HABERLER>TELEVİZYON
28 Eylül 2022 Çarşamba - 12:18

'Üç Kız Kardeş'te annelerin savaşı başlıyor

Kanal D’de yayınlanan, başrollerini; Özgü Kaya ve Berker Güven’in paylaştığı ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, 27 Eylül Salı akşamı 19’uncu bölümüyle ekranlara geldi. Türkan, Derya ve Dönüş adlı üç kız kardeşin hikâyesinin anlatıldığı dizide; Mine ve bebeğinin, Somer’i karakolluk duruma düşürmesi Türkan’ı korkuttu. Mine’den rahatsız olmaya başlayan Türkan, bebeğin babasını bulmaya çalışırken Nihat’la görüştü. Bu durum Somer'in paniklemesine sebep olurken; her şeyi hatırlayan Nesrin, soluğu Türkan’ın yanında aldı. Somer ve Rüçhan’a dair her şeyi bilen Nesrin’in geri dönüşü gündem oldu.

 Üç Kız Kardeş te  annelerin savaşı başlıyor

Kadrosunda Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın, Reha Özcan ve Veda Yurtsever’in yer aldığı ve İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan ‘Üç Kız Kardeş' dizisi, heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. 

SOMER GÖZALTINA ALINDI

27 Eylül Salı akşamı 19’uncu bölümüyle izleyici karşısına çıkan ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinde; polisler eşliğinde kapıya dayanan Nihat, Kiraz’ı kucağına almaya çalışınca çılgına dönen Somer; ona saldırdı. Olay çıkmasına engel olan polisler; Somer, Nihat ve Mine’yi karakola götürdü. Perişan olan Türkan’ın; kocasının peşinden gitmesini ise Rüçhan engelledi.

Bu sırada ifadesi alınan üçlüden Mine, Kiraz’ın babasının Somer olduğunu söylemek istedi. Somer, buna engel olmaya çalışırken; gizlice evden kaçan ve karakola gelen Türkan da kapıda belirdi. Özer’in gelmesiyle oradan uzaklaşan Türkan, kocasının çıkacağını duyunca bebeği de alarak eve gitti.

TÜRKAN'DAN EŞİNE HAKLI İSYAN

Karakoldaki işlemleri biten Mine, Somer’e alışverişe gitmesi gerektiğini söyledi. Buna karşı çıkan Somer, onun ısrarına dayanamayarak kabul etti. Evde yüreği ağzında bekleyen Türkan ise kocasını elinde poşetlerle görünce çok kızdı. İkilinin bununla ilgili tartıştığını duyan Mine, bu durumdan keyif aldı.

NİHAT İLE TÜRKAN KARŞI KARŞIYA

Özer, oğlu Somer’e; daha önceki darp suçunu hatırlatarak dikkatli olması gerektiğini öğütlerken; Nihat da Türkan’ı arayıp; onunla görüşmek istediğini söyledi. Bu durumu önce Mine’ye ileten Türkan, onun 'Git, görüş' demesi üzerine Nihat’la buluştu. Türkan’a gerçekleri söylemeye hazırlanan Nihat, Mine istediği için geldiğini duyunca bundan vazgeçti. Türkan’a, Mine’nin yakasından düşmeyeceğini vurgulayan Nihat, bunu karısına iletmesi gerektiğini söyledi.

BEBEK KORMAN MI GELİYOR?

Eve gidip Mine’ye olanları anlatan ve Kiraz’ın babasıyla ilgili sorular soran Türkan, istediği bilgiyi alamadı. Bunun ardından Mine’yi arayan Nihat, “İstediğini yapmayacağım. Kucağıma düşeceksin” diyerek onu tehdit etti. Salonda Mine’nin telefonun bulup; ‘Aşkım’ yazan numarayı arasa da ulaşamayan Türkan, Somer gelince onunla tost yemeye gitti. Kocasıyla keyifli bir akşam geçiren Türkan, ertesi sabah mide bulantısıyla uyandı.

NESRİN'İN HAFIZASI YERİNE GELDİ

Yaşadıklarının ardından kafası bir hayli karışan Nesrin, önce Mine ve Rüçhan Hanım’ı hatırlasa da parçaları; Türkan’ın fotoğrafını görünce birleştirdi. Eskisi gibi giyinen ve hafızası yerine gelen Nesrin, hiç vakit kaybetmeden yola koyuldu.   

"İNDİR O ELİNİ"

Hiçbir şeyden haberi olmayan Türkan ise Nihat, gelmeyince köşke geri döndü. Ona çok öfkeli olan Rüçhan Korman, “Sen oğlumu öldürtmeye mi çalışıyorsun?” diyerek gelininin üzerine yürüdü. Odasına kaçan Türkan’ın peşinden koşan Rüçhan, tam ona vuracakken; Nesrin içeri girdi ve ‘İndir o elini’ diyerek dünürüne bağırdı.

SON SAHNEYE YORUM YAĞDI

Türkan’ın gerçekleri öğrenmeye çok yaklaşmışken başaramaması ve Nesrin’in her şeyi hatırlayarak; Rüçhan’ın karşısına dikilmesine sosyal medyadan yorum yağdı. 

 
Altay'ın hedefi galibiyet 
 
Balıklar kıyıya vurmuştu... İnceleme başlatıldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Reha Muhtar'dan 'kızına şiddet' iddialarına yanıt
Eski eşi Deniz Uğur’un kızına şiddet uygulamakla suçladığı Reha Muhtar, ...
Camdaki Kız'a bomba transfer!
Üçüncü sezona hızlı bir giriş yapan Camdaki Kız dizisine bir bomba transfer ...
Müge Anlı isyan etti: Elimdeki fotoğrafı yayınlasam...
Müge Anlı, 14 yaşındaki torunlarının kendisinden 10 yaş büyük bir kadın ...
 
Yargı seyirciyi ekrana kilitledi! Ceylin'e ne oldu?
Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın dün akşamki bölümü seyircinin ...
Esra Erol'daki Cemile Hanım, tepkileriyle viral oldu
Görücü usulü evlendiği kocasından boşanmak istediği için Esra Erol'da ...
Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Levent Kırca'nın kızı çıktı!
Olacak O kadar Programı ile yıllarca ekranlara gelen usta oyuncu Levent ...
 
Hayri’yi oynamaktan büyük keyif alıyorum
Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”da Hayri karakterine hayat veren ...
İşte 'O Kız'ın çok konuşulacak karakterleri
Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun ...
Yargı yeni sezona hızlı başladı
Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, dün akşam yeni sezon ilk ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva