HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
9 Ekim 2020 Cuma - 13:53

AK Parti’den Başkan Gümrükçü’ye övgü: Çiğli onunla gurur duymalı!

Göreve geldiği ilk 500 günde hayata geçirdiği hizmet ve projelerin tanıtımı için siyasi parti teşkilatları ve STK’lar ile bir araya gelen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ye, AK Parti İzmir İl yönetiminden destek geldi. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Aslan, “Utku Başkan rozetini çıkarmış ve kendisini Çiğli’ye adamış. Ataşehir Mahallesi’nde oturan bir vatandaş olarak çok memnun oldum, gurur duydum” dedi.

AK Parti’den Başkan Gümrükçü’ye övgü: Çiğli onunla gurur duymalı!

Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Aslan, il yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin ve yönetimi, Ak Parti Çiğli Meclis Üyeleri ile Ak Parti Gençlik ve Kadın Kolları üyelerinin katılım gösterdiği toplantı Çiğli Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbirin alındığı sunumda Başkan Gümrükçü, kurumsal ve mali yapının güçlendirilmesi, kentin marka değerinin yükseltilmesi, tramvay projesi, kadın, genç ve engellilere yönelik hizmetler, alt ve üst yapı çalışmaları ile Pandemi sürecinde hayata geçirilen uygulamalar gibi birçok konuda detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: “İZMİR’İN GELECEĞİ ÇİĞLİ’DE”
21 yıllık siyasi hayatının en önemli günlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçü, “Göreve geldiğim ilk gün rozetimi çıkardım. Çiğlimizin önceliklerini her zaman siyaset üstü gördüm ve çalışmalarımı bu doğrultuda sürdürdüm. Hayata geçirdiğimiz hizmet ve projelerde katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışını benimsedik. 1 buçuk yıl içinde kurumsal ve mali yapımızı güçlendirdik. Kentimizin tanınırlığını uluslararası seviyeye yükselttik. Kadın, genç, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hayatlarına dokunan projeler geliştirdik. Sanata ve spora yatırım yaptık. Eğitime büyük destek verdik. Çalışmalarımıza devam ederek hep birlikte Çiğlimizi İzmir’in merkezi yapacağız” dedi.

ALİ ASLAN: “ÇİĞLİLİLER UTKU BAŞKANLA GURUR DUYMALI”
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiğini ifade eden AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Aslan, “Her şeyden önce toplumda sevgi, saygı ve sosyal ilişkileri geliştirmeliyiz. Utku Başkanda bu anlayışla rozetini çıkarmış ve kendisini Çiğli’ye adamış. Ataşehir Mahallesi’nde oturan bir vatandaş olarak çok memnun oldum, gurur duydum. Bütün siyasi partilerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla iyi ilişkiler geliştirmiş. Çiğli’de bir uzlaşı ortamı yaratmış. Hiçbir zahmetten kaçınmadan ve parti ayrımı yapmadan düzenlediği geniş çaplı bilgilendirme toplantılarını takdire şayan buluyoruz.

“DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Tramvay projesi için ilgili Bakanlığımızla yoğun görüşmeler sürdürüyor. Özellikle gençlere, kadınlara ve engellilere yönelik hizmetlerini takdir etmemek mümkün değil. Geleceğimizin teminatı olan gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spora ve kültürel etkinliklere yönlendirmek için ayrı bir müdürlük kurmasından memnuniyet duydum. Utku Başkan çok dürüst ve çok çalışkan. Ne mutlu Çiğli halkına ki halk içerisinde ötekileştirme yapmadan, herkesi kucaklayarak hizmet üreten bir Başkana sahipler. Utku Başkan gibi belediye başkanlığı yapan başkanlar Cumhuriyet Halk Partisi’ni yüceltiyor. Cumhuriyet Halk Partililer de Utku Başkanla gurur duymalı. Tüm bu hizmetleri göz önünde bulundurarak beş yıl sonunda vatandaşlar olarak sandığa gidip notlarımızı vereceğiz. Siyaset, daha iyi hizmet üretme yarışıdır. Utku Başkan ne kadar çalışırsa çıtayı o kadar yukarı taşır. Biz de en fazla Ak Parti olarak Utku Başkandan daha fazlasını yapabiliriz iddiasında bulunuruz. Huzurlarınızda kendisine nazik daveti için teşekkür ediyorum. Bu dürüst yönetimi devam ettikçe Ak Parti olarakdestek olamaya devam ederiz. Her şey Çiğli için, Utku Başkanın başarısı için olsun ” dedi.

 
Karşılıklı sert açıklamalar: İzmir'de yağmur polemiği!
 
Bakan Pakdemirli, İzmir'de açılışı yaptı: Arıcılıkta yeni dönem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşılıklı sert açıklamalar: İzmir'de yağmur polemiği!
İzmir'de dün yaşanan ve hayatı olumsuz etkileyen kuvvetli yağış ve sel, ...
İzmir'de 'kişisel ulaşım kartı' için ilk adım! Soyer'den Ankara'ya çağrı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın, koronavirüs salgınını ...
Karabağlar'da okullar dezenfekte ediliyor
Karabağlar Belediyesi, 12 Ekim Pazartesi günü yeniden başlayacak yüz yüze ...
 
Acil çözüm ekipleri 7 mahallede işbaşında!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in mahallelerin ihtiyaçlarına ...
Konak’ta okullar yüz yüze eğitime hazır
Yüz yüze ve uzaktan eğitime aşamalı geçiş kapsamında 12 Ekim’de yüz yüze ...
Kemalpaşa'da okullara ve duraklara dezenfektan standı
Kemalpaşa Belediyesi tarafından pandemiye yönelik çalışmalar kapsamında, ...
 
Karşıyaka'da doğa dostu paylaşımlı araç dönemi
Karşıyaka Belediyesi yaptığı projeler ile öncü olmaya devam ediyor. Karşıyaka ...
Narlıdere’de pandemi denetimleri sürüyor
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkisini sürdüren koronavirüse karşı ...
İzmir'e yeni 'katı atık' tesisi
Tire'de kurulması planlanan  'Katı atık transfer istasyonu' ve 'İkinci ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva