HABERLER>GÜNCEL
12 Aralık 2022 Pazartesi - 10:40

'Merhaba, çok güzelsiniz' dedi... 500 bin lirası gitti!

Yıllardır Belçika'da çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönen, 41 yaşındaki Mükremin Tercan tam 'hayatımın aşkını buldum' derken, başına gelenlerle aşka küstü. Kayseri'de yolda gördüğü E.B.'ye "merhaba çok güzelsiniz" diyerek başlayan ve nişanlanmaya kadar giden ilişki, düğün öncesi kabusa döndü. E.B.'nin güzelliğine kapıldığını söyleyen Tercan, "O kadar çok seviyordum ki ne dediyse kabul ettim" derken, 500 bin TL'sinin E.B. tarafından dolandırıldığını iddia etti.

 Merhaba, çok güzelsiniz  dedi... 500 bin lirası gitti!

Belçika'da yaşayan 41 yaşındaki Mükremin Tercan, uzun yıllar işçi olarak çalıştıktan sonra Türkiye'ye döndü. İşçi olarak çalışırken geçirdiği kaza sonrası emekli olan Mükremin Tercan, memleketi Kayseri'ye gelerek evlenmek istedi. Kayseri'nin en işlek caddesinde yürürken gördüğü E. B.'ye "merhaba" diyen Tercan; "kusura bakmayın ama çok güzelsiniz" dedi. İkili arasında bir merhaba ile başlayan muhabbet nişan getirdi. Nişanlanan çift düğün öncesi ev eşyaları ve çeyiz hazırlıkları yaptı.

"GÜZELLİĞİNE KANDI 500 BİN LİRASINDAN OLDU"
Sabah'ta yer alan habere göre; E. B.'nin çok sevdiğini ve ne dediyse yaptığını belirten Mükremin Tercan; "E.B. bana hiç evlenmediğini, hastalığı nedeniyle çocuğunun olmadığını ve felçli babasına baktığını söyledi. Bende her şeyi kabul ettim ve nişanlanmaya karar verdik. Kendi aramızda nişan yapıp yüzük taktık.

"NE DEDİYSE KABUL ETTİM"
O kadar çok seviyordum ki ne dediyse kabul ettim. Evin elektronik eşyaları da dahil A'dan Z'ye ne gerekiyorsa hepsini aldık. Bana evini dayattı döşetti, ayrıca iki de telefon aldırdı. Babamdan kalma yadigâr iki altınım vardı onları da verdim.

"HER AY 3 BİN 500 LİRA GÖNDERDİM"
Daha sonra kredi kartı borçları için düzenli olarak her ay 3 bin 500 lira göndermemi istedi ve bu paraları da gönderdim. 20 bin Euro'dan fazla para harcadım. Hatta kadın hastalığından dolayı ameliyat olması gerekiyordu özel hastanede ameliyatını yaptırdım, kendimde refakatçisi oldum" diye konuştu.

"PARAYI GECİKTİRİNCE BENİ DÖVDÜ"
E. B.'nin iki yıl boyunca 3 bin 500 lira maaş yatırır gibi para gönderdiğini belirten Mükremin Tercan, "E. B. son zamanlarda parayı banka yerine elden teslim etmemi istedi. Bunun üzerine parayı elden vermeye başladım. Bir keresinde parayı geciktirdiğim için beni kendi aracımın içinde darp etti. Birçok yerimi çimdikleyip yaraladı. Onun sevgisinden o kadar kör olmuşum ki yaptıklarını görmüyordum bile" dedi.

"FETÖ'CÜ SENDİKADA ÇALIŞTIĞINI ÖĞRENDİĞİMDE BENİ TERK ETTİ"
E. B.'nin nerede çalıştığını sorduğunda hep bir sendikada çalıştığını söylediğini belirten Mükremin Tercan akrabaların da tavsiyesi üzerine nişanlısı E. B.'yi araştırmaya başladı. E. B.'nin çalıştığı sendikanın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ iltisakı nedeniyle kapatıldığını öğrenen Mükremin Tercan; "E.'nin FETÖ'cü sendikada çalıştığını öğrenince daha da fazla araştırma yaptım. Bana hiç evlenmediğini söyleyen E.'nin meğer iki evliliği olmuş iki de çocuğu varmış. Bana babama bakıyorum diyerek ilaç ve hasta bezleri aldırmıştı, babası ise 6 yıl önce ölmüş. Kendisine "FETÖ'cü sendikada mı çalıştın" dememle birlikte beni terk edip hakkımda uzaklaştırma kararı çıkarttı" diye konuştu.

"AİLEM KORKUDAN TÜRKİYE'YE GELEMİYOR"
E. B.'nin yalanlarının ortaya çıkmasının kendisini defalarca tehdit ettiğini belirten Mükremin Tercan,"Bu kadın benim 500 bin liramı dolandırdı. Sen eğer mahkemeye gidersen seni eniştemin arkadaşlarına dövdürtürüm diye beni ve ailemi tehdit etti.

Öyle olunca ülkemizi terk etmek zorunda kaldık. Ailem şuan korkuyor ve Türkiye'ye gelemiyor. Bende hakkımı aramak için tekrar Türkiye'ye geldim. Beni dolandıran E. B. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Evlilik vaadiyle beni dolandırdı ve onun cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

"DELİLLERİ YOK ETMEK İÇİN BANA TUZAK KURDU"
E. B.'nin kendisini dolandırdığına dair kanıtların cep telefonunda olduğunu belirten Mükremin Tercan; "Kendisinin yalanları ortaya çıktıktan sonra telefon açtı ve gel konuşalım dedi. Bende uzaklaştırma kararı olduğunu belirterek gelmeyeceğimi söyledim.

Sonra arabada buluşmaya karar verdik. Arabama geldi oturdu ve susadığını söyledi. Bana marketten su al dedi. Ben marketten su alıp geldiğimde araçtan inip kaçtığını gördüm. Nereye gidiyorsun dediğimde 'sizinle konuşacağım bir şey yok' dedi.

"PARALARIMI ALIP GÖTÜRMÜŞ"
Aracıma geri döndüğümde telefonumu ve paralarımı alıp götürmüş. Polise şikâyette bulundum.

Gözaltına alınan E. B. ifadesinde "Onunla iki yıllık bir beraberliğimiz oldu. Telefonunda resimlerim ve kayıtlarım vardı, onları silmek için aldım" demiş. Açıkça suçunu itiraf etmesine rağmen hiçbir şey olmadı. Ben adaletin yerini bulmasını istiyorum" diye konuştu.

 
Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını anlattı
 
İşte Gupse Özay ve Barış Arduç'un kızları Jan Asya!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sabit kosdemir 13 Aralık 2022 Salı 10:30

Maalesef turkiyede sahtekar kadın dolu bankadan çaldılar gidip şikayet edemedim dolandırılmış yani şikayet etsem csavcisi hakim bana suçlu sandalyesini oturtacak kadınla iş olmaz sahtekar dolandırıcı kadınlarımız tuzağa düşürüp adamım ayağındaki donuna kadar alıyorlar altlarında modelli arabayla lüks hayat sefa sürüyorlar olan erkekleri oluyo çalış kazan enayi gibi ver yeterli parayı kadınlara benim güvenim kalmadı kadın milletini selamımı dahi vermiyorum yaşadığım hayatımı kurdum diyebilirim

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyinde 4 terörist teslim oldu!
Mehmetçiğin, Irak'ın kuzeyinde saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik ...
Devre mülkü olanlar dikkat... Bu tuzağa düşmeyin!
Devre mülkü bulunanları arayarak yabancılara yüksek fiyata satacaklarını ...
5 ilde DHKP/C operasyonu: 22 gözaltı
İstanbul merkezli 5 ilde terör örgütü DHKP/C’ye yönelik operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı.
 
Otobüs ile minibüs çarpıştı: 14 yaralı
Arnavutköy'de iddiaya göre ters şeritten yola giren İETT otobüsüyle minibüs ...
Polis gaspçıları hedef aldı... Kurşun adres sormadı!
İstanbul Beyoğlu'nda çaldıkları motosikletlerle kaçan 2 kişiyi polisler ...
Araçlar su altında kaldı, okullar tatil edildi!
Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde akşam saatlerinde etkisini artıran ...
 
İzmir'de acı olay... Apronda intihar!
Turizm fuarı için geldiği İzmir’den Antalya’ya dönmek üzere Adnan Menderes ...
Ev yangını: 3 kişi dumandan etkilendi
Düzce'de 23 Kasım'da meydana gelen depremde ağır hasar gören ve yıkılması ...
Silahlı kavgada kan aktı: 5 yaralı
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 3’ü yoldan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva