HABERLER>POLİTİKA
14 Ağustos 2022 Pazar - 09:19

AK Parti'den İzmir'de gençlik çadırı!

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Bornova Küçük Park’ta kurduğu ‘Gençlik Çadırı’nda, gençler; satranç, masa tenisi ile gençler vakit geçiriyor. Aynı zamanda Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı da gerçekleştirildi. Aşure dağıtımına katılan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Milletvekili Cemal Bekle ve İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti den İzmir de gençlik çadırı!

‘Gönül Seferberliği’ kapsamında, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, Bornova, Buca, Bayraklı ve Karabağlar’da ‘Gençlik Çadırı’ kurdu. Ağustos ayı başında kurulan ve ay sonuna kadar da gün boyu açık olacak olan çadırlarda, gençlerin vakit geçirmesi için langırt, satranç, masa tenisi gibi oyunlar yer alırken, çadırlarda Gençlik Kolları tarafından ziyarete gelenlere AK Parti’nin 20 yıl boyunca yaptığı icraatler ve yapılacak olanlar anlatılıyor. Aynı zamanda, AK Parti’ye üye olmak isteyen gençler de partiye üyelikleri gerçekleştiriliyor. Bornova Gençlik Kolları tarafından Bornova Küçük Park’ta, ‘Gençlik Çadırı’ yanında, Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramı da gerçekleştirildi. Aşure dağıtımına; AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak katıldı. Yoğun ve kalabalık olan meydanda, vatandaşlara aşure ikramı gerçekleştirildi. Ayrıca, ‘Gençlik Çadırı’nda olan langırt, satranç, masa tenisi oyunlarından Başkan Sürekli, Milletvekili Bekle ve İl Gençlik Kolları Başkanı Taslak da oynadı.

AK Parti gençlerin en fazla oyunu alan parti olmuştur
Muharrem Ayı’nda gençlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’AK Parti en fazla genç üyeye sahip olan ve kurulduğu günden bugüne kadar da gençlerin en fazla oyunu alan parti olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da her zaman gençlere önem vermiştir. Kurulan ‘Gençlik Çadırı’ dop dolu etkinler mevcut. Gençlerimizle hem vakit geçirdik hem de aşure dağıtımına da katıldık. Aşure Günü’nün ruhunda kardeşliğin, birliğin, sevginin, anlayışın ve hoşgörünün anlamı saklıdır.  Bu duygu ve düşüncelerle birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi Aşure Günü’nün tüm İslam alemine ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.’’ dedi.

AK gençler, yorulmadan hız kesmeden ülkemiz için çalışmaya devam ediyor
AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle de, ‘’AK ailemizin gençleri, yorulmadan hız kesmeden her zaman davamız için ülkemiz için çalışmaya devam ediyor. İl ve İlçe Gençlik Kollarımızın bu etkinliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Muharrem Ayı dolayısıyla aşureleri de gençlerimizle hemşehrilerimize ikram ettik. Böyle zamanlar bizim bir olduğumuzu, bir olunca diri olduğumuzu da hatırladığımız anlardır. Gönüllerde ayrılıklara değil birlik ve beraberliğimize vesile olmalı, bizleri birbirimize sımsıkı bir şekilde kenetlemelidir. Muharrem Ayı'nın ve Aşure gününün İslam alemi ve tüm insanlık için huzura, barışa, refaha ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.’’ dedi.

Yarınlarımızı, gençlerimizle inşaa ediyoruz
‘Gençlik Çadır’larını Ağustos ayı itibari 4 farklı ilçede kurduklarını belirten AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ise, ‘’AK Parti, özverinin, fedakarlığın adıdır. Türkiye’de gençlerin önünü açan, icraatlarıyla gençliğe önem veren bir partidir AK Parti. Yarınlarımızı, gençlerimizle inşaa ediyoruz. Kurduğumuz ‘Gençlik Çadır’larında partimizin 20 yıllık iktidarında yapılanları ve bundan sonra yapacaklarımızı da anlatıyoruz. Gençlerimizin teveccühü ile karşılaşıyoruz ve AK ailemize katılmak isteyenleri de üyemiz yapıyoruz. Kurduğumuz çadırlarda; langırt, satranç, masa tenisi oyunları ile gençlerimizle birlikte vakit geçiriyoruz. Muharrem Ayı dolayısıyla da İl ve İlçe Gençlik Kolları olarak şehrimizin birçok noktasında aşure dağıtımı gerçekleştirmiştik. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde Küçük Park’ta da aşure dağıtımımızı gerçekleştirdik.  Aşure paylaşmaktır, hoşgörüdür. Muharrem ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Muharrem ayının birlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, bütün insanlığın huzuru ve iyiliği için daha büyük bir azim, özveri ve fedakarlıkla çalışmamıza vesile olmasını diliyorum.’’ ifadelerini kullandı. Başkan Taslak, aynı zamanda meydanda çadır kurduklarını belirterek, ‘’Hem de burada kurduğumuz çadırda langırt, satranç, masa tenisi oyunları ile gençlerimizle birlikte vakit geçirdik.’’ dedi.

 
Başkan Selvitopu çalışmaları denetledi... Karabağlar'ın gençlik merkezi yükseliyor!
 
Tayvan-Çin arasında tansiyon yükseldi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Nasır Kemeraltı'nda Büyükşehir'e yüklendi!
Kemeraltı'nda esnafları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet eden Nasır, ...
'8 cemevinin açılışını yakında yapacağız'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir’de Hacı Bektaş Veli’yi anma ...
Erdoğan'dan zincir marketlere mesaj
Çorum'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akdeniz ve Karadeniz'de yürütülen ...
 
Erdoğan'dan AK Parti kurucularına mektup
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kuruluşundan ...
KPSS sonrası bir skandal iddiası daha!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Sınavdaki soruların bazıları, ‘Kariyer ...
'En geç 1 yıl içinde yurt sorununu bitireceğiz'
CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhuriyet Halk ...
 
Ender ALDANMAZ yazdı... İki ay… Çarpı… Tükeniş…
Ender ALDANMAZ yazdı... İki ay… Çarpı… Tükeniş…
AK Partili Kırkpınar’dan Neptün Soyer’e destek!
KÖY-KOOP İzmir Birliği Başkanı Neptün Soyer’in Tarım Organize Sanayi Bölgeleri'nde ...
'Denetim' polemiği tam gaz... CHP'li Torun'dan Bakan Soylu'ya itiraz!
“Bakanlık bünyesinde CHP’li belediyeleri incelemek için özel bir birim ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva