HABERLER>POLİTİKA
3 Aralık 2018 Pazartesi - 16:50

AK Parti Karabağlar aday adayı Doğan: Hizmetler yetersiz kaldı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Eski Grup Başkanvekili ve Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Mart 2019’da ak Parti olarak Karabağlar ilçesine hizmet getirmeye talip olduklarını açıkladı. Karabağlar ilçesinin yerel idare tarafından kötü yönetildiğine ve mutlak değişime ihtiyaç duyulduğuna vurgu yapan Doğan, “Karabağlar için bugüne kadar yapılan hizmetler yetersiz kaldı” dedi.

AK Parti Karabağlar aday adayı Doğan: Hizmetler yetersiz kaldı

Yerel seçimlere sayılı aylar kala, yerel yönetim alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren AK Parti’li Bilal Doğan’dan kritik bir açıklama geldi. Doğan, uzun süredir Karabağlar ilçesi için çalıştığını belirterek, “AK Parti olarak Karabağlar Belediyesi’nin verdiği eksik hizmet gidişine artık dur diyeceğiz. Karabağlar artık sorunlarıyla değil, yaptığı hizmetler ve projeleriyle Türkiye’ye örnek olacak. Karabağlar ilçesi Türkiye’nin gözdesi olacak” dedi.

“BUGÜNE DEK GERÇEKLEŞTİRİLEN HİZMETLER YETERSİZ”
AK Parti’li Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, AK Parti olarak belediyeyi yönetmeye talip olduğunu ve uzun süredir Karabağlar ilçesinin eksikleri ve ihtiyaçları için AK Parti meclis grubu ile birlikte çalıştığının altını çizerek, “İzmir’in gözbebeği olmasını beklediğimiz Karabağlar ne yazık ki 2014 seçimlerinden bu yana hak ettiği gibi yönetilememektedir. Tıpkı İzmir Büyükşehir Belediyesi gibi CHP’li Karabağlar Belediyesi’nin de halkımız ve ilçemiz için somut ve elle tutulur bir hizmet ürettiğini göremedik. Geride kalan beş yılda bırakın bu güzel ilçemizin kalkınmasını ve İzmir’e örnek olmasını, artık kentin kronik problemi haline gelen çarpık ve plansız kentleşme ile trafik gibi sorunların başlıca adresi olduğunu görüyoruz. Sorunlar yumağı haline gelen Karabağlar ilçesinin geldiği bu noktayı bizlerde ilçe halkı gibi üzülerek izliyoruz. Hal böyleyken, karşımızda ilçenin ihtiyaçlarına yabancı, vatandaşlarına varlık içinde yokluk çektiren, kaynakları boşa harcayan, borç batağında yüzen bir belediye ile karşılaşıyoruz. Personeline maaş ödemek ve çöp toplamak dışında elle tutulur hiçbir somut hizmeti olmayan mevcut yerel idarecilik anlayışı geçen süre zarfında ilçemiz için taş üstüne taş koymamış, Karabağlar’da yeterli miktarda hizmette bulunamamıştır. Kendi belediye binasını bile senelerce bitiremeyen ve Büyükşehir Belediyesi sayesinde hizmete açabilen Karabağlar Belediyesi’nde artık değişim şarttır. Başladığı projeleri vaktinde tamamlayamayan, sorunlara seyirci kalan, iş yapmak için kapı kapı borç arayan bu günü kurtarmaya dayalı belediyecilik anlayışı yüzünden yerinde sayan, layık olduğu hizmeti alamayan Karabağlar artık gün geçtikçe geriye gitmektedir. Bugün belediyeyi yöneten CHP’li Sayın Başkan Muhittin Selvitopu’na sormak istiyoruz, bunca yıldır Karabağlar için ne yaptınız? Başkanlık koltuğu oturmak için değil, hizmet üretmek için vardır. Bahane üreterek belediye başkanlığı yapılmaz. İlçenin ihtiyacı olan yeni yollar, caddeler, bulvarlar hizmete açılabildi mi? Altyapısıyla kan ağlayan sokakların çilesi bitti mi? Yeşil alan fakiri ilçeye kaç tane sosyal donatı alanları kazandırdınız? Yıllardır yılan hikâyesine dönen kentsel dönüşüm konusunda ne yaptınız? Konser, şenlik, festival gibi etkinliklere gösterdiğiniz özeni ihtiyaç sahibi ailelere gösterebildiniz mi? Senelerdir başlanamayan meydan projesinde son durum nedir? Belediyenin sırtında kambur haline gelen şirket borçlarını bitirebildiniz mi? İlçeye kaç adet semt pazarı, otopark, kültür merkezi ve benzeri hizmet tesisi kazandırdınız? Bugüne kadar Karabağlar’da yapılan fiziki yatırımlar nelerdir? İlçede belediyecilik devrimi oldu da biz mi göremedik?” diye sordu. 

“İLÇEMİZİ KARA TALİHİNDEN KURTARACAĞIZ”
Doğan sözlerinin devamında “Karabağlar için dönüm noktası olacak” dediği Mart 2019 seçimleri için ise şu mesajı verdi: “Biz AK Parti olarak Karabağlar’ı yönetmeye, bu ilçeyi İzmir’in incisi yapmaya talibiz. Projelerimiz, uzman ekibimiz, bize desteğini bir an olsun esirgemeyen ve ısrarla değişim isteyen Karabağlar halkının da talebiyle bu göreve talibiz. Artık çözümsüzlük Karabağlar’ın kaderi olmayacak. Karabağlar’ı bu kötü kaderinden kurtaracağız. Hayalimiz 2030 yılının Karabağlar’ını yaratmak ve artık güzide ilçemizi layık olan hizmetlere kavuşturmak istiyoruz. Hayata geçireceğimiz altyapı, ulaşım, kentsel dönüşüm, sosyo-ekonomik yatırımlar ile İzmir’de çığır açacağız. Karabağlar Belediyesi 2019 yılının Nisan ayından itibaren artık sorunlarıyla değil, ürettiği hizmetler ve geleceğe yön veren yatırımları ile adından tüm Türkiye’de söz ettirecektir. Karabağlar ihtiyacı olan değişimle nihayet AK Partili belediyecilik anlayışı sayesinde tanışacaktır. Yine Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nihat Zeybekçi önderliğinde İzmir’e kazandırılacak olan birbirinden muhteşem eser ve projelerle İzmirlilerin gönüllerini fethetmeye AK Belediyecilikle İzmirlilere hizmetin buluşmasını göstermeye adayız” dedi.

 
İzmir'de sevgilisini yakarak öldürmüştü... Zanlı Almanya'da yakalandı!
 
CHP'li Beko'dan 'TARİŞ işçileri' için açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Karabağlar 3 Aralık 2018 Pazartesi 22:57

Karabağlar sizinle şaha kalkar Bilal Doğan.

Yorumu oyla      9      6  
Dilek 3 Aralık 2018 Pazartesi 20:38

Allâh yardımcımız olsun ?? Bu defa zafer kutlaması için meydanlar da olacağız

Yorumu oyla      9      6  
Karabağlar teşkilat 3 Aralık 2018 Pazartesi 19:58

Bilal Doğan yine doğru söylemiş.. Karabağlar Bilal Doğan ile kazanılır...

Yorumu oyla      9      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den Ekrem İmamoğlu iddialarına açıklama
CHP Parti Sözcüsü Öztrak, CHP’nin İstanbul adayının Ekrem İmamoğlu olup ...
İYİ Partili Çıray: Suçlulara değil, borçlulara af istiyoruz
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, ...
AK Partili Kaya’dan flaş çıkış: Zeybekci, İzmir’i Kocaoğlu’ndan daha iyi tanıyor!
Partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci’ye CHP kanadından ...
 
CHP’li Dayanç’tan 3 Aralık mesajı: Birlikte yaşamaya inanıyoruz
Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Dayanç, “Engelli olmanın yaşamaya, ...
HDP'den yerel seçimlerde "ortak aday" açıklaması
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, yerel seçimlerde "ortak adaylar"ın ...
CHP'li Torun İzmir adayı için tarih verdi
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Ankara, ...
 
DİSK, asgari ücret talebini açıkladı
DİSK yeni yılda geçerli olacak asgari ücret için talebini 2 bin 800 lira olarak açıkladı.
AK Parti'den önemli açıklama: 2 hafta içinde...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal gündeme dair açıklamalarda ...
MHP’li Osmanağaoğlu: Engelli vatandaşlarımızı dışlamak ahlaksızlıktır
MHP MYK Üyesi, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu 3 Aralık Dünya Engelliler ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva