HABERLER>ASTROLOJİ
16 Kasım 2021 Salı - 10:09

19 Kasım ay tutulması: Dürtülerin sınavı

19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Haziran 2020’den beri İkizler-Yay burçlarında gerçekleşen tutulmalar 4 Aralık’ta Yay burcundaki Güneş tutulmasından sonra, 2023 sonuna kadar Boğa-Akrep burcunda devama edecekler. 19 Kasım tutulması da önümüzdeki 2 sene boyunca sınanacağımız alanların konu başlıklarını veren, fragman tadında bir tutulma olacak.

19 Kasım ay tutulması: Dürtülerin sınavı

Boğa-Akrep aksında olan tutulmalarda psikolojik olarak bizi zorlayan, görmek istemediğimiz olumsuzluklar üzerinden gelen deneyimlerle karşılaşacağız. Daha çok istikrar ve huzur isteyeceğiz. Maddi dünyada güvence aradığımız alanlara yönelip buralarda gelişim sağlamamız gereken bir dönem olacak. Gerçekçi bir yaklaşımla somut değerler ortaya koyabilmek önem kazanacak.

19 Kasım Boğa Ay tutulmasına baktığımızda etkileri kuvvetli bir tutulma olduğunu görüyoruz. Algol isimli önemli bir sabit yıldız üzerinde gerçekleşen tutulmaya Jüpiter’in de sert açısı var. Medusa ile özdeşleştirilen Algol yıldızı çift yönlü bir yıldızdır. Hem iyicil hem de kötücül çalışabilir. Getirdiği sınavlar da ilişkileri ve maddiyatı anlatan Venüsyen sınavlardır.

Boğa burcu ise sahip olmayı, güven duygusunu ve dünyevi değerleri anlatır. Akrep ve Boğa’nın karşı karşıya olduğu bu tutulma kriz yaratan bir dizi olayı gündeme getirecek. Bu olaylar güvenlik ihtiyacımızın önemini, sahip olduklarımızın değerini anlamamız için ortaya çıkan durumlar olacak. Jüpiter de yaşanan olayları büyütecek. Bu süreçte dürtülerimizi kontrol edebilmek, onlara rağmen doğru olanı yapabilmek önemli.

Karşılaşacağımız olaylarda direnç göstermek yerine alt metni okuyup bırakmamız gerekeni bırakabilirsek, elimizde kalanlarla güvenli hissedeceğiz. Hatta bu dönüşüm rüzgarından daha da sağlam çıkabilme ihtimalimiz var.

Manipülasyonun oldukça fazla olacağından menfaat uğruna yapılan yönlendirmelere dikkat edilmeli. Maddi konulara ve ilişkilere ait sorunları görmezden gelme eğilimimiz olabilir. Olaylara kaçmadan ve gerçekçiliği kaybetmeden bakmaya çalışmalıyız.

Uranüs ve Mars da beklenmedik öfke patlamalarını, çatışmaları ve ön görülmeyen bazı eylemleri gündeme getirecek. Bu süreçte tepkisel davranmamaya dikkat edilmeli.

Dünya genelinde ani hava değişimleri, ekonomik dengesizlik ve güvenlik sorunları gündemde olacak. Aynı zamanda sağlık sektöründeki olumlu gelişmeler de hızlanacak.

Türkiye’nin alacağı etkilere baktığımızda hem içerde hem de dışarıda hareketli günler bizleri bekliyor. Tutulma etkilerini 6 ay boyunca alabiliriz. Bu tutulma erken seçimin konuşulmasını, siyasi liderlerle ilgili beklenmedik sağlık sorunlarının gündeme gelmesini, kadın cinayetlerini ve ekonomik istikrarsızlığı gündeme getirir.

Sağlık olarak da baş, boyun, boğaz, tiroit ve üreme organlarıyla ilgili sorunlarda artış olabilir.

Boğa Ay tutulmasından 16-22 Kasım, 16-22 Şubat, 15-21 Mayıs ve 17-23 Ağustos arasında doğanlar ve haritalarında 27 derece civarında sabit burçlarda (Boğa, Aslan, Akrep, Kova) önemli yerleşimi olanlar daha yoğun etkilenecekler. (Aslıhan Doktoroğlu - Milliyet)

 
Bakan Elvan'dan enflasyon ve döviz kuru mesajı
 
Vali Köşger açıkladı: İzmir’de vakalar 1000’in altında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
15-21 Kasım haftası gökyüzü
Bu haftanın öne çıkan en önemli gökyüzü görünümü Ay tutulması olacak. ...
Bu hafta beklentileri gerçekçi tutalım
25-31 Ekim haftası gökyüzü yorumlarına göre hangi gün hangi temalar öne ...
4-10 Ekim haftası gökyüzü hareketli
6 Ekim’de gerçekleşecek Terazi Yeniayının yoğun etkilerini taşıyan 4-10 ...
 
Bu hafta Merkür retrosu başlıyor
Balık dolunayının etkilerinin hissedilmeye devam ettiği 27 Eylül haftası ...
Bu hafta gökyüzü olumlu
Olumlu etkilerle başlayan 20-26 Eylül haftası Salı günü gerçekleşecek ...
Bu hafta her konuda temkinli olmalıyız
13-19 Eylül haftası gökyüzü yorumlarına göre hangi gün hangi temalar öne ...
 
Bu hafta gökyüzü gergin
Gergin açıların hakim olduğu 30 Ağustos-5 Eylül haftası gökyüzü yorumlarına ...
Bu hafta Venüs burç değiştiriyor
Venüs’ün burç değişimiyle başlayan 16 Ağustos haftası, 22 Ağustos’ta Kova ...
Aslan yeniayının etkileri devam ediyor
8 Ağustos Aslan Yeniayının etkileriyle başlayacak 9-15 Ağustos haftası ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva