HABERLER>POLİTİKA
26 Eylül 2021 Pazar - 16:21

AK Parti’den Kılıçdaroğlu'na 'kredi' tepkisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nın depremzedelerle yaptığı görüşme esnasında kullandığı “Yurt dışından kredi alıyoruz bu binaları yapmak için o krediyi de engelliyorlar” ifadelerine, AK Parti cephesinden tepki geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ konuyla ilgili “Sayın Kılıçdaroğlu aynı yalanı bugün de söyledi. Yine yalan ve bahanelere sığınarak beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar” açıklamasında bulundu.

AK Parti’den Kılıçdaroğlu na  kredi  tepkisi!

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 30 Ekim depreminden sonra orta hasarlı binalar için Dünya Bankası’yla anlaşıldığını ancak hükümet tarafından onaylanmadığını iddia ettiği görüntüleri paylaşarak tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, bugün İzmir’de gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında İzmirli depremzedelerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve “Yurt dışından kredi alıyoruz bu binaları yapmak için o krediyi de engelliyorlar” ifadelerini kullandı. Fakat İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı geçtiğimiz haftalarda AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile görüşmesinin ardından, “Bir mütabakat hasıl oldu ama imzalanmış bir sözleşme de yok henüz. Hazine Bakanlığı’nın onay süreci ve garanti verme süreci devam ediyor, bu sonlanmış değil. El birliği ile çalışacağız, hızlı bir şekilde de Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz” demişti.

AK Partili Dağ da bu görüntüleri paylaşarak, sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:

“İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Sayın Cumhurbaşkanımızın onayına sunulmuş herhangi bir uluslararası kredi sözleşmesi yoktur NOKTA. Sayın Soyer kendisini yalanladığı halde Sayın Kılıçdaroğlu aynı yalanı bugün de söyledi. Yine yalan ve bahanelere sığınarak beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar.”

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli'den trafik ve 2. çevre yolu çıkışı -  Haberler

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise konuyla ilgili “CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer; Cumhurbaşkanımızın onayında bir kredi anlaşmaları olmadığını kabul etti ama;genel başkanları bir türlü etmiyor! Bilmiyor ki; İzmirli okur, takip eder! Şehrin sudan trafiğe onca sorunu dururken buna ancak ‘algı operasyonuyla günü kurtarma çabası’ denir!” dedi

 
20 ilde sahte para operasyonu: 96 gözaltı
 
Milli Takım'da Kuntz'un yardımcısı belli oldu!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yalancılık 29 Eylül 2021 Çarşamba 14:30

12.19 kapasite yoksa, vizyon yoksa olma kardeşim beld başk. getir yiyim ört yatayım. ohh ne ala. o makamlar ağlama duvarı değildir, şikayet mızmız yapma yeri değildir.!!

Yorumu oyla      2      3  
Sen ne anlatıyorsun? 27 Eylül 2021 Pazartesi 12:19

09:55 iş parayla yapılır; para olmadan nasıl yapacaksın? Çiğli ne alaka? İdeolojik kafa ne alaka? 80 bine yakın mağdur insan var. Çok biliyorsan sorunu çöz!

Yorumu oyla      2      4  
yalancılık 27 Eylül 2021 Pazartesi 09:55

Beyler Bayanlar iş yapmak isteyen hiçbir mazerete dayanmadan yapar. Bırakın artık ideolojik kafaları, çiğli de 25 yıl önce depremde ölenler de krediden mi öldü. izmir de Büyükşehir, İlçe Belediyeler ve herşeyi bilen işinden başka herşeye burnunu sokan mimarlar, mühendisler odaları heeyyyyy ölen insanların hesabını verin. burada bile adamlarınız, yok şurdan aldı yok burdan aldı... aldıda alacaktı vs. Sıkılmadan yalana devam ediyorlar. Utanmadan tehdit ediyor birde. Tehditlerini belediye başkanlarına da yapsana yeterse.

Yorumu oyla      3      4  
yalancısınız 27 Eylül 2021 Pazartesi 05:23

Kocaoğlu'nun İslamk Kalkınma BAnkasından bulduğu krediye Özhaseki onay vermedi, İzmir her sene birbuçuk milyon avro fazla faiz ödüyor! Dünya Bankası Kredisine izin vermediniz, çünkü biliyorsunuz ki İzmir bu krediyi kullandığı anda İstanbul başta olmak üzere diğer şehirler de Dünya Bankasından Kentsel Dönüşüm kredisi alabilecekç İnsanların hayatıyla oynamak sizin işiniz, laf cambazlığı yaparak kurtulmaya çalışıyorsunuz. İyi de 2 sene sonra Savcılar savcılık yapmaya başladıklarında nereye kaçacaksınız?

Yorumu oyla      4      3  
Bayraklı 26 Eylül 2021 Pazar 17:23

Sayın Dağ Hasan karabağ zamanında Bayraklı belediyesine sen kıredi verdinmedinmi.izmirde CHP li Başkanlara bir haller olsa senin kapında kendilerini buluyorlar.koruyan kollayan sen deyilmisin.ya CHP li başkanların alfığı nefesden içtiği sudan senin haberin var elinize çok imkanlar geçti hepsini örtbas ettiniz kendi teşkilatının yetgilileri bunlatı gündeme getitiyor.izmirde CHP li Belediye Başkanlarına ve yönetiçilerine hiç nşr şey olmaz çünkü sırtını dayadıkları sizlersiniz

Yorumu oyla      6      5  
Otogar metro ne oldu? 26 Eylül 2021 Pazar 17:19

Erdoğan banka mı kredi onaylayacak? sürekli aynı şeyleri söylüyorsunuz. Hangi onayın verilmesi gerektiğini de sizde çok iyi biliyorsunuz. Geçmiş zamanda siz projeyle gelin, para bizden diyenler şimdi işi yokuşa sürüyorlar. Medya satın alınacağı zaman kamu bankası 750 milyonu şak diye veriyor, belediyeler proje yapacağı zaman yurt dışında para arıyorlar. Parayı buluyor, bu seferde başlıyor onay süreci.

Yorumu oyla      8      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Torbalı'da yoğun katılımlı danışma
AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi. 
Kılıçdaroğlu’ndan Bayraklı’da ‘emsal artışı’ talimatı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bayraklı’da depremde evleri hasar ...
AK Partili İnan Kılıçdaroğlu’na sert çıktı: İzmir’in turist vekili
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan İzmir’de ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de 'gençlik' reçetesi: Yüksek yetenek inşası
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de bir dizi program ve açılışa ...
CHP'li Bakan'dan Maarif Vakfı iddiası!
Maarif Vakfı ile ilgili konuşan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Umutsuz, ...
AK Parti'nin gençlik başkanı İnan'dan Soyer'e çağrı: Şato'yu öğrencilere tahsis et!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse bize müdahale edemez
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York ziyareti sırasında CBS ...
'Yurt yokmuş gibi yalan kampanyalar sürdürülüyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Darülaceze'de kültürel tesis açılışında açıklamalarda ...
AK Parti'de 30 ilçede danışma kurulu heyecanı… Sürekli açıkladı: 4 ayda üyelik akını!
AK Parti İzmir’de 30 ilçede aynı anda danışma kurulları başladı. Menemen’de ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva