HABERLER>POLİTİKA
2 Aralık 2020 Çarşamba - 13:35

AK Partili Dağ, ‘vatandaşın söylemi’ dedi: Kılıçdaroğlu delidir, ne yapsa yeridir!

Canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Muhalefetin genel başkanı hem kendi için hem de siyasi partinin beklentisi için herkesin kabul edebileceği bir dil mi kullanır yoksa bir yerlere mesaj mı verir? Siyasi parti iktidar bekliyorsa bu demokrasi ile geçeceği için bu ülkenin vatandaşlarının önünde karşılığı olan bir ifade kullanması gerekir. Vatandaşımız Kılıçdaroğlu’na ‘delidir ne yapsa yeridir’ gözüyle bakıyor" dedi.

AK Partili Dağ, ‘vatandaşın söylemi’ dedi: Kılıçdaroğlu delidir, ne yapsa yeridir!

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin sorulara yanıt verdi.

Dağ’ın hedefinde ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle hedef alan Dağ, “Siyasi parti iktidar bekliyorsa bu demokrasi ile geçeceği için bu ülkenin vatandaşlarının önünde karşılığı olan bir ifade kullanması gerekir. Vatandaşımız Kılıçdaroğlu’na ‘delidir ne yapsa yeridir’ gözüyle bakıyor. Bu çerçevede herhalde Kılıçdaroğlu kendisini getirmiş olduğu iradenin kulaklarının duyacağı ifadeler kullanmaya devam ediyor. Başka yerlere mesaj veriyor, çok açık bir şekilde görüyoruz” dedi.

BU ÜLKENİN BİR EVLADI OLARAK RAHATSIZLIK DUYUYORUM
CHP Mersin Milletvekili Mahir Başarır’ın ordu ile ilgili sarf ettiği sözler üzerinden Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Dağ, “Siyaset yapan bir kurum ve iktidar bekleyen bir siyasi hareketin hiç yapmaması gerekir. Bu ülkenin ferdi olan insanların dile getiremeyeceği sözler. Aklınızda ne varsa diliniz onu söylüyor. CHP’de bu ülkenin değerlerine karşı ciddi bir tepkisellik durumu var. Biz bu değerlerle ilgili CHP’nin söylediklerine alışmıştık. Kendisi ordu ile ilgili konularda hassasiyet gösterirdi. Ordunun cumhuriyete uygun olduğunu düşünürdü. Bir süredir CHP milletvekilleri ve Genel Başkanı’nın söylediklerine ve ordunun son 4 yılda yaptığı işlere baktığımızda yine bu ülkenin ekmeğini yiyerek ihanet içinde olduğunu görüyoruz. 2015’ten bugüne kadar ordumuz teçhizatı ile yapmış olduklarına baktığımızda ve CHP’nin söyledikleri ile karşılaştırdığımızda insan hayretler içinde kalıyor. Bu ülkede çukurlar kurulup ve hendekler açıldığında bir bölgede özerklik ilanı, Suriye ile ortak bir yönetim hayal edenleri emniyet güçlerimiz yerle bir etti. Operasyonlarla oradaki terör bölgesini yok ettik. 2015’te yazılan yazılarda Azerbaycan’ın bölünmesinden bahsediliyordu. Bizim savunma sanayinde yaptıklarımız sayesinde Azerbaycan bugün Karabağ’ı geri aldı, geri aldık diyoruz hatta. Bugün ordu satılmış gibi bir ifadede bulunmak ve CHP Genel Başkanı’nın bu vekili savunacak ifadelerde bulunması bu ülkenin bir evladı olarak beni rahatsız ediyor” dedi.

EN AZ BEĞENİLEN GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU’DUR
Kılıçdaroğlu’nun meclis toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözlerine yanıt veren Dağ, “Dün CHP Genel Başkanı ‘cahil, geveze, ihanet içinde’ diyor. Bir genel başkanın bugüne kadar girdiği bütün seçimleri kazanmış bir cumhurbaşkanına bu ifadelerde bulunmuş olması kabul edilebilir değil. Bizim yaptığımız araştırmaların benzerlerini onlar da yapıyor. En az beğenilen genel başkan Kılıçdaroğlu’dur. En beğenilen siyasi parti genel başkanı olarak aldığı oy 3 veya 4’tür. Muhalefetin genel başkanı hem kendi için hem de siyasi partinin beklentisi için herkesin kabul edebileceği bir dil mi kullanır yoksa bir yerlere mesaj mı verir? Siyasi parti iktidar bekliyorsa bu demokrasi ile geçeceği için bu ülkenin vatandaşlarının önünde karşılığı olan bir ifade kullanması gerekir. Vatandaşımız Kılıçdaroğlu’na ‘delidir ne yapsa yeridir’ gözüyle bakıyor. Bu çerçevede herhalde Kılıçdaroğlu kendisini getirmiş olduğu iradenin kulaklarının duyacağı ifadeler kullanmaya devam ediyor. Başka yerlere mesaj veriyor, çok açık bir şekilde görüyoruz” dedi.

CHP’NİN EN İYİ YAPTIĞI İŞ ALGI OPERASYONU YAPMAK
CHP’nin sürekli algı operasyonu yaptığını söyleyen Dağ, “CHP sadece anaysa değişikliğinde değil, İstanbul’da yaşamış olduğu taciz skandalı ile olumsuzluklarla gündemde… İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı taksicilerle ilgili neredeyse kavga edermişcesine yapmış olduğu konuyla gündemde. Bunları dağıtmak için algı operasyonları yapıyorlar. CHP’nin yaptığı en iyi iş algı operasyonu yapmak… Dün haber ajanslarına düşen ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yalanlanan bir suikast girişimi de gündem değiştirmek için yapılan işler. Taciz skandalının gündemini, agresif ve sürekli kavga eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın gündemini değiştirmek… Anayasa değişikliği konusu çok gündemden düşecek bir konu değil. Gerçekten üzerinde tartışılması gereken bir konu…” dedi.

Millet İttifakı ile HDP’nin örtülü bir ittifak içinde olduğunu dile getiren Hamza Dağ, “Burada çok ciddi bir mesele var. Meselenin aslı; dört tane siyasi bir araya geldiğini dahi kamuoyuna ifade edemeden anayasa görüşmesi yapıyor. İttifak konusunda 24 Haziran seçimlerinde, yerel seçimlerde örtülü ve açık ittifaklar yaptınız. Anayasa için bir araya gelip gelmemek konusunda kamuoyuna yalan söylüyorsunuz. Bugün ve yarın da ortaya konacak bir konu. Böyle bir durum varsa açık bir şekilde söyleyebilirsiniz. Toplantıları yaparsınız ancak bunu paylaşmanız gerekir. Anayasa ile alakalı bir görüşmesi varsa bunu saklamasına gerek yok. Muhalefetin dilinde güçlendirilmiş parlamento var. Bu söylediklerinin bir anlamı yok. Böyle bir ütopya ortaya koyuyorlar. 80-90 yıl boyunca millet bu parlamenter sistemin ne olduğunu biliyor” dedi.

 
Tuvalete gitmek için uyandı, oğlunu ölü buldu
 
Foça’da belediye başkanının yargılandığı davada kim/ne söyledi?
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
M.Sinan ÖZTAN 2 Aralık 2020 Çarşamba 18:55

Erdoğan Kılıçdaroğlu için ağzına geleni söyleyecek,hakaret edecek.Yanıt verilincede "Deli" denecek.Sayın Kılıçdaroğlu çok güzel yanıt verdi Erdoğan'ın geçmişte hatalarını bir bir izah etti.

Yorumu oyla      5      3  
Lombak 2 Aralık 2020 Çarşamba 18:17

Deli değildir. Natocudur. Dostları dışarıda arar bunlar.

Yorumu oyla      2      4  
Asker Emeklisi 2 Aralık 2020 Çarşamba 17:26

Çok saygısızca bir üslup. Hele ki İzmir gibi kültürlü insanların yaşadığı bir kentte siyaset yapan birisine hiç yakışmamış. Bir genel başkan hakkında böylesi çirkin sözler kullanmak, kullanan kişinin çapının göstergesi olur ancak. Çok yazık.

Yorumu oyla      4      3  
Deli mi? 2 Aralık 2020 Çarşamba 15:08

Kılıçdaroğlu'nun dün söylediklerinin aksini söyleyemeyip deli demek. Özel yetkili savcıları, genel kurmay başkanının içeri atılmasını ne çabuk unutmuş! Zoru gördüler mi HDP diyorlar. HDP'den istifa eden belediye başkanları AKP'ye geçiyor. Bu nasıl iş? Niye alıyorsunuz?

Yorumu oyla      9      3  
Acı Gerçek 2 Aralık 2020 Çarşamba 15:04

Fetönün ortaklarıdır, beraber ıslandıkları yol arkadaşlarıdır, kendi milletvekilinin itiraf ettiği gibi, fetö taktiklerini uygulamaya devam edenlerdir, Bu ülkenin Genelkurmay başkanını terörist olarak yargılatmayı başaranlardır, Osman Öcalanı TRT ye çıkarıp siyasi rant peşinde koşanlardır,Abdullah Öcalan'dan aracı gönderip mektubunu okutanlardır, Resmi kurumlarda TC (Türkiye Cumhuriyeti) ibaresini kaldıranlardır,Andımızı yasaklayanlardır,millete ve sivil toplum kuruluşlarının yürüyüşlerini korona gerekçesiyle yasaklayıp, kendi parti kongrelerini,mitinglerini yapanlardır,Milletin dayanışma için güvendiği belediyelere yaptığı yardımı bloke edip, kendileri İban numarası gönderenlerdir,Bizi kıskanan Avrupa ülkeleri yasaklar nedeniyle vatandaşına her türlü maddi yardımı yaparken bizden iban numarası isteyenlerdir.ve Utanmadan bir partinin genel başkanına 'Delidir' diyebilecek kabalıkta olup nezaketten uzak olanlardandır bu yağ gibi üste çıkanlar...

Yorumu oyla      19      3  
yatacak 2 Aralık 2020 Çarşamba 14:59

yatacak yeriniz yok, kurlar ortada, ekonomi ortada, damat tüymüş, kalkmış her şey yolundaymış gibi konuşuyorsunuz! Kurban olun Kılıçdaroğlu'na! O olmasa çoktabn tozunuz atılmış, sokağa çıkamaz olmuştunuz! Elinizde biberon beslemeniz gerekirken varsa yoksa Kılıçdaroğlu! Yemezler aga, yemezler, yaşanan bütün olumsuzlukların altında siz varsınız!

Yorumu oyla      10      3  
izmirli 2 Aralık 2020 Çarşamba 14:46

zeytinyağ misalisiniz...

Yorumu oyla      9      3  
2 Aralık 2020 Çarşamba 14:40

Bu sizin uydurmanız. Onu size söylüyoruz biz

Yorumu oyla      8      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili meclis üyesinden şok iddia: 2 milyon rüşvet teklif ettiler!
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un tutuklanmasının ardından yapılan ...
İzmir'de zayıf zemine çok katlı imar izni iddiası!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını ...
CHP'li Bayır'dan 'fire' çağrısı: Cezası olmalı!
Menemen Belediye başkanvekilliği seçimlerinde yaşanan fire ile ilgili ...
 
CHP’li eski vekil Cumhurbaşkanına hakaretten yargılanacak
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir eski Milletvekili Zeynep Altıok Cumhurbaşkanı ...
MHP'li Şahin'den 'yeni sayfa' çıkışı: Menemen'e pahalıya mal oluyor
Menemen'de gerçekleştirilen seçimi gazetemize değerlendiren Milliyetçi ...
Mehmer KARABEL yazdı... Vur… Dağıt… Unut!
Mehmer KARABEL yazdı... Vur… Dağıt… Unut!
 
İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar'dan Menemen iddialarına yanıt: İYİ Parti'de fire olmaz!
Menemen'de kıyasıya bir rekabete sahne olan belediye başkanlık seçimlerinde ...
Menemen’de yeni tartışma! Seçim mahkemelik oluyor
Menemen Belediyesi’nde yapılan ve CHP’li aday Deniz Karakurt’un kura ile ...
Fatih YAPAR yazdı... Pirus zaferi!
Fatih YAPAR yazdı... Pirus zaferi!
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva