HABERLER>SPOR
21 Nisan 2021 Çarşamba - 22:42

1. Lig'te teşvik primi iddiası: Menemenspor'a ağır ithamlar!

TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor'un başkanı Yüksel Yıldırım, bu sezon bazı maçlardan önce rakiplerine teşvik primi gönderildiğini söyledi. Kadro dışı kalan futbolcularla birlikte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları hakkında da konuşan Yüksel Yıldırım "Bu takıma birilerinin müdahale etmesi gerekiyordu. Hocamızın müdahale yapmasını bekledim ama yapmadı. Ben yapmak zorunda kaldım." dedi.

1. Lig te teşvik primi iddiası: Menemenspor a ağır ithamlar!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin YouTube kanalı SBB TV'de yaptığı açıklamada "Teşvik primlerini biliyoruz ama ispat edemem. Yarın mahkemeye çağırsalar, ispatlayamam. Çünkü rüşvetin belgesi olmaz. Biz duyuyoruz. Tuzlaspor normalde 7,000 TL prim verir. Bugüne kadar 7,001 TL olmamıştır. Bizim maçtan önce 25,00 TL beraberlik veya galibiyet primi açıkladılar. Ondan sonraki maçta Balıkesirspor'a 30,000 TL prim, alacağı puan ya da puanlar için. Futbolcuların kulağına, bizim kulağımıza geliyor. Menemenspor'a da 30,000 TL." dedi.

"TERBİYESİZ ADAM"

Yıldırım "Menemenspor Başkanı Kazım Hürol Taklak, bizim maçtan sonra utanmadan TFF'ye yazı yazıyor. "Başkanım bu maçın hakemini 1. dakikadan itibaren izle" diye. Samsunspor'a maçı veriyormuş gibi bir hava oluşmuş. Bizim lehimize ne verdi? Neyi konuşuyor bu adam? Sen terbiyesiz adam, Samsun'da oyuncun altı pasın içinde topu elle aldı, bariz penaltıyı hakem vermedi. O maçta berabere kaldık, ağzından neden bir laf çıkmadı? O zaman neden TFF'ye yazmadın? Adam 2-2 bizle berabere kalmış, demek büyük teşvik primi kaçırdı diye düşünüyor. Bilemiyorum siz yorumlayın." diye konuştu.

"TEŞVİĞİ KİM VERİYOR, BİLİYORSUNUZ"

Yüksel Yıldırım ayrıca "Samsunspor'un işi çok zor. Hem stres altındayız, hem de her maçımıza teşvik primi gönderiliyor. Kimin tarafından gönderildiğini siz tahmin edersiniz. Ben yorum yapmıyorum. Çünkü bu başka yerlere gider. Zoru başarmak zorundayız. Menemenspor'da zoru başarsaydık, teknemiz sallanmadan limana geliyorduk." ifadelerini kullandı.

"HER MAÇIMIZA TEŞVİK PRİMİ GİDECEK"

Öte yandan Yüksel Yıldırım "Bizim her maçımıza teşvik primi gidecek, buna eminim. Birileri bir şeyler gönderip önümüzü kesmeye çalışacak. Kapasitemizi %200'e çıkarmamız lazım. Futbolcu kardeşlerimize sesleniyorum, şampiyon olmak için bunu yapmalıyız. Bilmiyorum, belki bu hafta ikinci olabiliriz. Bu hafta sıralamada üste çıkacağımızı hissediyorum" açıklamasını yaptı.

"ERTUĞRUL SAĞLAM'DAN PARA ALDIM"

Bazı oyuncuların kadro dışı kalması ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları hakkında da konuşan Yüksel Yıldırım "Bu takıma birilerinin müdahale etmesi gerekiyordu. Hocamızın müdahale yapmasını bekledim ama yapmadı. Ben yapmak zorunda kaldım. Hocanın bu saatten sonra bana karşı gelme yetkisi yok. Benimle kavga etme yetkisi de yok. Ertuğrul Sağlam'dan borç para aldım. Sırf test etmek için Ertuğrul Sağlam'dan borç para aldım. Ertuğrul Sağlam'a 300 Bin TL borcum var. İstanbulspor maçının priminin yarısını ben verdim, yarısını Ertuğrul Sağlam verdi." dedi.

"SAĞLAM NEDEN BÖYLE BİR ŞEY YAPTI, BİLMİYORUM"

Yüksel Yıldırım ayrıca "Oyuncuları, sportif başarısızlık ve disiplinsiz tavırlar nedeniyle kadro dışı bıraktık. Oyuncuları para yüzünden kadro dışı bırakmadık. Ertuğrul Sağlam ortada hiç bir şey yokken para mevzunu açtı. Niye böyle bir şey yaptı bilemiyorum." dedi.

MURAT SANCAK'TAN İMALI PAYLAŞIM

Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarının ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Twitter hesabında bio kısmını değiştirdi ve "6 Mart 2021 Saat 20:45'te skorboarda bakmak büyük keyif." ifadeleri yer aldı.

 
İçişleri açıkladı: 23 Nisan'da sokağa çıkma kısıtlaması!
 
Taha Akgül 8. kez Avrupa şampiyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca 1928 adım adım şampiyonluğa!
Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta şampiyonluğa koşan lider Bucaspor ...
Akhisar'ı küme düşüren gerçekler
Henüz 2 yıl önce Türkiye Kupası şampiyonu ünvanıyla ülkemizi UEFA Avrupa ...
Altınordu'nun kozu kendi evi
TFF 1'inci Lig'de son 3 maçından 1 puan çıkararak Play-Off hattındaki ...
 
Pınar Karşıyaka'da ikinci korona dalgası
ING Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon ikinci kez takım içindeki koronavirüs ...
Altay'da play-off için son üç puan!
TFF 1'inci Lig'de evinde Adanaspor'u 4-1 mağlup ederek 2 haftalık galibiyet ...
Göztepe puanın yanında Arda'yı kazandı
Süper Lig'de Galatasaray mağlubiyetinin ardından Fatih Karagümrük deplasmanına ...
 
Kulüpler Birliği'nden Başkan İduğ'a ziyaret: Temennim amatör liglerin başlaması
Bornova Kulüpler Birliği’nin geçtiğimiz ay göreve gelen yönetimi ilk ziyaretini ...
Schalke 04, 33 yıl sonra küme düştü
Almanya Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Schalke 04, ligin bitimine 4 hafta kala küme düştü.
Avrupa Süper Ligi krizinde bir istifa daha
Avrupa Süper Ligi'ni kurma girişimini başlatan kulüplerden Manchester ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva