HABERLER>POLİTİKA
10 Mart 2019 Pazar - 14:16

AK Parti Konak Adayı Eroğlu’ndan ‘güç birliği’ mesajı

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Konak’ın tüm mahallelerine bir bütün olarak baktıklarını ve aynı anlayışla hizmet edeceklerini belirterek, “Bizim anlayışımızda doğulu-batılı, kuzeyli-güneyli ya da şu mezhepten bu inanıştan diye bir ayrım yok. Bizim için herkes eşit. Çünkü biz “Önce insan” diyoruz. Bizim anlayışımızda tüm canlılara hizmet etmek var. Bunu sizden aldığımız güçle ve güçlerimizi birleştirerek hep birlikte yapacağız” dedi.

AK Parti Konak Adayı Eroğlu’ndan ‘güç birliği’ mesajı

Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, Alsancak Volley Otel’de Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Meclis Üyesi Adayları Nurdan Metin, Ahmet Hakan Ay’ın organize ettiği toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25’inci Dönem İzmir Milletvekili Dr. Aslan Savaşan, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Baştaş, MHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Özmen’in yanısıra Balkan Göçmenleri Federasyonu Başkanı Vahap Savaşan, İzmir Sancak Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Ok, İzmir Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Kılıç, Arnavutlular Derneği İzmir Şube Başkanı Melek Taşol, Makedonlar Derneği İzmir Şube Başkanı İlhami Yıldız, İzmir Güreler Derneği Başkanı Tevfik Abuş, Evladi Fatihan Makedon Derneği Başkanı Kamber Vardar, Balkan Göçmenleri Derneği Kurucu Başkanı Rahmi Sezgin ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ
Konak’a her şeyden önce bir bütün olarak baktıklarını söyleyen Mimar Melek Eroğlu, “Bizim belediyecilik anlayışımızda Konak’ta yaşayan herkes ve Konak’ta faaliyet gösteren her kurum belediyemizin bir parçası. Konak bir bütün, derneklerimiz ise bizim çalışma ekibimiz. Biz kurum ve kuruluşlarımıza bu gözle bakıyoruz. Bu sebeple STK’lara çok önem ve destek veriyoruz. Hemşehri derneklerimiz de bu desteğin en önemli alanını oluşturuyor. İlçemize kültürel değer katan tüm platformlarla birlikte yürüyeceğiz. Bize gelen bizim gittiğimiz tüm dernek temsilci ve üyelerimize aynı şeyi söylüyoruz. Tek başımıza hiçbir şey yapamayız. Sizden aldığımız güçle, birlikte çalışarak başarabiliriz. Biz birlikte güçlüyüz” diye konuştu.

HİÇ YAPANLA YAPMAYAN BİR OLUR MU?
Geniş katılımlı toplantıda göreve hazır olduklarının altını çizen Konak Belediye Başkan Adayı Eroğlu, şöyle konuştu; “Günlerdir Konak’ın her mahallesine giriyoruz. Gece gündüz her an Konak’ta yaşayan hemşehrimin karşısına çıkıyoruz. Yıllardır gelmeyen hizmetleri anlatıyorlar. AK Parti’nin Belediyeciliğini hepiniz hepimiz biliyoruz. Biz yapacağız dedik mi o iş yapılır. Hizmet bizim işimiz. Hiç yapanla yapmayan bir olur mu? İş yapmayanlarla iş yapanları birbirine karıştırmayalım. Mahalleye giriyoruz muazzam projelerimizi anlatacağız, bir bakıyoruz ki vatandaşımızın derdi bambaşka. ‘Benim kapalı Pazar yerim yok’ diyor. Bunlar belediyelerin zaten yapması gerekli işler. Biz asli hizmetlerin yanında insanımıza; evlatlarının, torunlarının daha sağlıklı, daha mutlu, daha huzurlu bir yaşam alanı içerisinde hayat sürmesinin zor olmadığını bunların yapılabileceğini anlatıyoruz. Tabi ki bunların hepsini tek başımıza yapamayız. Yapılacak her iş için gönül birliği lazım, el birliği lazım. Hep birlikte ele ele verirsek, gönül gönüle verirsek üstesinden gelinemeyecek bir şey olmadığını biliyoruz.”

 
Çin’de 4 İzmirli iş insanına gözaltı!
 
AK Parti Adayı Doğan: Karabağlar'da gezmek için komando eğitimi almak lazım!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Hal esnafı terörist oldu
Antalya'da konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, gıda fiyatlarındaki artış ...
'15 Temmuz sonrası 511 bin kişi gözaltına alındı'
İçişleri Bakanı Soylu, 15 Temmuz sonrası toplam 511 bin kişinin gözaltına ...
CHP Adayı Oran'dan Alaçatılılar'a: Belediyenizi kapatanlardan hesap soracak mısınız?
Ekrem Oran, Alaçatı Seçim Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, "En ...
 
Zeybekci: Mobilyacılar için partilerle el ele veririz
Ofis ve İş Mobilyaları Sanayicileri Derneği’nin (OFİSMOD) gala yemeğine ...
CHP Bornova Adayı İduğ'dan dar gelirli ailelere müjde
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, İzmir'in 'arka sıradakileri' ...
AK Partili Nasır'dan Menemen'e Tarım OSB müjdesi
AK Parti Menemen Belediye Başkan Adayı Durmaz Bayraktar'ın seçim çalışmalarına ...
 
CHP Narlıdere Adayı Engin: Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı ...
Kılıçdaroğlu'ndan Bayraklı'da yaralanan gence telefon
İzmir’in Bayraklı ilçesinde CHP seçim bürosuna yönelik silahlı saldırı ...
Başkan İnce site sakinleri ile buluştu
Güzelbahçe Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva