HABERLER>POLİTİKA
9 Mart 2021 Salı - 08:59

AK Parti İzmir’den 8 Mart buluşmaları

AK Parti İzmir İl ve İlçe teşkilatlarında; Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, 30 ilçede gün boyu kadın buluşmaları gerçekleştirdi. Tam kadro sahaya inen AK Partili yöneticiler; tarlalarda, pazarlarda, iş yerlerinde ve sokaklarda karanfil dağıttı, kadınlarla sohbet etti.

AK Parti İzmir’den 8 Mart buluşmaları

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, günün ilk programı olan İzmir Milli Piyango ve Şans Bayileri Esnaf Odası’nın düzenlediği etkinliğin ardından, Konak Meydanı’nda karanfil dağıtarak, İzmirli kadınların gününü kutladı. Onlarla uzun süre sohbet eden Başkan Sürekli, daha sonra Tüm Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Genel Merkezi Başkanı Ersen Ergun’u da ziyaret ederek, dernek yöneticileri aracılığıyla tüm şehit annelerine tebrik ve destek mesajını iletti.

Bir gün değil, her gün…
30 ilçede tam gün devam eden etkinliklerin Konak, Bayraklı ve Bornova ilçe teşkilatlarının Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinliklerine katılan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli verdiği mesajda; “Bizler sadece bir gün değil, her gün ve her an kadınlarımızın yanındayız. Ancak bugünün vesilesi ile 30 ilçemizde eş zamanlı gerçekleşen etkinliklerle büyük bir sinerji yakalamış olduk. Bir kez daha kadınlarımızın günlerini tebrik ediyorum. Şehitlerimizin annelerine ve eşlerine minnet ve saygılarımı sunuyorum. İzmirli kadınlarımızın hiç şüphesi olmasın ki, bu buluşmalar artarak devam edecek.” ifadelerini kullandı.



Tarlalardan Pazar yerlerine…
AK Parti İzmir’in 30 ilçede sabah saatlerinde başlayan Dünya Kadınlar Günü programı kapsamında; Menemen, Menderes, Bayındır, Kiraz, Ödemiş İlçe teşkilatları, tarlalarda çalışan çiftçi kadınları ziyaret etti. Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli Karşıyaka Çarşı’da teşkilatı ile birlikte kadınlara karanfil dağıtırken; Selçuk ve Gaziemir İlçe Teşkilatı kadın muhtarları tek tek ziyaret etti. Çiğli ve Aliağa teşkilatı kadın sağlık çalışanlarını ve hasta yakınlarını hastane bahçelerinde yalnız bırakmadı. Çeşme İlçe Başkanı Yeliz Karataş kadın çiftçilerle buluşurken, kadın esnaflarla aynı masada toplandı. Pazarcı kadınlarla buluşan Bergama teşkilatı ise onlarla tezgâh başına geçerken; Foça ve Buca teşkilatı ise sabah kahvaltısında kadınlarla bir araya geldi.



Dünyaya yön veren kadınlar sergisi…
Bornova Gençlik Kollarının ev sahipliğinde, Ege ÜNİAK tarafından hazırlanan ‘Dünyaya Yön Veren Kadınlar Sergisi’ni de ziyaret eden Başkan Kerem Ali Sürekli; “Bugün AK Nokta’lar yüzlerce kadınımızı ağırladı. AK Gençliğin ev sahipliği yaptığı sergi ise görülmeye değer. Başta kadınlarımız olmak üzere herkesin eline, yüreğine sağlık.” dedi. Başkan Sürekli sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘’Tüm ilçelerimizde olduğu gibi; Bayraklı, Karabağlar, Konak ve Narlıdere teşkilatları da gün boyu alandaydı, kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret ederek kadın çalışanların kadınlar gününü kutladı. Seferihisar teşkilatı, mandalina bahçelerinde çalışan kadınları unutmazken; Balçova, Beydağ, Bornova, Dikili, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Torbalı, Tire ve Urla ilçe teşkilatları da sokak sokak dolaşıp, kadınlara çiçek dağıttı. 30 ilçede AK Parti teşkilatları, sabahın erken saatlerinden başlayarak, gün boyu kentin her köşesinde İzmirli kadınlarla bir aradaydı.’’ dedi.

 
Tayfun MARO yazdı... Mazeretim var, insanım…
 
Polis yakaladığı uyuşturucu haplardan Basmane yazdı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tayfun MARO yazdı... Mazeretim var, insanım…
Tayfun MARO yazdı... Mazeretim var, insanım…
Fahrettin Altun'dan İYİ Parti'nin eleştirilerine cevap
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İYİ Parti'nin Tweetini alıntılayarak ...
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları listesine İzmir'den 3 isim girdi!
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın yapılan olağan kongresinde ...
 
İzmir'deki vaka artışı ile ilgili flaş 'kongre' iddiası: Korona olan polis var!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Murat Bakan, Vali Yavuz ...
CHP'li Yücel: Söz veriyoruz 8 Mart bayram olacak
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar ...
'O tweeti arkadaşlarımızın çoğu beğenmedi'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ...
 
AK Partili Kaya, görselleri paylaştı: Mahkeme kapısında yatsan da yapacağız!
AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar'da ...
Kadına karşı şiddette yeni adım: Komisyon kurulacak
AK Parti Kadın Kolları kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'daki ...
Dosyası kesinleşti: Resmen ihraç edildi!
AK Parti İzmir eski İl Başkanı ve 24. Dönem Milletvekili Aydın Şengül’ün ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva