HABERLER>POLİTİKA
30 Nisan 2022 Cumartesi - 20:03

AK Parti İzmir'den 20 bin kişilik iftar!

AK Parti Genel Merkezi, Ramazan Ayı kapsamında 81 ilde eş zamanlı düzenlenen iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Düne kadar pek çok ülkede, insanların çoğu Türkiye'nin yerini haritada bile gösteremiyordu. Bugün Türkiye'nin yerini bilmeyen, başarılarını duymayan pek az kişiye rastlayabilirsiniz. İnşallah yarın Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisine dahil ederek tüm insanlığı buluştuğu nokta haline getireceğiz" dedi. AK Parti İzmir'in düzenlediği iftar yemeğine Konak Meydanı'nda yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

AK Parti İzmir den 20 bin kişilik iftar!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti Genel Merkezi, Ramazan Ayı kapsamında 81 ilde eş zamanlı iftar programı düzenledi. İzmir'de Atatürk Meydanı'nda düzenlenen programa binlerce vatandaş katılırken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayınla bağlanarak vatandaşlara seslendi.

İzmir'de düzenlenen iftar programına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekilleri, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve MHP İzmir Milletvekilleri, 103 yaşındaki AK Parti Üyesi Mustafa Kublay ve parti üyeleri katıldı.

ERDOĞAN: İNŞALLAH BU İVMEYİ KESİNTİSİZ DEVAM ETTİRECEĞİZ
Türkiye'nin her yerinde düzenlenen iftar sofralarına ortak canlı yayın ile bağlanan ve açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugünkü programımız aynı zamanda tüm teşkilatlarımızda bayramlaşmamıza da vesile olmaktadır. Salgını gölgesinde ve burukluğu içinde geçen 2 yılın ardından bu yıl camilerin dolduğu, gönüllerin şenlendiği bir yol yaşadık. Dayanışmanın yardımlaşmanın, kardeşliğin bereketi içinde geçen bugünkü Ramazan ayı teşkilatlarımızın çok iyi değerlendirildiğini görmekten mutluluk duyuyorum. Ülkemizin her ilçesinde sokaklarına dağılan teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Milletimizin de andemi sonrası bizi özlediğini gördük. Ramazan ayı milletimizin ile hasret giderdiğimiz ve meram dinleyip anlattığımız, umutları canlandırdığımız bereketli bir dönem oldu inşallah bu ivmeyi kesintisiz devam ettireceğiz. Cumhur ittifakı olarak 2023 Haziran'da hedefimize ulaşana kadar durup dinlenmeden açıklayacağız. AK Partiyi milletimiz kurmuştur ve AK Partinin sahibi de milletimizdir. Rabbime hamd ediyorum böyle yol arkadaşlarını bana verdiği için. AK Partide görev üstlenmek demek herhangi bir makama görev sahibi olmak değildir. AK Parti de görev üstlenmek milletimize hizmetkar olmak milletimiz ve devletimiz güçlendirmek, dünyanın her yerinde mağdurların yanında çalışmak için talip olmaktır. AK Parti 20 yıllık iktidarında gerçekleştirdiği demokratik reformları ile gönüllerde yer etmiştir. Seçimlerdeki başarımızı geceli gündüzlü çalışarak, her alanda ülkemize kazandırıldığımız eserlere borçluyuz. Milletimiz bugün yaşadığı sıkıntılar çözebilecek donanıma sahip tek partinin AK Parti olduğunu biliyor. Bize düşen sadece bu güvene layık olacak çalışmayı ortaya koymaktır. Biz sokakları haneleri milletimizin sinesini boş bırakırsak birileri yalanlarını, riyakarlıkları ile orayı doldurur. Arkadaşlarımı verdiği bilgiye dayalı söylüyorum. Bu iftar sofrasında 10 bin kardeşimiz bir araya gelmiş durumda. Bunun için günün her saati milletimiz ile birlikte olup onların dertleri ile dertlenip onarlın sevinci ile sevinçlenmeliyiz. İstanbul'da 1999 yılında yaktığımız meşale ile bu ülkenin kaderini biz değiştirdik. Sonrasında AK Parti'nin iktidara gelmesi ile bu aydınlığı tüm ülkeye yayıldı. Türkiye geliştikçe, büyüdükçe, güç ve imkan sahibi oldukça tüm bölgenin dikkatini üstünde toplamaya başladı. Düne kadar pek çok ülkede, insanların çoğu Türkiye'nin yerini haritada bile gösteremiyordu. Bugün Türkiye'nin yerini bilmeyen, başarılarını duymayan pek az kişiye rastlayabilirsiniz. İnşallah yarın Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisine dahil ederek tüm insanlığı buluştuğu nokta haline getireceğiz.  Bay Kemal'in dediklerine bakmayın. O CHP döneminde karanlık dönemleri yaşıyordu. Ona bakmayın o zihinsel karanlığında yaşıyor. O artık akıllı sayaçların olduğunu ve kim aydınlıkta kim karanlıkta bilebileceğimiz de bilmiyor.

PAKDEMİRLİ: İZMİR İÇİN BAŞARILI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
İftar öncesi konuşan Tarım ve Orman eski Bakanı Bekir Pakdemirli ise,"Bu güzel İzmir gününde bayrama varmaktayken sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allaha şükürler olsun siyaset hizmet için yapılır makamlar için yapılmaz. Biz bunu hep söylüyorduk. Üyeyken çalıştık, bakanken çalıştık şimdi üyeyken çalışmaya devam edeceğiz. Biz bayrağı bir arkadaşımıza devrettik ve başta ülkemiz sonra İzmir için çalışmaya devam edeceğiz. Allaha şükür dualarınız ile oyunları bozuyoruz. İzmir sadece ülkemizin değil dünyanın en güzel kentlerinden. Yerel yönetimlerin bin günü geçti ancak İzmir hak ettiğini hala alamıyor. Her geldiğimde keşke İzmir daha iyi hizmet alsa diyoruz. İzmir AK Parti hizmeti ile inşallah taçlanacak diye düşünüyorum. İzmirimiz çok büyük bir travma geçirdi. Bir deprem yaşadı. Orada belediyenin ciddi eksiklikleri oldu ancak biz bunu devletimiz aracılığı ile tamamladık. Başta arazi tahsisi olmak üzere yaraların sarılması konusunda gereğini yaptık. Biz inançlı olacağız, İzmir için başarılı olmaya devam edeceğiz. Ülkenin durumu tabii ki bir ateş çemberi. Rusya Ukrayna arasındaki durum da dünyada bir sarsıntı yaşadı.  Zor zamanlar geçiyor. Evet ekonomide zor zamanlar yaşadık ancak AK Parti bu ülkeyi 20 yıl idare etti. Ufak tefek sorunlar çıktı diye Cumhurbaşkanımızın liderliğinden vazgeçecek değiliz. Türkiye artık kuyruk olan değil başı çeken, oyun oynanan değil oyun kuran bir ülke haline gelmiştir. Bunu başaran ise Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

YILDIRIM: MUHTEŞEM BİR MANZARA VAR
Son Başbakan Binali Yıldırım ise, "Bugün iftar buluşmasında hem Erzincan hem İzmir'de meydanlar doldu taştı. Türkiye her yerinde iftar buluşması gerçekleştiriyoruz. Konak Meydanı'nda da muhteşem bir manzara var. İzmir teşkilatımız olarak dolu dolu bir ayı geride bıraktık. Her gönüle dokunduk. Belli ki 2 yıllık pandemiden sonra bir araya gelmeye kaynaşmaya hasret kalmışız. Bugün yol arkadaşlarımızı bugün bu meydanda bu hasreti gideriyor. Bu işin buraya gelmesinde il başkanı olarak sizin ve büyün teşkilatınızın büyük bir emeği var" dedi.

DAĞ: 1 AYDA 5 MİLYON EVE GİRDİK
Kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise, "Maşallah Konak Demokrasi Meydanı'ndan İzmir'in her ilçesine çok güzel bir mesaj verdik bugün. 2 yıl oldu pandemi başlayalı he birimiz birlikte iftar yapmayı çok özlemişiz. Aynı sofrada aynı tabağa kaşık sallamayı çok özlemişiz. Ramazan ayı gerçekten çok güzel ve verimli geçti. İki yıldır özlemişiz bu tabloyu. iftarından sahura, günüz programlarına kadar neredeyse her haneye giren bir teşkilat gördük. Türkiye2nin her yerinde ramazan ayında AK Parti teşkilatları tam 5 milyon eve girdi. Bu ciddi bir rakam. Türkiye'de 21 milyon hane var. Allahın izni ile bu aldığımız hızı ve çalışmayı bir sene boyunca devam ettirecek 2023 Haziranında bu güne kadar galip geldiğimiz gibi 16'ncı zafere hazır mıyız?" diye konuştu.

 
Tuzla'daki patlama: 2 kişi tutuklandı
 
Ünlü futbolcuların menajeri hayatını kaybetti
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC misafir 1 Mayıs 2022 Pazar 01:19

Sadece gösteriş, 20 yıldır hep böyleydi.

Yorumu oyla      3      3  
Bakbak 30 Nisan 2022 Cumartesi 22:52

Mutlu azınlık göstermelik bir öğün karın doyuranlar ,3 öğün,24 saat,365 gün aç insanlara çare olun zalimler zülmün sonu yakın

Yorumu oyla      3      3  
Şov yapmayın 30 Nisan 2022 Cumartesi 22:04

Bindirilmiş kıta'larla nekadar şov yapsanız da İzmir'den size hayır yok. Ne kadar masraf yaparsanız yapın , İzmirliller size pas vermez.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Soylu'dan sürücülere rica
Ramazan Bayramı öncesinde memleket ve tatillerine araçlarıyla gidecek ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyaretinin dönüşünde uçakta gazetecilerin ...
 
İçişleri Bakanı Soylu'dan '1 Mayıs' açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tüm sendikalarla günler önce görüştük. ...
CHP ilçe başkanına, kadın kolları başkanına hakaretten para cezası
Manisa'nın Salihli ilçesinde CHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Namver, Kadın ...
Gaziemir’de fişleme krizi: AK Parti ile CHP karşı karşıya!
Gaziemir Belediye Meclisinde sık sık karşı karşıya gelen AK Parti Grup ...
 
Engin ÖNEN yazdı... Siyaset sadece hizmet değildir!
Engin ÖNEN yazdı... Siyaset sadece hizmet değildir!
CHP’li Sertel’den şehit ailelerine bayram ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’de ...
14 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis'te
TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva