HABERLER>POLİTİKA
23 Şubat 2019 Cumartesi - 08:51

AK Partili Dağ'dan CHP'li belediyelere: 8 yıldır vekilim, bir tane talepleri olmadı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Ben 8 yıldır milletvekilliği yapıyorum. CHP'li belediye başkanlarının kendi şehirleri için daha bizden hiçbir talepleri olmadı." dedi.

AK Partili Dağ dan CHP li belediyelere: 8 yıldır vekilim, bir tane talepleri olmadı!

Seçim çalışmaları kapsamında Ödemiş'in Kaymakçı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Dağ, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarları döneminde bölgeye yapılan hizmetlerden bahsetti.

Gençler için spor alanları yapılmasına da destek verdiğini belirten Dağ, "Ödemiş'in mahallelerinde 15 tane halı saha yaptık. Kiraz'ın uzak mahallerine 6 halı saha yaptık. Beydağ ilçesinde 2 ayrı mahalleye yapılacak olan halı saha için ödenek çıkarmamıza rağmen Beydağ Belediye Başkanı hazırlanan protokolü imzalamadı. CHP'li Belediye Başkanı, belirlenen araziyi de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devretmedi. Buraya yapılması planlanan halı saha için ayrılan para orada duruyor." diye konuştu.

Belediyelerin, projelerini kendi ödenekleriyle çözmelerinin zor olduğuna dikkati çeken Dağ, yerel yönetim ile merkezi hükümetin uyumlu çalışmasının önemine işaret etti.

Hamza Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burada 5 milyon veya 10 milyon ödenekle, belediyelerin hizmet üretmesi mümkün değil. Bunlar beraberce çözeceğimiz işlerdir. Ancak ben 8 yıldır milletvekilliği yapıyorum. CHP'li belediye başkanlarının kendi şehirleri için daha bizden hiçbir talepleri olmadı. Bu belediyelerin, ortaya koydukları bir projeye karşı iktidarımızdan bir şey istediğine şahit olmadım. Bugün belediye başkanlarının isteği neyse TOKİ ise TOKİ, hastane ise hastane, yol ise yol, gençlik merkezi ise gençlik merkezi bunları söyleyecekler ki biz de Ankara'da, vatandaşlarımızın yararına olan işlerin hayata geçmesi için sizlerin gözü kulağı olalım. Bu projelerin uyum içinde gerçekleşmesi gerekiyor."

Dağ, AK Parti'li Kınık Belediye Başkanının ısrarlı talebi doğrultusunda "yapılmaz" denilen devlet hastanesini ilçeye kazandırdıklarını, hemen yakınındaki CHP'li Bergama Belediye Başkanının ise kendilerini hiç aramadığını ifade etti.

Belediye başkanlarından gelen talepleri hassasiyetle takip ettiklerini aktaran Dağ, "Kınık Belediye Başkanımız, 5 yıl boyunca hep bizleri ziyaret ederek şehrine bir şeyler kazandırmak için mücadele etti. Bu hastanenin yerini, yolunu ve altyapısını da hazırlayıp işleri kolaylaştırdı. Böylece dosya ihale aşamasına gelmişti. Onu da yapmak bize düştü." dedi.

Hamza Dağ, 31 Mart yerel seçimlerinde oy verirken de "gönül ve hizmet belediyeciliği yapan AK Parti'li belediye başkan adaylarının" tercih edilmesini istedi. (AA)

 
Trump: Çok küçük bir birlik Suriye'de kalacak
 
İzmir'de kırmızı ışık ihlali can aldı
YORUMLAR
Toplam 26 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BAYRAKLI 23 Şubat 2019 Cumartesi 22:56

Hasan Karabağın başı ne zaman sıkışsa sana koşardı sayın hamza dağ hasan karabağı hangi meclis üyesi sana kaç defa getirdi sorunlarını çöz diye sizle Karabağın izmir adliyesinde bakanlıklarda koruyucu meleği değilmisiniz şimdi ne oldu öylemi secim geldi gündemi deyiştirelim.

Yorumu oyla      4      5  
Merkez 23 Şubat 2019 Cumartesi 18:56

Gürkan kimse senin yorumlarına bakarak chp ye oy falan vermez kendini yırtma insanlar çukur yolları trafik sorununu kokan körfezi her gün yaşıyor üstüne üstlük chp hdp kardeşliği de....

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 23 Şubat 2019 Cumartesi 18:45

İsteyen TBMM.gov.tr adresinden 8 yıldır milletvekili olan Hamza Dağ'ın karnesine bakabilir. 8 yıldır sadece 21/12/2018 tarihli Karayolları Trafik Kanunu ile ilgili kanun teklifinde imzası var. Ne genel kurul konuşmasında ne de komisyonlarda yapılan konuşmalarda hiç katkı sunmamış kentimizle ilgili hiçbir konuşma yapmamış yaptığı tek konuşma milletvekilliği yemini, bunun sonrasında hep rahat koltuğunda oturmuş basında hep boş laf yapmış bunun karşılığında da bizler vergilerimizden onun cebine aylık 20 bin TL para koymuşuz ne için? Beyimiz rahat etsin diye.

Yorumu oyla      7      5  
TC misafir 23 Şubat 2019 Cumartesi 18:34

Aziz Kocaoğlu sizin il başkanınız olan Aydın Şengül ile Ankaraya kadar gitti bakanlıkları ziyaret edip destek istedi daha kendi şehrinden kendi partinin il başkanından haberin yok bu şehre nasıl hizmet veriyorsun? Yalanın da bu kadarı olmaz. Hadi diyelim ki senden bir talepleri olmadı peki sen bu kentin vekili olarak vatandaşına ve belediyelere bir ihtiyaçları olup olmadığını sordun mu? Buca metrosunun onayı için mücadele ettin mi? Sen ancak Kirazda güya yolda kalan koca servisi itmeye çalışan 8-10 yaşındaki çocukları çekip asparagas haber yaparsın fotoğraftaki gölgeleriniz alay konusu olmuştu. http://www.egedesonsoz.com/haber/izmir-de-aci-manzara-camurlu-yol-okul-servisi-ve-ittiren-cocuklar-/920724

Yorumu oyla      4      5  
gürkan 23 Şubat 2019 Cumartesi 17:29

İbrahim Bey, diyelim ki belediye hiçbir iş yapmasın, buna karşılık bakanlıkların saydığım projeleri yapmasına engel olan mı var? Hızlı tren geldi de yapmayın diyen mi oldu? Otogar metrosunu yaptılar da Kocaoğlu mu engelledi? 2.çevre yolu yapıldı da Kocaoğlu mu engelledi? Çandarlı Limanı yapıldı da Kocaoğlu mu engelledi? TCDD İZBAN'a yeni sinyalizasyon yaptı da Kocaoğlu mu engelledi? Gördes barajındaki sorunun da sorumlusu Kocaoğlu mu? ... Yanlışlar at başı yarışır, al birini vur ötekine ama suçlu sadece belediye, hükümet iyi niyetli. Ha ha ha ... Tanzim satış örneğini de zihniyet olarak yazdım ama sanırım o da bir kulağından girip ötekinden çıktığı için anlamamışsın.

Yorumu oyla      13      5  
sezarın hakkı sezara 23 Şubat 2019 Cumartesi 16:36

İbrahim kardeşim izmir 15-20 senede nasıl geri gitti bizzat şahitsen anlat bakalım nasıl geri gitmiş? ihracat rakamları ortada. izmirin göç haritası da internette mevcut. mesela izmirli kaç firma konkordato ilan etmiş? istanbul da kaç firma ilan etmiş? karşılaştıralım istersen . siz yoldaki çukurun fazlalıgına bakıp izmir çok geri kaldı diyen bir güruhsunuz.ya pardon sen bana ne anlatırsan anlat bir kulagımdan girer öbüründen çıkar demişsin. Bu nedir biliyormusun ? AKP seçmeni profilidir.

Yorumu oyla      13      5  
ibrahim bey 23 Şubat 2019 Cumartesi 15:23

bizimde sizin gibilere yapacak bir şeyimiz yok at gözlüğünü çıkarmadan yaşamanız sizin tercihiniz.O kadar basit değerlendiriyorsunuz ki size ancak amigoluk yakışır

Yorumu oyla      10      6  
ibrahim 23 Şubat 2019 Cumartesi 14:38

gürkan bey kardeşim, tansim satış İzmir'de yapıldı da bizmi sıraya girmedik. Narede yaşıyorsun bilmiyorum ama doğma büyüme İzmir'liyim. İzmir son 15-20 senede nasıl geri gitti bizzat şahidim. Sen bana ne anlatırsan anlat bir kulağımdan girer öbüründen çıkar. Merkezi hükümetin yanlışları ile Aziz Kocaoğlu'nun yanlışları at başı yarışır. Al birini vur ötekine. Ama belediyecilik anlamında ben Aziz Kocaoğlu denen şahsın merkezi hükümetten hiçbir şey istemediğini, hatta yapılan pek çok şeyin engellenmesi için davalar açtığını, açtırdığını biliyorum. Bu da bana yeter. Kime isterseniz ona oy verin. Benim Aziz gibi veya onun devamı gibi kişilere verecek oyum yok.

Yorumu oyla      4      19  
bırakın 23 Şubat 2019 Cumartesi 14:33

bu ayakları siz izmir de yaşamıyormusunuz? egedesonsözü demi okumuyorsunuz?

Yorumu oyla      10      6  
Gürkan 23 Şubat 2019 Cumartesi 14:16

İbrahim kardeşimiz büyük ihtimal tanzim kuyruğunda domates sırası bekleyip, sorumlusu CHP diyenlerden :) merkezi hükümetin yapacakları sınırlıymış. Vay be! Belediye talepte bulunması gerekiyormuş. Yahu yıllllar önce sadece otogar metrosunu "devraldılar" ama onu da yapmadılar. 2014'den beri ödenek çıkmasına rağmen çivi çakılmadı çivi. 2010 yılında beri TCDD Buca'ya tramvay yapacak. Kendi açıklamaları. Aynı TCDD Kemer-Gaziemir arası tünel yapacaktı. Yapıldı mı? Yıllardır 2.çevre yolu konuşulur. Hani, nerede? Karşıyaka Devlet Hastanesi yıkıldı. Belediye yapın diye yazılı mı başvuracak? Çandarlı Limanı, Alsancak limanı, körfeze TCDD'nin açacağı kanal yalan oldu yalan ... hızlı tren hatları. 2007'de proje çalışmaları başladı. Yıl 2019, daha İzmir tarafında çivi çakılmadı. Hızlı tren garı yapılacak mı ? Kentsel dönüşümde Karabağlar'da yetki yıllardır bakanlıkta. Ne yapıldı? ...

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir’in ezber bozan ‘siyasi’ tercihleri
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir’in ezber bozan ‘siyasi’ tercihleri
İYİ Parti'nin meclis başkanı adayı belli oldu
İYİ Parti ve HDP, Meclis Başkan adaylarının başvuru dilekçelerini TBMM ...
AK Partili Dağ: Biz bile İzmir'i Soyer kadar eleştirmedik!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
CHP'li kadınların 'liste' itirazına Seçim Kurulu'ndan ret!
Bazı ilçelerde CHP'li kadınlar, belediye meclis üyesi aday listelerinde, ...
Büyük şok! Dikili adayı seçime giremiyor
Cumhur İttifakı'nın Dikili Belediye Başkan Adayı MHP'li Buğra Akın'ın ...
İYİ Partili Çıray'dan tepki: Derhal görevden alın!
Bayburt’ta İstiklal marşı çalınırken aralarında askerlerin de bulunduğu ...
 
Vatan Partisi İzmir adayı, projelerini çizdiği karikatürlerle anlattı
Vatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rifat Mutlu, çizdiği ...
CHP Konak adayı Batur 'günde en az on bin adım' atıyor!
CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur, 31 Mart yerel seçimleri için ...
AK Partili Doğan'dan çocuk parkı çıkışı: Aileler de çocuklar da mutsuz
Karabağlar Gazi Mahallesi'nde katıldığı ev toplantısında konuşan Bilal ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva