HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Ocak 2017 Pazar - 10:39

AK Parti'li Bilal Doğan'dan Kocaoğlu ve İZSU'ya tepki

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir’de üç gün süren yağışların ardından Başkan Aziz Kocaoğlu'na ve İZSU'ya tepki gösterdi.

AK Parti li Bilal Doğan dan Kocaoğlu ve İZSU ya tepki

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir’de geçtğimiz günlerde üç gün süren yağışlar ile ilgili konuştu. Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İZSU'ya tepki gösterdi.

Bilal Doğan açıklamasında şunlara yer verdi:

"Yine yağmur yağdı, kentimizi sel aldı. Evini ve iş yerini su basan İzmirliler ayağa kalktı ama İZSU ayakta uyuyor. Vatandaşlarımız İZSU’nun bu başarısız hizmetlerine ve kalitesiz belediyecilik anlayışını istemiyor! Bu çile ne zaman son bulacak?

Sayın Kocaoğlu sayenizde bütün İzmir mağdur oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU Genel Müdürlüğü’nün başarısızlığı kentimizde üç gün süren yoğun yağışlarla birlikte İzmir’i felç etmiş, vatandaşlarımızı zorda bırakmıştır. Bir kez daha görülmektedir ki, bu kentteki su ve kanal altyapısı basit bir yağmuru bile kaldıramamakta, her seferinde aynı sıkıntılar yaşanmaktadır. Türkiye’nin üçüncü büyük kenti adeta üçüncü dünya ülkelerini aratmayan görüntülere sahne olmuştur.

İZMİR AYAĞA KALKTI!

"Vatandaşlarımız bu rezilliği daha ne kadar çekecek? Siz makam koltuklarınızdan çıkmadan ve makam aracınızdan inmeden, bütün İzmir ayağa kalktı. İzmirliler Büyükşehir Belediyesi’nin çektirdiği eziyete, kalitesiz hizmete, laf üreten ama hizmet üretmeyen yönetim anlayışına, yüksek kredi notlarıyla kandırılmaya, günü kurtarmaya dayalı belediyeciliği artık istemiyor!

İZSU AYAKTA UYUYOR!

Belediye vergi alıyor ama hizmet üretmiyor. Sekiz yıldır yenilenecek denilen Kemeraltı’nın geldiği hale bir bakın… Evet, Sayın Kocaoğlu, bütün İzmir ayakta... Tarihi Kemeraltı Çarşısı sular altında. Halkapınar ve Çınarlı yine göl oldu, altgeçitler yine battı. Vatandaşlarımızın evlerini ve işyerlerini sular bastı. Kentin dört bir yanı yağmura teslim oldu. Sokaklarda vatandaşlar çile çekiyor… Bu kentte yağmurdan sonra yollar göçüyor. Her yağmurda yaşanan onca çileye karşın İZSU gerekli altyapı çalışmalarını yerine getirmiyor. Ama vatandaşlarımız ellerinde kovalarla işyerlerinden su tahliye etmeye devam ediyor…. Bütün İzmir ayakta, su baskınlarına karşı topyekûn mücadele ediyor, ama bütün bunlara rağmen İZSU ayakta uyuyor…”

 
TSK: 165 DEAŞ hedefi vuruldu, 11 terörist öldü
 
İzmir'deki o davanın 1 numaralı sanığından rekor tazminat istemi!
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 23 Ocak 2017 Pazartesi 09:57

istanbul, ankara beton yığını olmuş, istanbulda o kadar yatırıma rağmen trafik sorunu çözülemiyor, Ankara AVM ye boğulmuş nefes alınmıyor, el atamadığınız bir izmir kalmış rahat bırakın.

Yorumu oyla      12      5  
izmirli 23 Ocak 2017 Pazartesi 08:57

arkadaşlar ankara ve istanbulu su basınca doğal afet ALLAH tan oluyor izmirde izsu hatası oluyor kendi hatlarınıza bakın önce izmir CHP dir CHP KALACAK...

Yorumu oyla      14      5  
23 Ocak 2017 Pazartesi 08:36

Sadece yağmur ve su basma sorunumu var? Aktarma sistemi adı altında koskoca semt Egekent'in otobüslerini iptal etmek nedir? 342 Egekent Konak neden iptal oldu? 29 Haziran 2014ten beri şikayetler onbinleri buldu. Büyükşehir kulakları tıkamış. Bir daha oy yok.

Yorumu oyla      12      7  
Kartal 22 Ocak 2017 Pazar 21:30

Yahu sayin dogan ankara ve istanbulda su baskiblari olmuyo oralar afetlerle hic karsilasmadi deyilmi. Ankarada sel baskinlarinda caddenin bir yanini dalgiclarla insanlarimizi tasitmadimi senin melih gokcegin. Muhalif olunur da bu kadar basit islerlrle ugrasma. Akp ye de teslim olmayacak izmir. Bunuda boyle bilin.

Yorumu oyla      14      5  
TC misafir 22 Ocak 2017 Pazar 19:47

Muhalefet etmek için neredeyse yağmur duasına çıkacaklar.

Yorumu oyla      14      5  
Sinan Öztan 22 Ocak 2017 Pazar 19:23

İzmir'i sel mel bastığı yok.Her yağış sonrası istemezcükler ortaya çıkıyor ve Sayın Kocaoğlu ve B.Şehir Belediyesini eleştiri yağmuruna tutuyor.Kuvvetli yağışlar en gelişmiş kentlere bile yağsa taşkınlar olur.Hiç yağmur yağmasa bunu bile neredeyse Kocaoğlu'na yükleyecekler.

Yorumu oyla      14      5  
hadi ya 22 Ocak 2017 Pazar 13:10

Dogal Afetlerden dolayi ortaya cikan magduriyeti siyasi amac icin kullanan herkesi kiniyorum. Hangi Partiden olursa olsun.Dünyanin en gelismis Ülkeleri bile Doga karsisinda caresizken bunu kullanmak ayiptir.

Yorumu oyla      18      6  
Sizi mi seçelim? 22 Ocak 2017 Pazar 11:58

2019' da ak partiyi seçme vakti geldi. Bakın yıllardır ak partili olan ankara ve İstanbul 'da hiç sel basmıyor. Su fiyatları da çok ucuz 😀😃☺😄😊😂

Yorumu oyla      16      11  
22 Ocak 2017 Pazar 11:53

İzmir' de nedense her yıl Ankara'ya 35-40 milyar vergi veriyor ama karşılığını alamıyor. Nerede otogar metrosu, körfez geçişi , kentsel dönüşüm ... bakanlıklar ne iş yapar ? Nerede verdiğimiz vergiler ? Arkadaş otogara 4,4 km metro yapacaksınız yıllar oldu. Körfez geçişi 10 yıl önce açıklandı ama ortada körfez geçişi yok. Birçok şehirde 35-40 bin kişilik statlar bitti , bitmek üzere bizde daha ortada stat yok. Yapılacak olanlarda malum. Butik stat. Çandarlı Limanı öyle bekliyor. Hızlı tren kaplumbağa hızında geliyor. İZBAN diyorsun 7 yıl oldu hala daha sorunlu, sefer aralığı çok. Ankara' da yıl sonu açılacak başkentray sistemi 5 dakikada bir sefer olacak. Bizde TCDD niye yeni bir sinyalizasyon yapmıyor ? Sebep nedir ?

Yorumu oyla      18      7  
Bülent isik 22 Ocak 2017 Pazar 11:39

Hala yağmur üzerinden muhalefet yapılmaya çalışılıyor. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde bile yağmur sonucu sel felaketleri yaşanıyor.

Yorumu oyla      18      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova Kent Konseyi’nden 'ortal akıl' turu
Ekim ayında düzenlenen genel kurulun ardından göreve başlayan Bornova ...
Konak'ta ödüllü karikatürler sergisi açıldı
Karikatürcüler Derneği'nin bu yıl 36’ncısını düzenlediği Uluslararası ...
‘Birleşik Krallık’ destekli proje: Karşıyaka’nın havası değişecek!
Karşıyaka Belediyesi’nin 2017- 2020 yıllarını kapsayan ve İngiltere’deki ...
 
İzmir’de karneyi alan buz pistine koştu!
Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonu, okullarının kapanmasını ...
Büyükşehir’den üreticilere bir de ‘teknolojik’ destek!
Büyükşehir, üretici için “Tarımsal tahmin ve erken uyarı sistemi”ni hayata ...
Başkan Batur'dan çocuklara sirk müjdesi
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, çocukların sömestr tatilinde doyasıya ...
 
Urla’da zabıta memurundan örnek davranış
Urla Belediyesi Zabıta memurları yolda buldukları 9 Bin TL’yi sahibine teslim etti.
Minik öğrencilerin karnelerini Başkan Pekdaş verdi
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Ballıkuyu semtindeki Mehmetçik İlkokulu ...
ESHOT’tan önemli açıklama: Eski kartlarda kalan bakiyeleri...
İzmirliler, eski tip ulaşım kartlarında kalan bakiyelerini, yıl boyunca ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva