HABERLER>POLİTİKA
22 Ocak 2023 Pazar - 20:47

AK Partili Dağ Altılı Masa'ya ateş püskürdü: Burada güç savaşı var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İsveç'te terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin provokasyonlarını hatırlatarak, "Siz ne yaparsanız yapın, Recep Tayyip Erdoğan bu milletin gönlüne girmiştir, gönlünden de çıkmayacaktır." dedi.

AK Partili Dağ Altılı Masa ya ateş püskürdü: Burada güç savaşı var!

Hamza Dağ, partisinin İzmir İl Başkanlığınca düzenlenen üye katılım töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, İsveç'ten terör örgütlerine verdiği desteği çekmesini istediğini hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu tavrı açık ve net bir şekilde hem kamuoyuyla hem de muhataplarıyla paylaştığını ifade eden Dağ, "İsveç, önce PKK sempatizanlarının terör örgütü mensuplarının Cumhurbaşkanımızın bir maketini çok uygunsuz bir şekilde sahnelemelerine müsaade etti. Bir adım daha öteye geçtiler, dün gerçekten hepimizi sadece Türkiye'nin değil dünyadaki 1,5 milyar Müslüman'ı üzen, rencide eden, duygularını farklı noktalarda düşünmeye sevk eden bir hadise ortaya konuldu. Bunların hepsine tepkilerimizi açık bir şekilde ortaya koyduk." dedi.

Son olarak İsveç'te bugün PKK/YPG destekçilerinin eylem yaptığını kaydeden Dağ, "Bu programa gelirken PKK terör örgütü sempatizanları Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını yere sererek üzerinden geçmek suretiyle bir eylem yapmışlar. Siz ne yaparsanız yapın Recep Tayyip Erdoğan bu milletin gönlüne girmiştir, gönlünden de çıkmayacaktır. FETÖ ve PKK terör örgütü sempatizanları Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmeyebilir, onların sevmemesi Recep Tayyip Erdoğan için de bizim için de bir onur ve gurur kaynağıdır." ifadelerini kullandı.

'BU MİLLET SİZİN MAKAM HIRSINIZI GİDERMEK İÇİN Mİ VAR?'
Seçimlere kadar tüm teşkilat olarak sahada olacaklarını vurgulayan Dağ, şöyle devam etti:

"Bu seçim, AK Parti'nin bir seçimi değil, Cumhur İttifakının da bir seçimi değil, kritik bir eşikteyiz. Geldiğimiz nokta öyle yabana atılacak bir nokta değil. Bu noktadan ileriye gitmek, daha ileriye gitmek durumundayız. 1-2 yıldır 6'lı masa toplanıp dağılıyor, toplanıp dağılıyor. Her yerde 6'lı masanın adayı konuşuluyor. Bunlara her sorulduğunda 'Seçim tarihi belli olsun, biz ondan sonra adayımızı 24 saat içinde açıklayacağız' dediler. Seçim tarihi belli. Herhalde bize bir ironi yapacaklar, 6'lı masanın adayını seçim günü pusulada göreceğiz. Adayları olmadığı gibi kavga var, kavga. Burada bir güç savaşı var. Artık güç savaşı meydan muhaberesine dönüştü. Daha iktidar olmadınız, olma ihtimaliniz de yok, bakanlık paylaşıyorsunuz, bırakın bakanlık paylaşmayı, kendinize bakan yardımcılığı tayin ediyorsunuz. Bu millete reva mıdır bu yaptığınız? Bu millet sizin mevki, makam hırsınızı gidermek için mi vardır?"

İKTİSAT KONGRESİ ÇIKIŞI
Yeni bir hikaye sürecinin başında olduklarını aktaran Hamza Dağ, Türkiye Yüzyılı hikayesini gençlere armağan edeceklerini söyledi. 17 Şubat tarihinde yapılacak olan İzmir İktisat Kongresi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağını vurgulayan Dağ, İzmir İktisat Kongresi üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yüklenerek, "17 Şubat İzmir İktisat Kongresi'nin 100 yılı. Yıl dönümünde bir program gerçekleştireceğiz. CHP her şeyi istismar eder. Başörtüsünü de Mustafa Kemal Atatürk'ü de istismar eder. 100'üncü yıl dönümünü, yeni bir iktisat kongresi olarak 100 yıl önce yapıldığı yerde yapacağız. O binayı hepiniz bilirsiniz. Orada otopark vardı ve yıllardır otopark olarak işletilirdi. İktisat kongresinin yapıldığı binayı CHP'li bir belediye başkanı zamanında yıktı. Onlar yıktı biz şimdi imar ediyor, inşa ediyoruz. İzmir iktisat kongresini Türkiye Yüzyılı'nın, iktisattaki yüzyılını o binada inşa edeceğiz. İşte Recep Tayyip Erdoğan vizyonu bu." ifadesini kullandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, üye sayılarının her geçen gün daha da arttığını vurguladı.

Seçime 4 ay kaldığını ve tüm teşkilat olarak İzmir'i adım adım dolaştıklarını belirten Sürekli, "Sayın Cumhurbaşkanımızı bu seçimde yine cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Türkiye'de rekor oy alacağız ama önce Bayraklı'da sonra İzmir'de birinci yapacağız." ifadelerini kullandı.

Törene, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat da katıldı.

Törende AK Parti'ye katılan 30 kişiye parti rozetleri takıldı. (AA)

 
Evinde uyuşturucu bulunan kişi tutuklandı
 
Sakin Şehir... Gergin maç!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
23 Ocak 2023 Pazartesi 09:34

İktisat Kongresi Atatürk'ün dolayısıyla CHP'nin çalışmasıdır. Akepe ile ne alaka? DPT'yi bile kapattınız şu 20 yılda doğru düzgün bir tane işiniz yok. Ekonomide çuvalladınız her konuda olduğu gibi. Yeter söz milletindir !!!

Yorumu oyla      3      3  
T.C. Vatandaşı 23 Ocak 2023 Pazartesi 08:42

Gücün ve savaşın asıl olarak nerede yaşandığını biz sokaktakiler çok iyi biliyoruz Sayın DAĞ. Siz merek etmeyin ve rahat olun yeter. Stres sağlığa zararlıdır netekim.

Yorumu oyla      4      3  
23 Ocak 2023 Pazartesi 02:22

mağdur edebiyatı artık sıkmadı mı?

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk mesaj: Tekrar tek yumruk olacağız!
İYİ Parti İzmir'de İl Kongresi sonrasında Ülkü Doğan karşısında yarışan ...
Akşener'den İsveç'e sert tepki
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İsveç´te kutsal kitabımız Kuran'ı ...
'İstanbul'u kimsenin insafına bırakamayız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu açılışında ...
 
'Dünyada bu metrodan daha kalitelisi yok'
Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı ...
'Yaşasın hürriyet, kahrolsun istibdat'
İYİ Parti lideri Meral Akşener Şanlıurfa İl Kongresi'nde açıklamalarda ...
Kabine yarın toplanıyor: Gündem yoğun!
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi için gözler ...
 
Başkan Adayı Doğan kürsüde: 30 ilçenin de sesi olacağım!
İYİ Parti Kongresinde konuşma yapan başkan adayı Ülkü Doğan "Aliağa'nın ...
Başkan adayı Sinan Bezircilioğlu kürsüde... Hedef 9 vekil!
İYİ Parti İzmir kongresinde konuşan İl Başkan adayı Sinan Bezircilioğlu, ...
Dervişoğlu'ndan Bezircilioğlu'na yaylım ateşi: Seni tanımıyorum!
İYİ Parti İzmir kongresinde konuşan İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva