HABERLER>ASTROLOJİ
18 Temmuz 2022 Pazartesi - 10:22

18-24 Temmuz haftası burç yorumları

Oğlak Dolunayını atlatıp yeni bir haftaya başlıyoruz. 18 Temmuz haftasının ilk yarısı dolunayın etkileri hala üzerimizde olacak. Ama hafta sonuna doğru daha rahat hissedeceğiz.

18-24 Temmuz haftası burç yorumları

18 Temmuz Pazartesi sevgi ve değer duygumuzu ifade eden Venüs, 11 Ağustos’a kadar ilerlemek üzere Yengeç burcuna geçecek. İletişimin ön planda olduğu ve flörtözlüğün arttığı İkizler seyrinden sonra şimdi sevgi ifademiz daha hassas ve koruyucu olacak. İlişkiye bakışımız bu dönemde biraz gelenekselleşebilir. Bu dönemde finansal olarak sahip olduklarımızı da korumak isteyeceğiz.

Aynı zamanda Pazartesi takıntılı düşünceler geliştirmeye, düşünceleri sert ifade etmeye yatkınız. Özellikle akşamüstü ikili ilişkiler daha yoğun olarak gündemimizde olabilir. Sabah saatlerinde biraz daha içe dönmek, yalnız kalıp kısa da olsa bizi rahatlatan bir şeyle uğraşmak, meditasyon yapmak günün genel akışına destek verebilir.

19 Temmuz Salı Ay Koç burcunda ilerleyecek. Sabırsız ve fevri olma hali söz konusu. Geçmişe ait sorunlu konular gündeme gelebilir. Olaylara ani tepki vermeden yaklaşmaya dikkat edilmeli.

20 Temmuz Çarşamba güç savaşlarından, ısrarcı tutumlardan uzak kalmak önemli olacak. 17:00 sonrasında da yeni bir iş başlatmak yerine mevcut işleri tamamlamaya gayret edebiliriz.

21 Temmuz Perşembe, güne rüyalarımızın etkisinde başlayabiliriz. Gün genelinde sakin kalmak isteyeceğiz. Akşam saatlerinde ise keyfimize yönelik aktiviteler ön plana çıkacak.

22 Temmuz Cuma Güneş Aslan burcuna geçecek. Şimdiden tüm Aslanların yeni yaşlarını kutluyorum. Cuma günü geleceğe yönelik fikirler geliştirmek ya da kişisel görünümde değişim yapmak için değerlendirilebilir.

23 Temmuz Cumartesi olumlu etkileri olan bir gün. Öğrenme, kendini geliştirme ve sosyalleşme için fırsatlar değerlendirilebilir. Ticari konularda da olumlu akışlar söz konusu olacak.

24 Temmuz Pazar ise iletişimin öne çıkacağı bir gün. Akşamüstü yapılacak konuşmalar iyi hissettirip, olumlu düşünceler geliştirmemize destek verebilir.

18 Temmuz haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

İş hayatı ile aile hayatı arasındaki dengeyi sağlamaya çalışacağınız bu hafta ailenize karşı fevri çıkışlardan sakınmaya dikkat edin. Otorite figürleri ile de inatlaşmalardan uzak durulmalı. Haftanın ikinci yarısı ise aşk hayatı hareketlenirken kısa seyahatler de gündemde olacak.

YÜKSELEN BOĞA

Fikir çatışmalarının gündemde olacağı bu hafta mümkün olduğu kadar önyargıdan uzak durmaya dikkat edilmeli. Seyahatlerde de aksiliklere karşı tedbirli olunmalı. Hafta sonu aileyle vakit geçirmek ve evle ilgili düzenlemeler yapmak iyi hissettirecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta genelinde düşünceleriniz daha çok kendi değerinize odaklanacak. Maddi, manevi sahip olduklarınızı sorgulayacaksınız. Hafta sonu ise arkadaşlarınızla olan iletişim size iyi gelecek. Kendinizi daha net ortaya koyacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında kendinizi ikili ilişkilerde baskı altında hissedeceksiniz. İşle ilgili konularda da geriye dönük meselelere odaklanmanız gerekebilir. Hafta sonu maddi süreçlerde halledemediğiniz durumlara netlik getirmek, farklı çözümler üretmek mümkün.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında sağlıkla ve psikolojik süreçlerle ilgili konular gündemde olabilir. Korkuya kapılmamaya ve takıntılı düşünceler üretmemeye dikkat edilmeli. Hafta sonu ise gruplar içinde kendinizi iyi hissedecek, inandığınız konularda destek alacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAK

Haftanın ilk yarısında sosyal çevrenizde ve aşk hayatınızda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Çocuklarınız ve arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda sakin kalmaya gayret edin. Hafta sonu iç sesinize kulak vermek ve sorumluluk almaktan çekindiğiniz alanlara yönelmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında işle ilgili gerginlikler, ebeveynlerle ilgili konular ön planda olabilir. Duygusal karar vermemeye dikkat edilmeli. Hafta sonu ikili ilişkilerde güzel gelişmeler mümkün. Seyahatler, uzaklardaki dostlar gündemde olacak.

YÜKSELEN AKREP

Haftanın ilk yarısında yakın çevreyle olan ilişkiler ve hayata bakış şekli sorgulanabilir. Olaylara objektif yaklaşmaya dikkat edilmeli. Haftanın geri kalanında ise işle ilgili güzel bir akış söz konusu. Sağlıkla ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN YAY

Hafta başında finansal konularda yaşanan sorunlara odaklanmak gerekebilir. Kazalara karşı da dikkatli olmakta fayda var. Hafta sonu ise gezilerle ya da çocuklarla keyifli vakit geçirmek mümkün. Aşk hayatındaki problemler de çözüme ulaşabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında bireysel seçimlerin ilişkide yarattığı sorunlar gündemde olabilir. Baskıcı ve müdahaleci tavırlardan uzak kalmaya gayret edin. Haftanın ikinci yarısında finansal konularda rahatlama söz konusu. Hafta sonu evle ilgili düzenleme yapmak iyi gelecek.

YÜKSELEN KOVA

Haftanın ilk günleri tamamlanması gereken işlere odaklanacaksınız. Sağlık konusunda da bazı hassasiyetler yaşanabilir. Hafta sonu kısa seyahatler, ortaklı işlerde yeni kararlar gündemde olacak. İkili ilişkiler için de fırsatlar değerlendirilebilir.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında aşk hayatıyla ilgili gerginlikler yaşanabilir. Çocuklara karşı da baskıcı davranmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonuna doğru ise çalışma hayatında olumlu gelişmeler gündemde olacak. Aile içinde de kendinizi daha değerli hissedebilirsiniz. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
Yanık ceset davasında yeni gelişme: İstinaf ceza indirimini bozdu!
 
Eren Abluka-22'de bir asker şehit oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
20-26 Haziran haftası burç yorumları
20 Haziran haftası ilişkiler açısından ılımlı etkiler içeren bir hafta ...
13-19 Haziran haftası burç yorumları
13 Haziran haftası, Haziran ayının öne çıkan haftası olacak. 14 Haziran'daki ...
Yaz aylarına astrolojik bakış
23 Ağustos sonrasında gittikçe hızlanan bir tempo içine giriyoruz.
 
Satürn retrosu: Telafi zamanı
Satürn bizim maddesel dünyada nasıl deneyimler kazanacağımızı, geliştirmemiz ...
Mars Koç burcunda: Hareket başlıyor
İrademizi ortaya nasıl koyduğumuzu ve mücadele şeklimizi etkileyen Mars, ...
Bu hafta gökyüzü rahat
23 Mayıs haftası sert etkilerin bir nebze ara verdiği, bize de biraz nefes ...
 
Çok zor bir Ay tutulması
Bu dönemde önemli, riskli işlere girilmemesi doğru olacak
11-17 Nisan haftası burç yorumları
11 Nisan haftasına olayları algılama şeklimizi ve nasıl iletişim kurduğumuzu ...
4-10 Nisan haftası burç yorumları
4-10 Nisan haftası burç yorumlarına göre bu hafta hangi gün hangi temalar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva