HABERLER>POLİTİKA
20 Kasım 2021 Cumartesi - 15:14

AK Parti İl Başkanı Sürekli: Alnımız ak, başımız dik ve sokaklardayız!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Torbalı’da, Bölge Mahalle Başkanları ile buluştu. Balçova, Gaziemir, Menderes, Torbalı ve Selçuk başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya, İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı.

AK Parti İl Başkanı Sürekli: Alnımız ak, başımız dik ve sokaklardayız!

Torbalı’da gerçekleşen buluşmada, İzmir’deki bin 294 Mahalle Başkanına seslenen Sürekli, “İstisnasız İzmir’in her mahallesinde gösterdiğiniz başarı, her türlü övgüye layık. 1294 mahallede 2. turumuzu tamamladık. Gördük ki geceniz gündüz davamıza sahip çıkıyor, çalışıyorsunuz. Şimdi sıra Torbalı, Menderes ve Selçuk’ta emanetlerimizi geri almakta. Bazılarının aksine, her ilçede, her mahallede varız. Onlar gibi sadece belli yerlere gitmiyoruz. Biz, sizlerin de büyük gayreti ile alnımız ak, başımız dik 7-24 sokaklarda, evlerdeyiz.” diye konuştu.

Toplantıya katılarak önemli mesajlar veren AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ise, 5 ilçeye yaptıkları yatırımları özetleyerek, CHP’yi eleştirdi. Kaya, konuşmalarında şu ifadelerin altını çizdi:
“Yatırımlarımız devam edecek. Ancak, bizler de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Dimdik durmaya devam edeceğiz. 20 yıl boyunca onun liderliğindeki Türkiye’de aşamadığımız bir sorun olmadı. Bunda sizlerin de gayretinin payı var. AK Parti’yi diğer partilerden ayıran sizlersiniz.”

Aldıkları o ilçeler geriledi…

Coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“İzmir’de 500 bininci üyeye ulaşmamızda, buradaki 5 ilçemiz, üye kampanyasında çok büyük başarılara imza attı. Bu çalışmalarımızın karşılığını önce 2023’te Cumhurbaşkanımızı birinci seçtirerek, 2024’te de İstanbul ve Ankara’yı kazanıp, İzmir’de Büyükşehir’i ve emanetlerimizi geri alarak göreceğiz. Sokaklardayız. Görüyoruz. CHP’nin yerel hizmetleri sıfır. Yerel hizmetlerden şikayet var. Ulaşım, altyapı, kanalizasyon, trafik büyük sıkıntı.  Torbalı’da, Selçuk’ta, Menderes’te bizim bıraktığımız yerden geri gittiler. Halkın pişmanlığını görüyoruz. Gaziemir’de özlem büyümüş. Hepsini AK Belediyeciliğe, hizmete kavuşturacağız.”

İzmir, 26 Kasım’da da başka olacak…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Kasım’da İzmir’de olacağını hatırlatan Başkan Sürekli, "Cumhurbaşkanımız son geldiğinde yaptığı konuşmada, ‘İzmir bu sefer bir başka’ demişti. Bu başkalık, teşkilatlarımızın artan inancı, coşkusu sayesindeydi ki bunu sandıkta da tescil edeceğiz. 26 Kasım’da İzmir yine bir başka olacak. Çünkü sözünün eri, kararlı ve çalışkan Cumhurbaşkanını ağırlayacak. Liderimiz yine teşkilatımızı onurlandıracak, yine milletin yaralarını saracak, yine büyük yatırımların kapılarını aralayacak. İzmirliler ve sizlerle kucaklaşacak. İzmir’de yine bir gurur gününü hep birlikte yaşayacağız.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanımızın vizyonu sayesinde…

Toplantıda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, bölgeye yaptıkları yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulunarak, CHP’nin politikalarını eleştirdi. Kaya, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
 “2014-2019 döneminde bölgeye büyük hizmetler kazandırdık. Eski parayla, Selçuk’ta 600 Trilyon, Menderes’te 600 Trilyonun üzerinde, Torbalı’da 1 Katrilyonluk yatırımlar gerçekleştirdik. Şu anda Gaziemir’den Selçuk’un çıkışına kadar, devlet karayolunda yeniden asfaltlama ve kavşakları düzenleme işlemi için 300 Trilyon bütçe ayırdık. Yatırımlarımız devam edecek. Bununla beraber gönüllere dokunmayı da sürdüreceğiz.  Bugünün CHP’sini görüyoruz. Yerelde bakıyorsunuz, Menderes’i çöplük yapmaya uğraşıyorlar. Genelde bakıyorsunuz, önündeki en önemli konu olan Suriye ve Irak tezkeresi aleyhinde oy kullanıyorlar! Neden? HDP’ye şirin görünmek için.  Yüzleri de kızarmıyor. Biz terörle mücadelede birlikte olamayacaksak, nerede olacağız? Biz doğru bildiğimiz yolda devam edeceğiz. Dimdik sokaklarda olacağız. Hamdolsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başımızı eğdirmedi. Dimdik BM’ye gitti, ‘Dünya, 5’ten büyüktür.’ dedi. Bugün muharip uçağını, arabasını kendi yapacak, kendi doğalgazını çıkaracak güçlü bir ülkeyiz. Bu, Cumhurbaşkanımızın vizyonu sayesindedir.”

Kaya, teşkilat çalışmalarına yönelik değerlendirmesinde, “AK Parti’yi diğer siyasi partilerden ayıran fark, Mahalle Başkanlarımızdır. Bu kılcal damarları çalıştırarak, 2023’de 2053’te ve 2071’de durmadan yolumuza devam deriz. İzmir teşkilatı, Kerem Ali Sürekli Başkanımızın liderliğinde Türkiye’nin en iyi teşkilatlarından biri. Müthiş işler yapıyor. Sizler ne kadar güçlü olursanız, birbirimizle ve vatandaşımızla ne kadar bağlanırsak İzmir’de ve Türkiye’de o kadar güçlü oluruz. 2023’te İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli, 30 İlçe teşkilatı, yaptığı gayretli çalışmaları, siz Mahalle Başkanlarımızın gayretleri ile Cumhur İttifakı’nı İzmir’de birinci yapacak. Bundan şüphem yok.” ifadelerini kullandı.

 
CHP'li Bayır'dan 'mafya' çıkışı: O silahı…
 
Bergama hafta sonuna pedal basarak başladı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 20 Kasım 2021 Cumartesi 22:26

Bence hiç gezmeyim insanların moreli çok bozuk daha çok morel bozmayın

Yorumu oyla      2      3  
Gürkan 20 Kasım 2021 Cumartesi 15:59

Gelecek seçimde diyelim ki siz kazandınız; çöp tesisini nereye yapacaksınız? Sizin mantığınıza göre; yapılacak her yer, o yeri çöplük yapmak olduğu için tesisin yapılmaması gerekiyor. Ekonomiyi patlatmışsınız, daha başarı diye biz geziyoruz diyorsunuz. Hangi başarı? Yıllarca geçiş garanti verilen köprü yapmak mı başarı?

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Bayır'dan 'mafya' çıkışı: O silahı…
Partisinin Menderes İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi ...
CHP Menderes yeni başkanını seçti
Yeni ilçe başkanını seçmek için sandık başına giden Cumhuriyet Halk Partisi ...
CHP'li Purçu: Roman çocuklarının eğitime erişimi artırılsın!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde; ...
 
CHP'li Bakan: Toplumun yüzde 60’ı erken seçim istiyor!
Doların, euronun yükselmesinin tek sebebinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
CHP Torbalı'da ilk aday belli oldu: Birilerinin ateşten gömleği giymesi gerekiyor!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de yeni başkanını seçmeye hazırlanan Torbalı'da ...
Akşener: Gündüz huzur yok, gece huzur yok!
Bugünkü sayısında Türkiye ekonomisine ilişkin kritik bir kararın açıklanacağına ...
 
Davutoğlu'ndan 'acil seçim' çağrısı!
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından ...
CHP'li Bakan'dan AK Parti'ye sert eleştiri: Gördüğüm en kötü muhalefet!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ...
Kılıçdaroğlu: Yeterli gıda yok, kota uygulanıyor!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gıda fiyatlarındaki artışa dikkat çekerek ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva