HABERLER>POLİTİKA
24 Mayıs 2015 Pazar - 11:30

Davutoğlu sözünü tuttu, Kocaoğlu’na komşu oldu!

Başbakan Davutoğlu son il kongresinde verdiği sözü Gündoğdu’a halka seslenmeden önce hayata geçirdi. Ankara ve İstanbul’un ardından İzmir’de de başbakanlık ofisi açıldı. Ofis Büyükşehir Belediye Binası’nın karşısında merkez bankasının iki katında yer alacak.

Davutoğlu sözünü tuttu, Kocaoğlu’na komşu oldu!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ -  Başbakan Ahmet Davutoğlu ocak ayının sonunda gerçekleştirilen AK Parti İl Kongresi’nde büyük bir sürpriz yapmış ve genel seçimden önce İzmir’e de bir başbakanlık ofisi açılacağını duyurmuştu.

- DAVUTOĞLU İZMİR’E SESLENDİ: ELİNİZİ YÜREĞİNİZE KOYUN…

Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak büyük miting öncesi kente gelen ve iş dünyasıyla buluştuktan sonra geceyi İzmir’de geçiren Başbakan Davutoğlu sözünü bugün öğlen saatlerinde hayata geçirdi.



Ankara ve İstanbul’un ardından İzmir’e de başbakanlık ofisi açıldı. Ofis Büyükşehir Belediye Binası’nın karşısındaki Merkez Bankası’nın iki katında hizmete alındı.



Açılış törenine Başbakan Davutoğlu’nun yanı sıra İzmir Valisi Mustafa Toprak, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, AK Parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış töreninin ardından Davutoğlu’nun ofis açılışı davetine de icabet gösterdi.



AKDENİZ VE AVRUPA UFKU!
Törende konuşan Başbakan Davutoğlu’ndan İzmir mesajları geldi. Başbakan bundan sonraki dönemde kente daha sık geleceğinin altını çizerek şunları söyledi: İzmir ülkemizin, milletimizin ufuk şehridir. Akdeniz bir Türk Gölü haline dönüştüğünde İzmir, bu havzanın en önemli şehri haline geldi. Çağdaşlaşma döneminde en önemli fikirlerin merkezi oldu. Ülkemiz işgale uğradığında Hasan Tahsin bu ülkenin boyun eğmeyeceğini ilk kez İzmir'den gösterdi. İstiklalimizi burada kazandık. Demokrasiyi inşa ederken Adnan Menderes ve arkadaşları meşaleyi burada yaktılar. Asya'yla Avrupa ve Anadolu ile Akdeniz arasındaki buluşmanın merkezi oldu. Devletimizin en önemli faaliyetlerinin yapıldığı şehir İzmir'dir. Arkadaşlarla yaptığımız değerlendirmelerden sonra, İzmir'e başbakanlık ofisi açılmasını zaruri gördük... Bütün İzmirlilere ve ülkemize mesajımız şudur: Türkiye Cumhuriyeti Artvin'den Muğla'ya kadar her yere hizmeti bir görev addeder. İzmir'de açtığımız ofisle, Akdeniz ve Avrupa ufkumuzu da ortaya koymayı umuyoruz. Bazı resmi toplantı ve ağırlamalarımızı İzmir'de yapacağız. Bu kararı alırken İzmir'e verdiğimiz önemi ortaya koyuyoruz. İnşallah burada yapılan çalışmalarla güzel hizmetleri hep beraber ülkemize kazandırırız. Güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum. Allah bu binada alınacak kararları ülkemiz için hayırlı kılsın.



HAYIRLI OLSUN
Ofisi gezdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Davutoğlu ofisi çok iyi bulduğunu söyledi. Davutoğlu, "Ankara'dan dan özel eşyaları getirdik.Tüm toplantılar ve çalışmalar için hazırlıklarımızı tamamladık. İzmir'in için hayırlı olsun" dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ARDA CEVAHİR 25 Mayıs 2015 Pazartesi 10:07

BAŞBAKANLIK ADI ALTINDA MERKEZ BANKASINDA İKİ ODA AÇACAĞINA AŞ EVİ AÇ, YAŞLI YOKSUN BAKIM EVİ AÇ, GENÇLİK MERKEZLERİ AÇ AMA BAŞBAKANLIK AÇMA

Yorumu oyla      12      6  
Asuman Arpak 24 Mayıs 2015 Pazar 19:19

Hoş Geldiniz * Hayırlar 'a Vesile Olmasını Temenni Ederim *

Yorumu oyla      21      15  
İŞÇİ 24 Mayıs 2015 Pazar 12:10

SAYİN BASBAKANİM İZMİRE VERDİGİN DEGER İCİN COK TESEKKUR EDERİM İZMİR BUYUKSEHİR BELEDİYESİNDE CALİSANLARİN DURUMU NE OLACAK BİZLERDE KARAYOLLARİNDA CALİSANLAR GİBİ KADROYA GECECEKMİYİS BU MUSDELİ HABERİ MİTİNGDE VERMENİZ UMUDUYLA GELİYORUM ALLAH YAR VE YARDİMCİ OLSUN

Yorumu oyla      20      30  
baytak 24 Mayıs 2015 Pazar 11:44

AKP 13 yıldır iktidar şimdi İzmir'e Başbakanlık merkezi açıyormuş. İzmirliye ne faydası var? 17 milyon yoksula, 6,5 milyon işsize, emekliye, çiftçiye, küçük esnafa verecek bir şeyiniz yok mu?

Yorumu oyla      43      16  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milli İttifak mitingine Erdoğan engeli
Seçimlere birlikte girme kararı alan Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik ...
Başbakan olmanın avantajı: 1 günde 3 miting!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim kampanyasını devlet imkanlarına sahip ...
AK Parti milletvekili adayına bıçaklı saldırı
Adana Ak Parti 12’nci sıra millvekili adayı Ramazan Demir, seçim çalışması ...
 
Ve Davutoğlu İzmir'de: Bütün şehir elini yüreğine koysun
Başbakan Davutoğlu İzmir’in vizyonu için gerçekleşecek projeler hakkında ...
Davutoğlu: AK Parti’nin şu anki lideri benim…
Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçimlerdeki başarı ya da başarısızlığın sorumlusunun ...
Ve İzmir’i yerden yere vuran Vekil konuştu: Neden haşhaşi dedi?
İzmir ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle tartışmalara neden olan ...
 
Baykal: O bakanlığı kesin almamız gerekiyor!
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, "Erdoğan anladı tek başına iktidar ...
Flaş: Abdullah Gül’den tüm liderlere mesaj var!
Onbirinci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 7 Haziran seçimleri öncesinde siyasi ...
CHP’den AK Partili o vekile yaylım ateşi: IŞİD zihniyeti!
İzmir notları paylaşımlarıyla büyük tepki toplayan AK Parti Diyarbakır ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva