HABERLER>POLİTİKA
3 Nisan 2018 Salı - 14:58

AK Parti İzmir'in yeni kadın başkanı Büyükdağ: Başörtülü, başörtüsüz herkesi temsil ediyoruz!

Teşkilat kadın kollarında bayrak değişimi yaşadı. Genel merkez tarafından atanan İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, “AK Parti herkesi temsil eden bir partidir. Başörtülü, başörtüsüz herkesi temsil ediyor. Herkesi kucaklayacağız” dedi.

AK Parti İzmir in yeni kadın başkanı Büyükdağ: Başörtülü, başörtüsüz herkesi temsil ediyoruz!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda genel merkez çıkışlı değişim rüzgarı sürüyor.

Şubat ayında 4 yıllık aranın ardından ana kademe il başkanlığında bayrak değişimi yaşanmıştı. Aydın Şengül, Bülent Delican’ın sonrasında il başkanlığına ikinci kez getirilmişti.

Geçtiğimiz günlerde Kadın Kolları İl Başkanı Gözde Keskin’in yerine ise Bayraklı Kadın Kolları İlçe Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ atandı.

İl binasında devir teslim töreni gerçekleşti.  İl Başkanı Aydın Şengül, görevi devreden Gözde Keskin ve Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ’a çok sayıda partili destek verdi.

KENDİSİNE BAŞKA AĞIR GÖREVLER VERECEĞİZ
İl Başkanı Şengül, “Bugün sizler, bizler için önemli bir gün. Yaklaşık 1 buçuk ay önce göreve başladık. İlçe kongrelerimiz başladı. Diğer yandan kadın ve gençlik kolları da kongreleri sürdürüyor.  Bizle başlayan değişim ve dönüşüm kadın ve gençlik kollarında da devam ediyor. Gözde başkanımıza çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte kendisine daha başka ve ağır görevler vereceğiz. Kongreler sonrasında kendisine 5 gün izin veriyoruz” dedi.  

KENDİSİNİ GIYABINDA TANIDIM, YÜZ YÜZE SOHBETİM OLMADI AMA GÜZEL ŞEYLER DUYDUK
Yeni başkan Büyükdağ için konuşan Şengül,  “Kendisini gıyabında tanıdım. Yüz yüze çok sohbetim olmadı. Teşkilattan kendisiyle ilgili çok güzel şeyler duyduk. Bayraklı’da çok güzel katkıları olmuş. Özgür Başkan üzülecek ama kendisine en uygun kadın başkanı atarız. Siz olmazsanız gerçekten başaramayız. Bir ayağımız eksik kalır. Cumhurbaşkanımızın İstanbul’dan başlayan sürecinde hep kadınlar olmuştur. Allah’ın izniyle İzmir’de sırtımız yere gelmez” açıklamasında bulundu.

NE TARİH SİZİ UNUTACAK NE BEN SİZİ UNUTACAĞIM
İl Kadın Kolları eski Başkanı Gözde Keskin yaptığı konuşmada, “4 yıl boyunca çok güzel bir süreç geçti. Bundan sonra birlik beraberlik içinde İzmir için çalışmalara imza atacağız. 2 seçim 1 referandum bir hain darbe girişimi geçiren, birlikte çalıştığımız tüm teşkilat arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ne tarih sizi unutacak, ne ben sizi unutacağım. Hakkınızı helal edin. Dilek başkanın yolunda başarılar diliyorum. Her daim onun ve ekibinin yanında olacağım. Bizim davamız kutlu bir davadır. Böyle güzel bir şekilde bayrağı devretmekten dolayı onur ve gurur duyuyorum” dedi.

AK PARTİ’DEN ÖNCE KAOS, DARBE VARDI
Yeni başkan Büyükdağ ise, “Böyle bir tablonun parçası olmaktan gurur duydum. Bundan yaklaşık 7 yıl önce AK Parti’ye borcum olduğunu düşünerek siyasete girdim. AK Parti’ye borcumuz var. AK Parti öncesinde kaos dönemi darbe dönemi vardı. O dönemler en büyük sıkıntıyı ve bedeli bence kadınlar ödedi. İl kadın kolları yöneticiliği, ilçe ana kademe yöneticiliği daha sonra kadın kolları ilçe başkanlığına atandım. 2 çocuğum oldu. Belki çocuklarımızı fazla göremiyoruz ama onlar için mücadele ediyoruz. Genel merkez yaptığı değerlendirmeler sonrasında bizi görevlendirdi. Yükümüzün farkındayız. Hep beraber omuzlayacağız. Tüm teşkilat omuz omuza İzmir’de başarılı olacağız” diye konuştu.

BAŞÖRTÜLÜ, BAŞÖRTÜSÜZ HERKESİ TEMSİL EDİYOR
Başkan Büyükdağ, “İzmir’de siyaseti kadınlara sevdirmek istiyoruz. Siyasete daha fazla kadının yer almasını istiyoruz. Kadınlar siyasetin nesnesi değil öznesidir diyen bir liderimiz var. Onun önderliğinde kadın teşkilatında görev almak onurdur. AK Parti ayrım yapmaksızın siyaset yapıyor. Bütün yasakları delen önüne geçen bir partiye sahibiz. Bunu İzmir’de de yaptığımıza inanıyoruz. AK Parti herkesi temsil eden bir partidir. Başörtülü, başörtüsüz herkesi temsil ediyor. Herkesi kucaklayacağız. Kadınların sorunları konusunda kat etmemiz gereken çok mesafe var. Bunları hep beraber aşacağız. 2019’da önemli seçimler var. Bu seçimlere birlik, beraberlik içinde yürüyeceğiz. Bugünden sonra kadın kolları başkanı olarak hepinize kapım açık. Yanlış yaptığımız bir şey varsa lütfen bizleri uyarın. Hangi ilçede kim bayrağı devralırsa alsın destek olalım, eleştiri yapmayalım. Hep iyinin olmasıyla ilgili çalışmalar yapalım. Çözümün bir parçası olalım” ifadelerini kullandı.

Ayrıca parti gençlik kollarında da görev değişikliği yaşadı. Adil Yüksel’in yerine Eyüp Kadir İnan getirildi.   

 
Çeşme'den komşuya yeni köprü
 
Ekmekte tarhana çorbası
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ben temsil etmiyorsun. 3 Nisan 2018 Salı 20:39

Biz, demokrat, laik, özgürlüklerden yana, fikir özgürlüğünü, basın özgürlüğünü savunan, hukuhun üstünlüğüne, kuvvetler ayrılığına inanan, OHAL'e karşı olan sıradan bir İzmir'liyim. Siz beni ve bizim gibi düşünen İzmir'in Ege'nin Atatürk aşığı insanlarını anlayamaz ve temsil edemezsiniz.

Yorumu oyla      18      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan, kadroya geçen taşeron sayısını açıkladı
2 Ocak'ta başlayan 90 günlük taşeron işçinin kadroya geçiş süreci 2 Nisan ...
Bahçeli'den CHP'li Özgür Özel'i kızdıracak sözler!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'li Özgür Özel'in "Seçim güvenliği ...
MHP Genel Sekreteri'nin villasına hırsız girdi!
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman'ın evi kimliği ...
 
‘Cumhur İttifakı’nın İzmir temsilcilerinden net mesaj: Yerelde ittifak yok!
AK Parti İl Başkanı Şengül, “Onlar kendi çalışmalarını yürütecek, biz ...
CHP'nin 'kamuflajlı ziyaret' tepkisine AK Parti'den yanıt!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
Üçlü zirveye Tel Rıfat damgası!
Ankara’da yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya ve İran liderlerini buluşturacak ...
 
AK Parti İzmir'de değişim rüzgarı: Gençliğin başkanı belli oldu!
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Eyüp Kadir İnan atandı.
AK Parti İzmir'de kadınların başkanı belli oldu
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Bayraklı Kadın Kolları Başkanı ...
Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'e geliyor!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan'da İzmir'e gelecek.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva