HABERLER>POLİTİKA
24 Ocak 2022 Pazartesi - 11:27

AK Parti İzmir, Kabaş için suç duyurusunda bulundu... 'Aciz zihniyet...'

AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Hiçbir akl-ı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak nitelendirmez. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduk ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağız" diye konuştu

AK Parti İzmir, Kabaş için suç duyurusunda bulundu...  Aciz zihniyet...

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Başkanlığı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içeren ifadeler kullanması sonrası hakkında soruşturma başlatılan Sedef Kabaş hakkında İzmir Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu sonrası AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda basın açıklaması düzenleyen İl Yönetimi yaşanan süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ayrıca,  Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Yıldız Büyükaktan, Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı İl Başkan Yardımcısı İl Başkanvekili Ali Aslan katıldı.

TARİH SAHNESİNDE KUTLU YÜRÜYÜŞÜNE DEVAM ETMEKTEDİR
Türkiye'de tüm il başkanlıklarında gerçekleştirilen eş zamanlı basın açıklamasını İzmir'de okuyan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "CHP’nin adeta yayın organı haline gelen bir TV ekranlarında sistematik olarak partimize, Genel Başkanımıza ilke, ahlak, hukuk tanımayan hakaretamiz ifadelerle en ağır saldırılar gerçekleştirilmektedir. 14 Ocak’ta, Uğur Dündar’ın moderatörlüğündeki programa CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve sözde gazeteci Sedef Kabaş konuk olmuştur. Bu programda Kabaş, AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu defa hiçbir şekilde tahammülü mümkün olmayan ağır bir hakarette bulunmuştur. Daha öncesinde değişik zamanlarda ağır hakaretlerde bulunmuş program konukları da bu hakarete sessiz kalarak ortak olmuşlardır. Ülkemiz, son yirmi yıldır diplomasiden askeri hamlelere, saniyeden teknolojiye, sağlıktan adalete yaptığı devrimsel kalkınma hamleleri ile tarih sahnesinde kutlu yürüyüşüne devam etmektedir. Yapılan kalkınma hamleleriyle prangalarından kurtulan ülkemiz itibar kazanmış; bölge coğrafyasında ve uluslararası arenada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir" diye konuştu.

BU ACİZ ZİHNİYET, BİR KERE DAHA KENDİSİNİ GÖSTERMİŞTİR
Milletin değerlerinin karşısında olmayı 'muhalefet' yapmak olarak sandıklarını dile getiren Sürekli, "Bu büyük başarıda en büyük pay hiç şüphesiz Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a aittir. Siyasete girdiği yıllardan bu yana, muhalefete sayısız mağlubiyet yaşatan, halkın teveccühüyle seçimler kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu zaferlerini hazmedemeyen ‘’Hazımsız güruh’’ sistematik ve gözü dönmüş bir şekilde saldırılar düzenlemeye devam etmektedir. Ülkemiz, bir yandan son yirmi yılda gerçekleştirdiği yoğun kalkınma hamleleri serüvenine devam ederken; bir yandan da maalesef dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyecek kadar düşük seviyede bir muhalefet anlayışının engellemeleriyle karşı karşıya kalmaktadır. Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı; ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir fırsatı kaçırmamakta ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir. Milletimizin oylarıyla seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin değerlerinin karşısında durmayı muhalefet yapmak zanneden bu aciz zihniyet, bir kere daha kendisini göstermiştir" dedi.

SÖYLECEK SÖZÜ OLMAYANLAR…
Yapılan saldırıların etkisizliğinden bahsederek her geçen gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı daha fazla sevdiklerini vurgulayan Sürekli, "Söyleyecek sözü olmayan çaresizler, ya küfürler savurur ya tehdit ve hakaretlerde bulunur ya da saldırıya geçer. Şundan emin olabilirsiniz, siz saldırdıkça biz liderimizi daha çok seviyoruz, ona daha sıkı sarılıyoruz. Siz saldırdıkça, Büyük Türkiye’nin Büyük Lideri’nin açtığı yolda devam eden yürüyüşümüzü daha kararlı sürdürüyoruz. Basın ilke ve ahlakına saygı duymayan zavallı sözde gazeteci Kabaş’ın, tek misyonu AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza nefret kusmak olan bu televizyon kanalında liderimize yaptığı hakaretleri asla kabul etmiyoruz. Bu ülkeye hizmet etmekten başka derdi ve tasası olmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmek kimsenin haddi değildir. Cumhurbaşkanlığı makamı, bu milletin iradesini temsil eder. Milletin temsil edildiği Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmek gözü dönmüşlüktür, hadsizliktir, zavallılıktır. Hiçbir akl-ı selim sahibi, hakareti ifade özgürlüğü olarak nitelendirmez. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, anti demokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunduk ve bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağız" diye konuştu.

 
Kendini 'Öldürmek istemedim' diye savunmuştu... Kan donduran görüntüler ortaya çıktı!
 
İzmir'in son gururu Sami Uğurlu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ST 25 Ocak 2022 Salı 10:59

Sen vatandaşın dilini kopartmaktan bahset, hem de cami gibi kutsal bir alanda sonra bunu kınayanları suçla, olur mu böyle şey?

Yorumu oyla      2      3  
VfV 24 Ocak 2022 Pazartesi 16:58

Nerede kaldılar diyorduk ki gelmişler. Aynı hızı Atatürk'e dil uzatan fesli başta olmak üzere diğer kişilerde de gösterseydiniz samimi olduğunuzu anlardık. Maksat gündem değişsin.Her gün yeni bir şey. Tarkan bitti, Sezen Aksu başladı. O bitti Sedef Kabaş başladı. Bakalım yarın kim ya da ne olacak gündem. Ama elektrik, doğalgaz, su faturaları geldikçe, millet pazara markete gidip fiyatları gördükçe istediğiniz kadar uğraşın gündemi değiştiremezsiniz.

Yorumu oyla      2      3  
T.C. Vatandaşı 24 Ocak 2022 Pazartesi 12:36

" HAKARET" ne itici bir kelime. Bu kavram üzerinden yürütülen siyaset ve oluşturulan gündem ve yaratılan yaratılmak istenen algıların konuşulduğu ama, açlık, yoksulluk, işsizlik, adaletsizlik v.s... bunların konuşulmadığı ve özellikle konuşulmak istenmediği bir dönemi yaşıyoruz. Tabi buna yaşamak denirse.NOKTA

Yorumu oyla      6      3  
dert başka olunca 24 Ocak 2022 Pazartesi 12:08

vatandaşın gündemi faturalar, gelen zamlar; bunların gündemi bambaşka.

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirli vekil istifasını duyurdu!
Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi, partisindeki ...
CHP'li Polat'tan Mumcu mesajı: Işığı hala karanlıkları yırtıyor
Gazeteci Uğur Mumcu’nun öldürülmesinin yıl dönümü ile ilgili açıklama ...
Cumhur İttifakı'ndan Şükürer'e sert tepki: 'Lordlar meclisi' gereğini yapsın!
İEKKK Başkanı Sıtkı Şükürer’in bir röportajında İzmir’de yaşayan muhacirlere ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Benim ittifakım senin ittifakını döver!
Mehmet KARABEL yazdı... Benim ittifakım senin ittifakını döver!
AK Parti MYK toplanıyor: Seçim Yasası masada
AK Parti MYK’nın bugünkü ana gündemi 15 maddelik yeni seçim yasası olacak. ...
Çelik: Sessiz kalanlar, nefrete yatırım yapanlar!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Nefret söylemi gücünü söyleyenden çok destekleyenlerden ...
 
Soyer’in ‘yatırım’ eleştirisine AK Partili Kaya’dan yanıt: İZBAN'ı biz kazandırdık!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye ...
CHP'li Beko Uğur Mumcu'yu andı
CHP İzmir Milletvekili, araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu'nun ölüm yıldönümüyle ...
AK Partili Nasır ve MÜSİAD esnafı gezdi
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır ile MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva