HABERLER>ASTROLOJİ
16 Ocak 2023 Pazartesi - 10:40

16 Ocak Haftası burç yorumları

Geçen hafta Mars retro hareketini bitirip ileri pozisyona geçmişti. Bu hafta da Merkür retrosu bitiyor. 16 Ocak haftası, Mars ve Merkür’ün birbirleri ile konumları ve diğer sert açılar etkisiyle tansiyonu yüksek bir hafta olabilir. Cumartesi yaşanacak Kova Yeniayı Ocak ayının geri kalan kısmında bizleri rahatlatacak.

16 Ocak Haftası burç yorumları

16 Ocak Pazartesi Ay Akrep burcunda ilerlerken finansal konulara, krizli gördüğümüz alanlara odaklanma eğiliminde olacağız. Akşam saatlerinde de duygusal iniş çıkışlar yaşayabiliriz.

17 Ocak Salı güne daha pozitif başlayabiliriz. Sorunlara karşı toleransımız yüksek olacak. Önemli işlerimizi ve konuşmalarımızı günün ilk yarısında yapmaya dikkat edebiliriz.

18 Ocak Çarşamba maddi konularda ve ikili ilişkilerde ısrarcı olmamaya önem vermeliyiz. Manipülasyonlara açık etkilerin olduğu bugün, her şeyi yapmaya kendimizde hak görebiliriz ya da bu tarz davranışlarla karşılaşabiliriz. Öğle saatlerinde kazalara, sağlığımıza karşı daha özenli olmaya çalışalım.

19 Ocak Perşembe 30 Aralık’tan beri retro harekette olan Merkür ileri konuma geçecek. İletişim alanında rahatlayacağımız bir süreç başlayacak. Günün ilk kısmını önemli işler için değerlendirebiliriz.

20 Ocak Cuma Güneş Oğlak burcundan Kova burcuna geçecek. Şimdiden tüm Kovaların yeni yaşları kutlu olsun. Cuma akşam saatleri bir konuya odaklanmak ya da sosyalleşmek için uygun saatler olacak.

21 Ocak Cumartesi Kova burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Uzun süredir retroların gündemde olduğu sürecin bitişiyle ileri doğru bakmamıza destek verecek bir yeniay olacak. Kendimizi yıpranmış hissettiğimiz konularda, olayları daha farklı ele alarak ilerleme isteğimizi destekleyen bir süreç başlıyor. Enerjimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Aklımızdan geçenlere eylemlerimizin yetişmediğini de düşünebiliriz. Mümkün olduğunca duygularla savrulmak yerine mantık odaklı hareket etmeye gayret edelim.

22 Ocak Pazar Ay Kova burcunda olacak. Günün ilk yarısında uzun zamandır ertelediğimiz işlerimizi halledebiliriz. Gün genelinde sevgi ifadelerinde zorlandığımızı, kendimizi baskı altındaymış gibi hissettiğimizi fark edebiliriz. Özellikle akşam saatlerinde önemli konuşmalardan uzak durmaya özen gösterelim.

16 Ocak haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Haftanın ilk günlerinde iş hayatında güç çatışmaları, otorite kurmak için yapılan baskılar gündemde olabilir. Hafta genelinde çalışma ortamındaki iletişimde fevri olmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu itibariyle de sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızda destek alıyor olacaksınız.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında eğitimle ilgili konularda, yurt dışı bağlantılı işlerde kendinizi daha net ortaya koymak isteyebilirsiniz. Herhangi bir düşünceye takıntı yapmamaya gayret edin. Bu hafta işinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Uygulamaya geçmek için yeniay sonrasını beklemeniz daha verimli sonuçlar doğurur.

YÜKSELEN İKİZLER

Finansal konularda yanlış yönlendirilmelerden, riskli hareketlerden uzak durmanız gereken bu hafta sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Hafta sonu ileri dönük planlarınızı hayata geçirebilmek için olaylara farklı yaklaşmaya gayret edin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında ikili ilişkilerinizde, iş birliği yaptığınız alanlarda ısrarcı davranmamaya gayret edin. Sizin dışınızda gelişen olaylara fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Hafta sonu ise finansal konularda sıkışık hissedebilir, bu alanda yeni kararlar alabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Sosyal hayata yetişmeye çalışacağınız bu haftanın ilk günlerinde sağlıkla ilgili konularda ve günlük koşturma içinde zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise ikili ilişkilerinize dair yeni kararlar alabilir, bir şeyleri farklı kılmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında aşk hayatınızda kıskanç olmamaya ve varsa çocuklarınıza karşı baskıcı davranmamaya özen gösterin. İşinizle ilgili yapmak istedikleriniz için koşturacağınız bir hafta olacak. Hafta sonu ise günlük düzeninize ya da çalışma şartlarınıza dair değişimleri hayata geçirmek isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Aile içinde alınan kararlarda ısrarcı ve yönlendirici olmamaya gayret edilmesi gereken bu hafta seyahatlerde ve evde yapılacak işlerde dikkatli olunmalı. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerde daha özgür olmak, çocuklarla ilgili yeni kararlar almak istenebilir.

YÜKSELEN AKREP

Haftanın ilk günleri yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Israrcı olmamaya gayret edin. Trafikle ya da iletişimle ilgili konularda beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru ise evinizle ya da ailenizle ilgili durumlara bir düzen getirmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN YAY

Hafta başında kontrolsüz harcamalardan ya da riskli yatırımlardan uzak durmaya çalışın. İkili ilişkilerde değerli hissetmek için fazla çabalayacağınız haftanın son günlerinde fikirlerinizi hayata geçirme arzusu yüksek olacak.

YÜKSELEN OĞLAK

Haftanın ilk günlerinde gruplar içinde baskın olmaya yatkınsınız. Güç gösterilerinden uzak durun. Hafta genelinde hızlı tempo sağlığınızı ihmal etmenize sebep olabilir. Yeniay döneminde finansal konularda yeni adımlar atmak isteyeceksiniz. Ailenizden yardım alabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında otorite olarak gördüğünüz kişilerle çatışmak bazı korkularınızı tetikleyebilir. Özel hayatınızda sizin dışınızda gelişen olayları kontrol etmek için fazladan efor sarf etmeniz gerekebilir. Hafta sonuna doğru ise gerçekten istediğiniz şeyler için girişimde bulunma isteğiniz yüksek olacak.

YÜKSELEN BALIK

Haftanın ilk günleri kendinizi gruplar içinde ya da arkadaşlar arasında güç kavgalarının içinde bulabilirsiniz. Sosyal hayatınızla, aile yaşantınızı dengelemeye uğraşacaksınız. Hafta sonuna doğru ise kendinizi kısıtlanmış hissettiğiniz alanlardan özgürleşmek için bazı adımlar atabilirsiniz. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
CHP'li Arslan'dan Bakan Koca'ya 'önerge' çıkışı: 1 yıl sonra gelen yanıt!
 
Ayçiçek yağında indirim bekleniyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2023'te hangi burcu, neler bekliyor?
2023, Mars ve Merkür retrosu ile başlayıp, yine Merkür retrosu ile bitireceğimiz ...
19-25 Aralık Haftası burç yorumları
Yeni haftayı, Jüpiter’in Koç burcuna geçişi ve Oğlak Yeniayı şekillendirecek. ...
12-18 Aralık Haftası burç yorumları
12 Aralık haftası Merkür’ün ve Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte ...
 
28 Kasım-4 Aralık Haftası burç yorumları
28 Kasım haftası Yay Yeniayı vurgularını hissetmeye devam edeceğiz. Hafta ...
21-27 Kasım Haftası burç yorumları
21 Kasım haftası gökyüzünde Yay burcunun yoğunluğunu ve Yay Yeniayı etkilerini ...
Pembe yalanların ustası 5 burç! İnanmadan önce bir daha düşünün
Yalan söylemek ve insanları kandırmak çok kötü bir davranış biçimidir. ...
 
14-20 Kasım Haftası burç yorumları
14 Kasım haftası, ilk yarısı sert geçen Kasım ayının biraz nefes aldıracak ...
24-30 Ekim Haftası burç yorumları
24 Ekim haftası gökyüzünde Akrep teması baskınlaşacak. Etkilerini 10 gündür ...
17-23 Ekim Haftası burç yorumları
17 Ekim haftası ikili ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. 25 Ekim’de ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva