bayındır krizine de al atmalıdır. Partisinin bir il yöneticisini istifa ettirip, üç milletvekilini birbirine düşüren bu krizi çözümü konusunda köyle lehine yine sürece müdahil olmaya davet ediyorum.

YİNE YENİ YENİDEN SÖYLÜYORUM...
Başkan Delican yaptığı açıklamada ayrıca şunları kaydetti;  " Yine yeni yeniden söylüyorum. İzmir hükümetimizin gözbebeğidir ve 15 yıldır böyledir, yarın da böyle olacaktır.  Birileri birbirini yerken, yatırımlarımızı gölgede bırakmak için feveran ederken;  olmadık ithamlarda bulunurken biz işimize bakmaya devam ediyoruz; İzmir'e ve İzmirli'ye hizmete devam ediyoruz, edeceğiz de. Hem de hızımızı artırarak. Başbakanımız neredeyse ayda bir kez vekili de olduğu şehrimize geliyor. Yarın da gelerek önemli toplantılar gerçekleştirecek ve müjdeler verecek. Teşkilatımızın, önümüzdeki kongreler sürecine de nasıl tek vücut olup, dayanışma içinde gireceğini hep birlikte göreceğiz.

Delican; Başbakan Binali Yıldırım'ın; yarın İzmir'e gelerek genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katılacağını söyledi. Yıldırım; Mahalle temsilcileri,  il yöneticileri, ilçe başkanları, meclis üyeleri, belediye başkanları ve milletvekilleri ile gençlik ve kadın kolları üyeleriyle bir araya gelerek teşkilata mesaj verecek. Geceyi İzmir'de geçirecek olan Başbakan Yıldırım, çarşamba sabahı da Ege Ekonomik Forum Toplantısı'na katılarak, Ege Bölgesi'nin 10 ilinden gelen sanayici, işadamı, esnaf ve sanatkar temsilcileri ile buluşacak.

İLK SEÇİMDE TASDİKNAME
İzmir'in, başta insan olmak üzere tüm unsurları ile ülkeye yön veren bir konumda olduğunu hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; ısrarla körüklenen AK Parti karşıtlığının İzmir için kayıp olduğunu vatandaşın da anlamaya başladığını belirtti. " Yerelde kriz yönetiminden, alt yapı hizmetine; siyaset arenasından halkla bütünleşmeye kadar sınıfta kaldılar.  ." diyerek; sözlerini şöyle sürdürdü; " Karneleri ortada, tasdiknamelerini de ilk seçimlerde alacaklar. Yeni oluşumların da pirim yapamayacağı ortada, birbirlerinden devşirdikleri ile yol alamayacaklar. Biz, işimize bakacağız."

 
O Başkan da istifa açıklaması yaptı!
 
Bayındır Belediyesi'nden kriz yaratan arazi için açıklama: Alıcı varsa gelsin!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Angaranın bağları 23 Ekim 2017 Pazartesi 23:16

angaradan bakınca izmire yatırım yapmak angarya(örnek metro). izmirden angaraya bakınca 2019 (50+1) rüya sebebi EKONOMİ.Çalışana hazinede para yok diye %4 zam, Osmangazi köprüsünü yapan müteahhitin zararına karşı 760 milyon dolar ödeniyor.Milletin karnı aç, vazgeçin inşaattan, tarım ve hayvancılığa acil çözüm.

Yorumu oyla      12      5  
misafir 23 Ekim 2017 Pazartesi 20:39

Sayın Delicen, konuşmak için konuşmayın, size zarar veriyor konuşmalarınız! Kocaoğlu'na laf etmeden önce insan bir düşünür, lideriniz başkanları istifaya zorlamak için neden açılabilecek dosyalardan söz etti! Madem dosya var, neden mahkemeye verilmiyorlar?

Yorumu oyla      13      5  
Sayın Delican 23 Ekim 2017 Pazartesi 20:38

Normal zamanlarda İzmir‘de yüzünü görmediğiz, Sayın Başbakımız veya Cumhurbaşkanımız İzmir‘e geldiğinde hemen yanlarında olan sadece adının başında İzmr Milletvekili yazan İzmir‘le alakası olmayanlardan şikayetçi olduğumuzu il başkanı olarak Sayın Başbakınımıza iletirmisiniz.Kim oldukları belli İzmir‘liymiş gibi yapanlar.

Yorumu oyla      11      5  
Sayın Başkan 23 Ekim 2017 Pazartesi 18:29

İster ekonomistlerin gördüğü makro, ister milletin canına tak eden hayat pahalılığı mikro sonuçta durum eKOnoMİK bugüne kadar Ak Partiye koşulsuz destek veren, kimseyle dirsek teması olmamış, siyasetten nemalanmamışlar farkndamısınız artık konuşuyorlar, soru soruyorlar, hatta eleştiriyorlar.Dilinde DAVA gönlünde siyaset sayesinde gelecek PARA hesabı yapanları uzak tutunuz.siyasettei kendi işlerinde kullanıp nemayla küçük ofislerden plazalara villalara gidenler.7 haziran seçimlerinde listede adı olmadığı için seçimden sonra basının karşısına geçip sizi eleştirenleri taban istemiyor.Birde Akşener‘i küçük görmeyin tabanı bir daha inceleyiniz.Genel merkezden gelenler Menderes,Torbalı-Kemalpaşa bazende Selçuk haydi havaalanı millet bunu tasvip etmiyor.Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarına millet hala tepkili.Metro ve İzmir olmazsa olmaz.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çıray’ın istifası için Genel Merkez’den ilk yorum: Yolda bulduklarımızla değil…
CHP Genel Sekreteri Sındır, Milletvekili Çıray’ın CHP’den istifası için, ...
Başbakan'dan o pankarta soruşturma talimatı!
Başbakan Yıldırım, dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, Galatasaray ...
Çıray’ın istifası sonrası CHP İzmir’den tepkiler çığ gibi!
Milletvekili Çıray’ın istifası ve Akşener'in partisine geçme kararı İzmir'de ...
 
AK Parti'li Baybatur: CHP'li ve MHP'li belediyelere de sıra gelecek
AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, bazı AK Partili ...
Erdoğan: Böyle bir rezalet olabilir mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanında Türk yolculara ''köpekle arama'' ...
CHP'li Balbay müjdeledi: Menemen'e taş ocağı yok!
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, Menemen'de özel sektörün taş ...
 
Flaş! CHP'nin İzmir vekili Aytun Çıray: 'Yaşasın Atatürk' dedi... Yeni partiye gitti!
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, partisinden istifa etti. Çıray, yazılı ...
CHP’li Güven Bayındır’daki satış krizi için net konuştu: Doğru bulmuyorum!
İzmir İl Başkanı Güven, Bayındır’da Milletvekili Erol’a ait şirkete satışı ...
AK Partili Sürekli, CHP’li Alabay’ı hastanede ziyaret etti
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, hastanede tedavi gören ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O sinsi hastalık neden artıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva