HABERLER>POLİTİKA
5 Kasım 2014 Çarşamba - 11:01

Denizli’den İzmir’e çevreyolu müjdesi!

İzmir Çevreyolu Harmandalı-Koyundere kavşağı ile ilgili müjdeli haber AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'den geldi. İzmir Çevreyolunun devamını oluşturan ve 35 proje arasında bulunan 9 km'lik yol üzerinde incelemelerde bulunan Denizli, projenin söz verildiği gibi Kasım ayı içinde hizmete gireceğini belirtti.

Denizli’den İzmir’e çevreyolu müjdesi!

İZMİR - 35 proje içerisinde yer alan Konak Tüneli'nin ardından yapımı devam eden Çevreyolu Harmandalı-Koyundere kavşağındaki çalışmaları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, 9 km'lik Harmandalı-Koyundere yolunun açılış aşamasına geldiğini söyledi. Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'ndan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Denizli, "Projeye dahil edilen yan yollar ve bağlantı yolları ile birlikte açılışını yapacağımız yolun uzunluğu 12,6 km. AK Parti olarak yerel yönetimin ulaşım alanındaki ihmal ve eksikliklerini ortadan kaldırmak, İzmirlinin hayatını kolaylaştırmak için 35 projenin ulaşım alanındaki bölümlerine hız verdik. İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım'ın bakanlığı döneminde başlattığı projeler gece gündüz demeden devam ediyor. Ulaştırma bakanımız Lütfi Elvan'ın destekleriyle İzmir'in ulaşım projelerinde kısa zamanda çok yol aldık. Projenin devamında Manisa'nın İzmir'le entegrasyonunu sağlayacak ve ihracat imkânlarını daha verimli hale getirecek Koyundere-Menemen bölümü de yakın zamanda hizmete girecek." dedi.


 
İzmir'de ulaşım dökülüyor…
İzmirlilerin en çok şikâyet ettikleri sıralamasında ilk sırayı ulaşımın aldığına dikkat çeken İlknur Denizli, "Üzülerek söylüyorum ki İzmir'de ulaşım dökülüyor."  İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan toplu taşımacılığın tam bir facia olduğuna dikkat çeken Denizli, "İzmirli deyim yerindeyse kan ağlıyor. Büyükşehir belediyesinin anlamsız uygulamalarından dolayı vatandaşlarımız yollarda, duraklarda ve istasyonlarda çıldırmak üzereler. Aktarmalı ulaşım öyle,  deniz ulaşımı ayrı bir felaket. Yeni gemiler deseniz İzmirlinin parasını sokağa atmanın bir başka biçimi. Oysa çağdaş kentlerde ulaşımda birinci öncelik toplu taşımadır, İzmir'de ise toplu ulaşım tam anlamıyla dökülüyor. Bu işi çözmekle sorumlu olanlar, vatandaşın sesini duymuyor, duymak istemiyor" diye konuştu.
 
"Biz işimizi, görevimizi yapmaya ara vermeden devam ediyoruz"
Toplu ulaşım dışında özel araçların kullanıldığı ve belediyenin sorumluluk sahası içerisinde yer alan yolların durumunun ortada olduğunu sözlerine ekleyen Denizli, şöyle devam etti; "Samimiyetle ve önyargısız bir şekilde etrafınıza bakın. İzmir'de kent içi yolların çağdaş bir kente yakıştığını söyleyebilir misiniz? İzmir bunu hak ediyor mu? Sorunlara uzun vadeli bir perspektiften bakamadığınızda durum ortada. İzmirliler Merkezi hükümetin yaptığı yollarla, belediyenin yaptığı yolları görüyor ve kıyaslıyor. İzmirli vatandaşlarımız, gerçek ve yakışan hizmetin nereden geldiğini çok iyi biliyor. Her türlü koşulda biz AK Parti olarak işimiz yapmaya devam edeceğiz. Karayolları'nın sorumluluk alanında AK Parti Hükümeti olarak dünya standartında yollar yapmaya, vatandaşa hizmet sunmaya devam edeceğiz" dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Süleyman 5 Kasım 2014 Çarşamba 13:02

İzmir'e yapmakla en çok övündüğünüz tek şey olan kuzey çevre yolu iktidara geldiğinizden bu yana kaç km ilerledi acaba ben söyleyeyim yeni girneden egekente geldi...bi de övünüyorsunuz...12.6 km nedir kardeşim...

Yorumu oyla      15      7  
YORUMCU BABA 5 Kasım 2014 Çarşamba 11:16

İzmir'de ULAŞIM Gerçekten Dökülüyor.

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karataş’tan Delican’a: Çok komik oluyor!
MHP İl Başkanı, AK Parti İl Başkanı’na ‘İzmir malları’ üzerinden sert ...
Bakan Bozdağ yanıtladı: HDP kapatılacak mı?
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HDP’nin kapatılmasının istendiği yönündeki ...
CHP’de ‘yeni hareketin’ gölgesinde Engin’den net mesaj!
Olağanüstü kongrelerle gündeme gelen CHP İzmir İl Örgütü’nde yaşanan hareketlilik ...
 
Meclis’te ‘saray’ gerginliği: Vekillerden sert sözler
TBMM Genel Kurulu'nda, yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı, iktidar ve muhalefet ...
Davutoğlu: Halep yoğun baskı altında
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanlığı'nda aldığı brifingin ...
Kampta 'çözüm' krizi: Akdoğan özür diledi!
AK Parti'nin Afyon kampında masaya yatırılan çözüm süreci, vekillerle ...
 
AK Parti'den yargıya 'sicil affı' golü!
AKP iktidarının HSYK seçim sürecinde maaş zammıyla birlikte en önemli ...
TBMM’de Çıray ve Kaplan arasında sert tartışma
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Peşmergelerin Türkiye'den geçişi sırasında ...
Genelkurmay'da kritik zirve: Başbakan'dan önemli mesajlar
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanlığı'nda aldığı brifingin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva